Najdi forum

štekanje pri filmih

jaz na zelo slabi mašini furam samo ffdshow in pa ac3, ter imam še inštalirano skromno različico divx playerja z kodekom, čeprav ga ne uporabljam in uporabljam samo Radlight točno ta kot je na zgornjem linku!!!!, mašina P2 350 Mhz 128 Ram, pred tem zaprem v task managerju vse tako da ostane samo raziskovalec oziroma explorer, sem poizkušal z raznimi ostalimi playerji in tudi vse varijante BSplayerjev in ni pomagalo to kar sem opisal deluje vse ZVOK in SLIKA kot se ŠIKA v pravem pomenu besede, nič štekanja u glavne BOMBA!!!.

Kar se pa tiče Tajfuna naj poizkusi ko film zažene z Radlightom da med tem časom premika miško gor in dol, preverjeno mogoče se komu zdi absurdno ampak deluje ne vem sicer zakaj, ker tudi meni je zadeva zmrznila skoraj vsakič, ampak ko malo požgečkam miško zadeva res deluje in player ne zmrzne in filmi tekoče delujejo sevedda s podnapisi!!!!

lp Indijanka poročaj kako gre pri tebi :)))

se pravi ko odprem flm in se zadeva zaganja delam z miško premike!!! da ne bo pomote!!!!

ADSL:

1. Na navedenem linku mi ni uspelo sneti RadLighta, le PC se je začel sumljivo obnašati.

2. To verzijo playerja že imam.

3. Žgečkanje z miško ne pomaga.

4. Tajfun ne mara RadLighta, njegov PC tudi ne 🙂

Ajde, naj vam svira, katerim dela!

lp Tajfun

Tega, kar se mi je primerilo po poskusu nalaganja RadPlayerja z zgoraj omenjenega linka, ne bi privoščil nikomur. Zato bodite raje pazljivi pri posredovanju linkov na razne share in free aplikacije. Obnovitev sistema namreč marsikomu ne dela – potem je pa jok in stok.

Morda je bil to le slučaj pri meni, ampak previdnost ne škodi.

Lep večer vsem
Tajfun

čaki link je ok! ne ga sra*, bodimo prosim korektni, 10x dol potegnil in se PC nič sumljivo obnašal. mogoče ga je pa tvoja nevihta oups Tajfun zmedel :))

lp, pa brez zamere

Tajfun je že razlog za nekaj žrtev, zato se z mano ni za hecat!
Naj bo kakorkoli že: kaj prida tale RadPlayer ni – kakor hitro je spyware zraven, prste proč. Ćudi me tudi, da nekateri še kar uporabljate Kazzo.

Hmm, kaj vse se najde na takšnih računalnikih po daljši uporabi. He he, pa saj večina za to niti ne ve.

Indijanka poroča, da je povsem obupala in naštimala Vinetuja, da ji je kupil Divx/DVD player. pa je mir v bajti. :)))
hvala vseeno vsem za pomoč.

Tudi to je rešitev,če kupiš Yamdo 6600 ali še boljše Kiss DP 1000…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close