ste že vsi dobili odločbo za dohodnino??
Še ne pa moj mož tudi ne. Sam mama pa tata sta dobila že v prvi rundi – penzionista.
No mene pa zanima kako je z tistimi ki delajo v tujini jim bodo poslali prazne obrazce ali moramo obrazec kup in jim ga izpolnit in poslat če slučajno kdo ve.
Alika pa kaj ima tvoja hči kaj denarja vezanaga na banki, da bi dobila od obresti ali so naredili napako na polni črti.
Hvala
PAZITE-dobro povglejte če so vam upoštevali olajšave za vzdrževane družinske člane, v mojem okolišu skoraj nobenemu niso, pa smo jih imeli skoraj vsi že čez letom prijavljene, torej nam ne bi bilo potrebno vlagati dodatnih podatkov v januarju.
Takšne zmešnjave si ne bi smeli privoščiti.
pazite tudi, če so vam vrnili preveč, ker morate tudi v tem primeru odati ugovor, drugače ste lahko kazensko odgovorni, sem brez besed, kod da ne znajo preverjati, kasneje bodo pa lahko.
Ne vem , kar napisali so ji da ima 3070e nekih prejemkov iz PIZ, pa jih sploh nima, na banki sploh nima računa…, prek študenta NI delala… ja ne vem no, sva z možem včeraj kar debelo gledala, kaj je sedaj to. Pa podatki vsi pravi, od davčne, naslova… svašta…
Moram danes poklicat na DURS pa vprašat kaj se dogaja.
Podatki so gotovo pravi, ker ima durs pač od vseh nas vse podatke. Če se je nekdo zmotil in vpisal njeno davčno številko, je durs ostale podatke potegnil iz svoje evidence. Podatki o dohodkih se pošiljajo samo z davčno številko, imenom in priimkov, s tem, da je glavna DŠ. Naslovov zavezancev podjetja dursu ne pošiljajo, te podatke tam vse imajo.
Forum je zaprt za komentiranje.