Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Stečaj podjetja – Vpis med upnike

Stečaj podjetja – Vpis med upnike

Zaposlen sem bil v podjetju od leta 2007 do leta 2012, katero se je sedaj znašlo v stečajnem postopku . Ker nisem prejel mesečnega dohodka v letu 2012 za mesece junij,julij,avgust ter september, bi se rad vpisal med upnike.

Mislim, da bi bilo to najboljše narediti preko odvetnika, da bo le ta vloga popolna in me zanima, katerega odvetnika/co iz gorenjske oz. Lj. mi priporočate?

Mislim, da je škoda denarja za odvetnika za tako stvar. Ker pač zelo verjetno ne boš nič dobil iz stečajne mase.

Enostavno greš na Ajpes, poiščeš pod eObjave sklep o stečaju za tvoje podjetje. Notri v sklepu točno piše, kaj moraš narediti za prijavo terjatve, do kdaj jo moraš oddati in kam. Ne moreš falit.

Se strinjam z rogi69 al pa vsaj poiščeš eno pravno svetovalnco k ti bo vzela par 10€ za to pa bo tut sigurn tako kot je treba narejeno.

Lahko kdo prosim kaj konkretnega napiše, na koga oz. katero svetovalnico se obrniti.

Obrneš se lahko na kateregakoli odvetnika oz. pravnika. Preden podpišeš pooblastilo, se dogovorite koliko bo stalo, kar je več kot 100 EUR, je preveč.

Lahko pa uporabiš tudi tole http://www.informiran.si/index2.aspx?catId=1000363

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close