stevo
Jaz sem se šla nekajkrat strižt k Stevotu, nikoli ni bilo nič posebnega, sem pa totalno popizdila, ko je enkrat medtem, ko me je kao strigel, vmes gledal MTV – račun pa je bil na koncu seveda v njegovem rangu, kjer pod 12 000 sploh ne prideš. Pri eni kolegici pa je zraven poklical deset učencev frizerske šole, jim demonstriral, kako se da človeka ostriči v desetih minutah in ji na koncu za teh deset minut zaračunal isto kot za tričetrt ure.
Pa ni samo Stevo, podobne zgodbe se vrtijo tudi pri Miču, Tomotu itd. Zato punce, vam svetujem, da doma natančno preštudirate, kakšno frizuro hočete, greste k enemu cheap frizerju (ki vam ne bo vsiljeval svojih idej in ignoriral vaših zamisli) in boste sigurno bolj zadovoljne … Pa še v denarnici bo kaj ostalo. Je pa res, da to zahteva več vaše kreativnosti in ne samo pasivnega sedenja na stolu.
Zivjo!
Sem dolga leta hodila k Miču, kjer sem imela eno prav fajn frizerko in me je vedno fajn postrigla, je pa res, da vedno na isti način. Potem pa se je preselila v Citypark in men se totalno ni dalo tja hodt in sem šla pogledat k Stevotu. Prvič me je fajn postrigel (ne Stevo osebno, ampak en njegov frizer), pomoje zato, ker sem imela točno v glavi kako in kaj, drugič, ko sem prišla, pa sem hotela nekaj novega in seveda nisem imela ideje, rezultat pa je bil porazen!!!! Za isto ceno, valda. Da ne omenjam tega, da je imel frizer čist preveč za opravit z eno svojo prijateljico, medtem ko me je strigel!
Sedaj sem pa pri eni novi frizerki… prvič je bilo fajn. Upam, da bo tako tudi v naprej!!
Lp
Jst sem bla ze veckrat, vedno me je strigel isti frizer,ker sem bila prvic zadovoljna sem vedno zelela njega. Res me je spedenal v nulo pa nisem imela kakih posebnih zelja. Ker sem dolgolaska,sem bla tam vsaj dve uri in moram reci,da se mi je vedno posvetil in mi tudi najprej predlagal kako in kaj, jaz pa sem se potem odlocila. Cene so obicajne za ta rang frizerjev, sem pa dobila 30% popusta na racun studentskega statusa. Jaz res nimam slabe izkusnje s Stevotovimi frizerji. Bom se sla.
Forum je zaprt za komentiranje.