“Šteka” mi internet
Že 3 dni mi nagaja računalnik. Ko recimo želim preveriti pošto na g-mailu, se kar zašteka – ne morem nič, niti zapreti strani, nič. Prejle sem odprla stran 24 ur in spet, kar naenkrat ne morem klikniti ničesar več ali pa na you tube … Vse, kar lahko naredim, je, da naredim zaustavitev sistema in potem po kratkem času spet jovo na novo. Kaj bi to bilo? Je kak virus? Kaj lahko storim? Mi je pa ravno pred 3 dnevi potekel avast in sem si ta dan naložila novo brezplačno verzijo. Ima to kako zvezo? Najlepša hvala za odgovore.
mogoče lahko vprašaš na kakem bolj primernem forumu npr na tem
Predlagamo, da k vami pride serviser. Za računalniško pomoč na domu vam lahko pomagamo tudi pri Telemachu, v kolikor ste naša naročnica. Pišite na telemach@telemach.si in pomagali vam bomo. LP
Živjo,
možno, da je avast, vendar bolj natančno opredelite KAJ šteka – računalnik ali spletni brskalnik.
Če drugo in če uporabljate Mozillo Firefox (ok, kdo jo ne), potem lahko, da Vam mogoče nagaja plugin-container.exe (Upravitelj Opravil/Task Manager; pobere kar nekaj spomina). Rešitev za tole.
Včasih v takih primerih zadošča, da v nastavitvah Internet Explorerja pod zavihkom Dodatno vse nastavimo na privzeto in ponovno zaženemo Explorer. Če je tule kaj narobe nastavljeno, tudi Firefox ne bo pravilno delovala. Antivirusni program ne bi smel povzročati tovrstnih zapletov.
Predlagam še pregled in čiščenje računalnika z brezplačnim programom Advanced System Care:
Obisk serviserja po moje še ni potreben. Uporabniki številne tovrstne motnje lahko odpravijo sami ali z našimi nasveti.
Forum je zaprt za komentiranje.