Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Številke strani v wordu – problem

Številke strani v wordu – problem

Ali kdo ve, kako se v wordu naredi, da začne prikazovati šele 8. stran? To da ne pokaže številko 1. strani mi je jasno kako se naredi, toda jaz bi rad, da ne prikaže številk strani na prvih 7 straneh in začne s prikazom na 8. strani…

Hvala

http://med.over.net/forum5/read.php?39,4371023,4371109#msg-4371109

malce si z iskalnikom pomagaj – smo že imeli to temo

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Sem že iskal, vendar nisem našel. Ker to kar mi ponujate v linku ni to kar sprašujem.

Jaz bi rad, da na 8. strani piše številka 8 in ne 1. Torej bi rad, da se prvih sedem številk strani ne vidi.

Preprosto je narediti, da se ne vidi številka prve strani, jaz pa bi rad naredil, da se ne veidi prvih sedem številk strani in se štetje pojavi na 8. strani s številko 8 in ne 1.

Hvala vsem za pomoč, upam, da sem bil dovolj jasen-.

lp

Hehe, predvidevam, da imaš to v nogi. Probaj tole:
Daj normalno oštevilčenje, pol pa v vsaki nogi od 1 do osme strani posamezno označi zaporedno številko in jo v nastavitvah barve fontov spremeni v belo, od 8 dalje pa naj bo črna, pa se cifre ne bojo videle, če so na barvni podlagi.

Kr tko mi je šinilo, mogoče bo delovalo…

Pardon..

Ne dela. Bo kdo drug moral dat kak bolj pametn predlog..

Sory,

Nisem o tem številčenju že nekje na tem forumu svetovala nekemu ženskemu bitju, ki je pisalo diplomsko nalogo????
Menda sem res…

Torej:
Wordow dokument naredi z odseki (na koncu 7. strani vstavi odsek) in vsak odsek številči – ali pač ne – posebej

Še kaj?!

LP

Tota Senka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close