Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Številčenje strani v dokumentu Word 2003

Številčenje strani v dokumentu Word 2003

Nekaj dni prej je bilo opisano, kako se številčijo strani od uvoda dalje za Word 2007 in več.

No, jaz imam slovenski Word 2003 in moram številčiti strani v diplomski nalogi od uvoda naprej, torej, da izpustim naslovnico, kazala in povzetek.

In lepo prosim nekoga, da mi razloži, kako naj to naredim. Naredila sem že prelom strani, da mi številči od tam dalje, pa mi od tam dalje številči z 1, prejšnje strani pa tudi številči.

Hvala vsem.

Iskalnik dela http://med.over.net/forum5/search.php?39,search=word+strani,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=365,match_forum=ALL,match_threads=0! Nekaj je še ostalo na forumu Starševski čvek, splača se pokukati tudi na forum Računalništvo in mobilna telefonija.

Vse, kar piše na SČ in Računalništvo in mobilna tehnologija (tudi tam postavila enako vprašanje), sem že prebrala. Tudi Google mi je dal podobne nasvete.

Poskusila in ne gre. Hvala za nasvet.

Ne vem kaj bi bilo narobe, ker nimam Word 2003. Morda se to lahko uredi v kakšni višji verziji pri kom od znancev ali sosedov. Ni pa Word edini zveličavni program, s katerim se to da urediti.
Če ne gre drugače, velja poskusiti s prenosom v OppenOffice, ki bere doc ali rtf format in je tudi možen izvoz v mnoge formate?

Ne vem, če bo to pomagalo, kar je v priponki. Gre za kazalo + dve strani o številčenju strani iz priročnika Visual Teach Yourself Visually Word 2003 (2nd Edition 2006)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close