Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek stene v spalnici

stene v spalnici

V spalnici imam bele stene, česar sem se že naveličala, rada bi nekaj bolj živega, ne tapet, ne dipi (ker te barve so potem preveč svetle – barva skoraj ni vidna). Ima katera kak predlog?
Kako imate ve? (še to: pohištvo je kombinacija bukve in vanilije)
Rada bi delala sama.
Kaj pa slike na steno – če bi se slučajno odločila za to, kaj se vam zdi kakšen motiv bi bil primeren?

Metuljčica, ti povem, da bo črna ful dobra ! Pa slike bodo lepo vidne!

:-))))))))))

V priklonu,

JOHANUS

rdeča!!!!!
pa kake slike gor v rumeni barvi

glede na barvo lesa……. svetlo modra v kombinaciji z malo temnejšo modro ali pa belo…

Jaz imam v spalnici in dnevni sobi full temno rumeno pobarvane stene. V Obiju sem izbrala barvo na barvni lestvici in so jo tam zmešali. Tudi k tvojemu pohištvu bi šla rumena barva. Slike ali pa okvirje pa poskusi z oranžno.

LP, ina.

ina.

1 steno(tisto na katero je prslonjena pojstla) pobarvaj z 2 ali 3 odtenki temnejšo oranžno kot ostale 4 stene…full hudo… drugač pa lohka izberš tud modro, rumeno, rdeča mi pa nekako ne gre zravn, ker bi rabl bol črno-sivo pohištvo:)

a ti lohk pridm pomagat:)

lp

Jaz imam modre stene, super,….

K barvi pohištva bi zelo lepo pasala nežno rumena, citron barva. V trgovinah za dom lahko dobiš tudi obrobe iz stiropora, ki ga prilepiš na stropne vogale, s tem dobiš lep ažur, ki ga ravno tako prebarvaš z barvo, ki si jo izbrala…S temi obrobami se lahko igraš in recimo vzorec sestaviš tudi na sredini stropa in ga pobarvaš z barvo, ki je odtenek močnejša…..Spominja na barok, ampak je manj razkošno….Meni zelo všečna zadevica….

Dve steni pobarvaj močneje oranžno, drugi dve pa nežneje. Zelo lepo pride!

Dej vseen ČRNE !!!!!!!

lp
JOHANUS

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close