Najdi forum

štefani?

Zdravo!
Ta mesec vas bom še velikokrat morila z raznimi vprašanji, saj imam v začetku februarja dve veliki fešti. Ker bom praznovala na drugi lokaciji, bom morala večino stvari že narejenih prinesti tja. Gor bom imela verjetno le velike gorilce. Sedaj sem začela s sestavljenjem menijev. Bo pa enkart okrog 40 ljudi, drugič pa 20 .

No, sedaj pa k bistvu. A bo zelo čudno izgledalo oz. če bo sploh užitno, če bom štefani pečenko ponudila mrzlo?

Stvar okusa, če ti je hladen polpet o.k., pol ni panike…..jajc je pa tko al tko hladen tudi dobr……

Sploh ne, se celo lepse se ti bo razrezala. Bi jo pa zavila v listnato testo, tako da bi bila bolj dekorativna.

Meni je mrzla mesna struca (tudi navadna) celo boljsa mrzla kot topla….

Ideja z listnatim testom je super. me pa zanima, ali to položim na peki papir ali pečem kar tako!. Se bojim, da bo spodnja stran pocasta, ker se najbrž kaj nacedi od nje.

Hvala.

Hej, Tinkarca!

Mesno struco rada zavijem v listnato testo. Pecem jo v ognjevarni keramicni posodi, samo malce namazani z oljem ali maslom. Vedno se je lepo spekla. Pri peki papirju sem tudi sama pozorna, da se ne bi nabirala para. Svetujem ti, da v vsakem primeru s pletilko naredis v zgornjem testu luknjice; para bo pdhajala. Pa testo premazi z jajckom za lepsi lesk:)))

Joj, si pa pridna!!! No, saj vemo:) Voscili bomo pravi cas, prav?

Lep pozdrav Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close