Število otrok, ki je primerno dohodkom
Punci sta naredili splav, ker si ti tako želel? A ti nas zafrkavaš? Kakšni/kateri punci bi pa to naredili?[/quote]
Vsaka normalna, ko ugotovi, da je njena igra in potikanje otroka naletelo na neplodna tla….. ali to, ali pa pac zivljenje na dnu sociale – kajti jaz sem obema lepo povedal, da mene to ne zanima, da tega ne sprejmem, in da bo vsekakor konec lepega prestižnega življenja – in objasnil sem jima, kaj jih čaka, ko bosta same z otrokom…..
pol pa razuma naredi svoje – plan je bil pa, da pač nekako mene ujameta….
sedaj se mi to ne more več zgoditi – sem imel vazektomijo – v Sloveniji je nisem moral dobiti, pa sem to v tujini uredil
Iz pohlepa po denarju recimo. M37 pravi, da je premožen. Iz pohlepa po denarju si domišlja, da bo tipa obdržala, če mu naredi otroka ali pa da bo dobivala preživnino. Isto lahko naredi iz obupa.
Tle pa tako pišeš,da ti vsko po 21 let podreš al prepuščaš.Kolk si jih pa že oplodil????[/quote]Ne jaz ne pišem tako, ti si se s tem hvalil in da se razgleduješ po peskovnikih kaj bo iz njih zraslo. Po tem lahko sklepam, da se ne bi niti lastne hčere branil…… :/
Če le ne bi preveč ličila nate…….cccccccccc
Tle pa tako pišeš,da ti vsko po 21 let podreš al prepuščaš.Kolk si jih pa že oplodil????[/quote]Ne jaz ne pišem tako, ti si se s tem hvalil in da se razgleduješ po peskovnikih kaj bo iz njih zraslo. Po tem lahko sklepam, da se ne bi niti lastne hčere branil…… :/
Če le ne bi preveč ličila nate…….cccccccccc[/quote]Jaz nimam hčer ti pa baje da no in potem takem lahko jaz sklepam,da se ti lastne hčere ne braniš….o bžeca….
Kaj pa bi bilo iz pohlepa po tvoje? Pohlep pač človeku zamegli razum, zato se zdi, da ravna, kot da je neumen.
Pohlep je pridobiti si denar na nepošten način. To je pohlep. In ženska, ki si želi otroka z nekom, ki je jasno povedal, da si tega naj ne dovoli, je zelo vejetno pohlepna. Posebej, če je ta moški premožen.
Ti si kvečjemu varčna, ne pohlepna. Pohlepna bi bila, če bi otroka imela in mu ne bi privoščila novih oblek recimo, kljub temu, da denar zanje imaš.
Ne jaz ne pišem tako, ti si se s tem hvalil in da se razgleduješ po peskovnikih kaj bo iz njih zraslo. Po tem lahko sklepam, da se ne bi niti lastne hčere branil…… :/
Če le ne bi preveč ličila nate…….cccccccccc[/quote]Jaz nimam hčer ti pa baje da no in potem takem lahko jaz sklepam,da se ti lastne hčere ne braniš….o bžeca….[/quote]Pa ne samo eno 😉
Tvoje sklepanje je pa na stopnji…. ma sploh še ni na nobeni stopnji…. 😉
Pa ne samo eno 😉
Tvoje sklepanje je pa na stopnji…. ma sploh še ni na nobeni stopnji…. ;)[/quote]Ne ampak na obratih ti tak ne zmoreš men niti do kolen nesegaš….[/quote]Ne bi jaz po tvojih kolenih segal…. nč bat 😉 😀 😀
Ljudje smo nagnjeni k temu, da iščemo dobre razloge za svoja dejanja.
In to velja za tiste, ki jih imajo in za tiste, ki jih nimajo. vsak išče in zagovarja svoja stališča in dobre razloge za stanje v katerem se je znašel.
Le neka splošna pravila, ki jih je družba postavila, potem odločijo o tem, kaj je normalno in kaj ne.
