Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style STILART SESTANEK

STILART SESTANEK

Spoštovane kolegice
Vizažistke, maskerke,kostumografke…..v SREDO 21.februarja ob 19.00 imamo sestanek v prostorih Zavod AI Gerbičeva 51a Ljubljana

Citiram:
1.Otvoritev seje in ugotovitev sklepčnosti
2.Obravnava in sprejem dnevnega reda
3.Potrditev zapisnika 5.redne seje
4.Poroča ga. Tina Vrhovnik Cavazza,koordinatorka za izvedbo tečaja s priznanimi hrvaškimi vizažisti
5.Dogovor o predvidenem datumu RIM 11.-13.april 2007
6.Dogovor o izvedbi tečaja iz trženja;trženje prodaje koz. izdelkov
7.Predlog in dogovor,katere zastopnike kozmetičnih hiš povabimo k sodelovanju
8.Razno

Vljudno vablene
Branka Pavlovič

Ali moraš biti že član Stilarta da se lahko udeležiš sestanka?

Lp!

Ne,nerabiš biti član,včlaniš se lahko vedno.

Pogovor bo tekel tudi o obisku Rima in enega znanih italijanskih vizažistov.

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Jasna to sem tudi napisala.
lep pozdrav in verjamem,da se vidimo.

Branka Pavlovič
Stevo frizerska hiša

Branka zelo lepo da ste se sponila nas povabit,komaj čakam da vas spoznam saj vaše delo spremljam že nekaj časa tudi od kolegic sem slišala same pohvale za vas.

Ten,hvala za tako lepe besede,vsi se trudimo po svojih najbolših močeh.
Predusem pa se mi zdi pomenbno ,da si na prvem mestu dober in pošten človek.Skušam pomagat tudi dekletom, ki so šele na začetku svoje poti saj je ta pot zelo trnova.

Lep pozdrav
Branka Pavlovič

Punce,kako se vam je zdelo na sestanku.Meni je bilo super,sploh pa po sestanku smo se mele fino.

fino, fino se je splačalo pridet 🙂

Prav super je bilo, me veseli, da nas je na vsakem sestanku vec in prav fino je, da se med seboj spoznamo in da so se v tej smeri zacele premikati stvari…

Komaj čakam,da gremo v Rim,a se bomo mele fino.

joj, jaz pa na žalost nisem mogla priti:-( a ste se kaj pametnega zmenile?

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Jasna, škoda da te ni bilo veliko pametnega smo se zmenile
ni vrag da se nebi, ko nas je toliko bab na kupu,po sestanku smo samo še nadaljevale.

Stevo Frizerska Hiša
Branka Pavlovič-vizažist

Ja res je bilo prav fino, pa res se nam bodo zacele dogajati stvari, od raznih predavanj, mislim pa, da se vse najbolj veselimo Rima…..

55ra, res je jaz se tudi veselim Rima in pa tudi že naslednjega sestanka,še
dobro da so Rim prestavili na kasnejši datum.Punce pohitite z učlanitvijo,kajti samo člani in članice se bomo potepale.

a prestavili so Rim? Na kdaj pa?

Od 21.5.-24.5.2007

Lp!

hvala:)

Ni zakaj,še drugič.

Branka

Stevo frizerska hiša
Branka Pavlović-Vizažist

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close