Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Ste že prejeli subvencijo za samozaposlitev?

Ste že prejeli subvencijo za samozaposlitev?

Živjo,

zanima me, če je kdo od tistih, ki ste bili na podpisu pogodb oktobra, že prejel subvencijo? Naj bi bile že nakazane (tako so nam rekli), vendar je nimam ne jaz ne nihče, s katerim sem govorila okoli tega. Ve kdo kaj več? Na zavodu namreč pojma nimajo. Je bila pa letos nakazana vsem v roku enega meseca in tudi tako so nam rekli na podpisu pogodbe, da bo.

Hvala za odgovore!

Te lahko vprašam, kaj boš delala, da si vzela subvencijo? Glede na to, da očitno še nekaj časa ne bom dobila službe, razmišljam o tem, da bi tudi jo jaz vzela.

Jaz sem oddala papirje konec oktobra in mi niso znali povedati kdaj bo…. glede na to, da imajo čas 120 dni, da nakažejo… jaz računam, da bom prejela enkrat do februarja.

EQ sem ti poslal mail… lepo, da si se mi oglasila 😉

Hej,

prevajanje in inštrukcije, sčasoma pa kaj večjega, ko pride ideja. 🙂 Tudi jaz sem pustila službo, šla zase… maš več opcij, pač tvegat je treba, kot pri vsaki konkretni stvari.

Baje bodo pa nakazila 29.11., so na Zavodu rekli. Za tiste, ki so podpisali oktobra.

29.11. bodo za tiste, ki so v začetku oktobra podpisali pogodbo. jaz sem jo na koncu oktobra…pa za te še nimajo datuma (tako so mi povedali po telefonu).
je pa tudi nam bilo rečeno, da bomo dobili najkasneje do konec novembra..očitno bo treba še čakat.

in? je ze prisla subvencija?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close