Zato se glede otrok lahko hvalijo tisti, ki jih imajo in tisti, ki jih nimajo. Tisti, ki jih nimajo se zgovarjajo na svobodo, da imajo več časa zase….Čeprav imeti otroke prav tako pomeni biti svoboden, če smo si jih lahko privoščili ter želeli.
Zato tisti, ki nima otrok še ni zaradi tega svobodnejši. Lahko je še manj, če si jih želi, pa jih ne more imeti..Ali pa jih zaradi lastnih travm noče, ker bi otrok starša postavil pred dejstva in soočil z bolečino, ki jo starš nosi v sebi.
Ta želja po ukinitvi izhaja le iz nevoščljivosti in žlehtnobe.
Seveda se ljudje ne zavedajo, se nam nam vse prej ali slej vrne…Če v družbo posejemo sovraštvo, bomo prej ali slej tudi sami deležni posledic oziroma reakcije.
Treba se je vprašati, kdo nas je prepričal, da tako razmišljamo in komu sledimo s svojim delovanjem. Družbena mnenja in zakone kreirajo sebični in pohlepni ljudje in če sledimo, bomo le potencirali njihovo delovanje…Pa čeprav nam posledice ne bodo všeč…
Nažalost je mnogo takih žensk, ki neplanirano zanosijo – ne vedno iz pohlepa – ogromno tudi takih, ki jih je pač strah, da bodo izgubile partnerja, ko se jih bo le-ta naveličal…. pa mislijo, da če bo otrok, da bo drugače…
nekoč je to verjetno tudi bilo tako, vpliv cerkve itd… dandanes je pa to drugače…. če se moški svoje partnerke naveliča, pač gre – otroci gor ali pa dol, ne igra nobene vloge…… verjetnost, da se bo partnerke naveličal, je pa precej večja, če je otrok….. realno gledano: ženska bo imela telesne posledice poroda, bo dostikrat izčrpana in posledično tečna…. pa še marsikaj bi se lahko naštelo.
Nažalost je mnogo takih žensk, ki neplanirano zanosijo – ne vedno iz pohlepa – ogromno tudi takih, ki jih je pač strah, da bodo izgubile partnerja, ko se jih bo le-ta naveličal…. pa mislijo, da če bo otrok, da bo drugače…
nekoč je to verjetno tudi bilo tako, vpliv cerkve itd… dandanes je pa to drugače…. če se moški svoje partnerke naveliča, pač gre – otroci gor ali pa dol, ne igra nobene vloge…… verjetnost, da se bo partnerke naveličal, je pa precej večja, če je otrok….. realno gledano: ženska bo imela telesne posledice poroda, bo dostikrat izčrpana in posledično tečna…. pa še marsikaj bi se lahko naštelo.[/quote]
Daj ne pretiravaj o stanju in (ne)lepoti žensk po porodu. Danesih je mnogo (ne vse, ampak mnogo), ki so v formi kaj kmalu po porodu in tako postavne, da jih vikaš. Ta stereotip o grdih poporodnicah je morda veljal včasih, zdaj pa že dolgo ne več. Mnoge izgledajo bolje od marsikatere 20-letnice, ki še ni rodila.
To je pa bila najbolj fer odločitev, kar se tiče žensk in zanositev, kar si jih lahko naredil. Ne vem sicer zakaj, ampak …
Kar se pa tiče nagovarjanja… upam da vseeno ni šlo za nagovarjanje v smislu pritiska na njih. Ker če je šlo, si po mojem prepričanju naredil dva zločina: enega zaradi pritiska / prisile do nje, da naredi splav, in en zločin, ki je pa še hujši, da se razvijajočemu bitju odvzame najbolj osnovna pravica, pravica do življenja… – to je pa umor. Tudi če ne umor po zakonu, pa vsekakor umor po moralno etičnih normah.
It, ko se gre človek take igrice, kjer mu je pomemben le lasten užitek, mu je bolj malo mar za te “umore”. Ljudje postajajo vedno bolj potrošniški material in vedno manj čuteča živa bitja.
Forum je zaprt za komentiranje.