Najdi forum

štekanje pri filmih

filmi na BS playerju mi delajo počasi in štekajo, tako da se sploh ne da gledat. je to odvisno od hitrosti procesorja ali bi bilo dobro inštalirati še kakšne kodeke? katere?

Lahko je odvisno od hitrosti procesorja, kater procesor pa imaš?
Pskusi še z RadLightom .
Zaradi kodekov pa se to ne dogaja, če imaš kodek, potem dela, če ga nimaš ne dela nič, tako da dodatni kodeki ne bi pomagali.

Odvisno je tudi od kodekov!Načeloma velja-novejši kodek,več procesorske moči zahteva.Videl sem že,da z rad-lightom tekoče gledajo filme na MMX 266 MHz mašini in 16 MB grafični kartici Riva TNT.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Strinjam se poizkusi z Radlightom in v task managerju izklopi vse programe razen explorerja ki tečejo v ozadju, in filmi bodo čudežno delali brez TREEEEEEEEEEsljajev!

Preizkušeno na moji mašini P2, 350 MHz, 128 RAM, win ME…, če maš problem piši!!!!

Ja pa še nekaj poizkusi dobiti Radlight pri katerem se ti ne naloži vsiljiva reklama, :)))

hvala za nasvete, radlight sem dobila, zvečer pa probam spet zagnat te presnete filme 🙂

Hmm, ne strinjam se povsem s tabo. Od mašine do mašine je lahko različno. BS Player se zelo različno obnaša s posameznimi kodeki. Včasih pride celo do težav pri odstranjevanju in nameščanju drugih kodekov ter se šele po večkratnih poskusih doseže normalno predvajanje večine filmov.

Več težav opažam tudi pri novejših verzijah BS Playerja. Povsem nerazumljivo se mi zdi tudi to, da do zapletov pri predvajanju pride kar nalepem, tudi če ničesar ne spreminjamo na disku.

Da ne bomo sčasoma ugotovili, da nam lahko kakšen trojanček podtaknejo tudi v movie?!

Hm, predvsem je odvisno od hitrosti procesorja in nacina zapisa filma.

Hmm, tale tvoj Radlight mi močno smrdi po spywaru, pa še deluje ne. Zmrzne kot noben drug player – vsaj meni. Morda drugim deluje 🙂

Možno,da so sedaj kaj “poklonili” zraven.Jaz imam še različico 1.0.1.4 in nima nobene nesnage.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Čakte enkrat je dr.WEGA napisal link do tega, kjer lahko inštaliraš ali ne spyware, zraven programčka, no jaz sem inštaliral brez spyware in mi dela tako kot mora.

Tudi res je da včasih zmrzne ampak čudežno neboste verjeli če med časom odpiranja filma premikam miško zadeva NE ZMRZNE!! (boste rekli absurd ampak tako pač je in basta).

Filmi delajo 100% OK dočim, ko sem z BS playerju od starih do novih različic imel probleme, na moji stari mašini PII 350 Mhz, 128 RAM, grafična 8 mega.

lp

Dejte mi prosim povedat, kako naj dobim Radlight brez spyware-a. link…

Free različica nima spywara ampak adware, kar pri konkretnem programu pomeni, da nekje v ozadju teče nek proces, ki gleda tvoje internetne navade in beleži katere strani si obiskala. Ti podatki se ne pošiljajo nikamor, namenjeni pa so temu, da ti prikazujejo reklame, za katere mislijo, da bojo zate najbolj zanimive. In v zameno za to, lahko ti brezplačno uporabljaš RadLight.
Če meniš, da je to vdor v tvojo zasebnost ali pa preprosto ne želiš, da nekdo nekaj šnofa kaj počneš, potem moraš v zameno za uporabo programa odšteti nekaj $$$ in dobiš različico brez adwara.

Alternativnih poti do verzije brez adwara pa tule načeloma ne pišemo, ker so to že bolj indijanska posla, verjmem pa, da če boš pustila svoj mail, da se bo sigurno našel nekdo, ki ti bo pomagal.

okej, moj mejl indijanka77@yahoo.com
za indijanske posle :))
preden odprem denarnco, mi bo mogoče kdo pomagu :))

lp

probej še na tem linku zdownlovdat

Spet sem bil firbčen kot ponavadi…
Tudi ta verzija playerja ob predvajanju zmrzne, vsaj meni 🙂 A sploh komu dela brez težav?

indijanka: si že poštimala problem? če ne, ti lahko pomagam…

Jst sm ga tut probal pa mi dela krasno….
Drugač pa za Divx-e uporablam BsPlayer 8.5,za Xvid-e pa Crystal Player V 0.35 in sicer zato k se lahko regulira svetlost tud pri xvidih,česar se v starem BsPlayerju ne da…..

v bistvu sem obupala 🙁

dobila sem Radlight, Crystal, razne verzije BSplayerja…pri vseh šteka.
manjše fajle (recimo okoli 400mb) gledam brez problema, filme (okoli 700 mb) pa šteka. zvok okej, slika okej. ne vem…

V nedeljo ti pošljem čisto legalen RadLight 3 brez adaware dodatkov.

Po raznoraznih poskusih in namestitvah kodekov in predvajalnikov se računalniku včasih tako sfuzla, da zadovoljive rezultate dosežemo šele po formatiranju. Nekaterih programov in kodekov se namreč ne da več v celoti odstraniti in povzročajo težave.

Na žalost je to res….

Evo sem se potrudil

http://download.com.com/3000-2139-10210114.html?tag=lst-4-14

možnost izključitve tistega S*****

lp Indijanka, ni treba čakat!

no še aktivno

lp

uuu, hvala, hvala!!!
ajde bom probala še to, čeprav se mi dozdeva, da se je mojemu kompjutru (ma nizek IQ:) res sfuzlalo in bo potrebno kakšno formatiranje.

kateri kodeki so sicer tisti, ki štimajo hitrost, sliko…?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close