Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ste že kdaj plesali po ognju?

Ste že kdaj plesali po ognju?

Vleče me, da bi šla hodit po žerjavici, pa me je strah. Ima kdo izkušnje? Ali res ni opeklin na podplatih?
[attachment=0]img_fotke_ogebj3.jpg[/attachment]
Hvala.

Ne, nisem šla in me ne mika, da bi kdaj šla.
Glede opeklin pa- hm, ne vem kako da se ne bi nič naredilo, mogoče se z kakšno zaščito namažejo ali kaj.

Šla. Hodila po 600 stopinj vroči žerjavici. Brez opeklin. Ogromno energije. Ne bo ti žal. Preberi knjigo Hoja po žerjavici.

Ne, opeklin ni. A moraš hodit, relativno hitro, sicer ja, dobiš opekline.

Prižgi svečo in s prstom mahaj skozi plamen. Boš hitreje prišla do te obljubljene energije.

Drugič v le nekaj urah. Go to ———–> Mythbusters

_____________________________________________________ Pa kaj, če me ljudje vlačijo po zobeh. Če bi o meni vedeli vse, bi me najbrž pojedli...

Hodi po žerjavici in potem primerjaj.

Hodi po žerjavici in potem primerjaj.[/quote]

Ne, hvala. Ne padam na vsako finto.

Hodi po žerjavici in potem primerjaj.[/quote]

Ne, hvala. Ne padam na vsako finto.[/quote]
Iz kakšnih izkušenj potem misliš, da je držanje roke nad svečo in hoja po žerjavici ista stvar?
Ko človek nekaj izkusi, ve. Ko nečesa ne izkusi, ne ve. Samo predvideva oz. govori na pamet.

ni krize, dokler vam take neumnosti rojijo po bučah…

Ne, hvala. Ne padam na vsako finto.[/quote]
Iz kakšnih izkušenj potem misliš, da je držanje roke nad svečo in hoja po žerjavici ista stvar?
Ko človek nekaj izkusi, ve. Ko nečesa ne izkusi, ne ve. Samo predvideva oz. govori na pamet.[/quote]

Ko si bo nekdo izmislil, da ti tolčenje s kamnom po glavi da energijo, boš tudi sama probala, če je res, da ne boš govorila na pamet, da imaš od tega samo buške?

Nimamo izkušenj, vendar se lahko pozanimaš tukaj:
http://travel.over.net/najbolj-vroc-ples-dalec-naokoli/

Raziskujemo svet! [url]http://potovanja.over.net/[/url] [url=https://med.over.net/forum5/viewforum.php?f=213]Kam in kako na počitnice - forum[/url]

Ko človek nekaj izkusi, ve. Ko nečesa ne izkusi, ne ve. Samo predvideva oz. govori na pamet.[/quote]

Ko si bo nekdo izmislil, da ti tolčenje s kamnom po glavi da energijo, boš tudi sama probala, če je res, da ne boš govorila na pamet, da imaš od tega samo buške?[/quote]
Govoriš iz izkušenj? Tolčenje s kamnom po glavi ni isto kot hoja po žerjavici. Vsaj knjigo o hoji po žerjavici preberi, da ti ne bo treba flancati neumnosti.

Jaz sem šel. Ni neke panike, tudi opeklin ne..

Ko si bo nekdo izmislil, da ti tolčenje s kamnom po glavi da energijo, boš tudi sama probala, če je res, da ne boš govorila na pamet, da imaš od tega samo buške?[/quote]
Govoriš iz izkušenj? Tolčenje s kamnom po glavi ni isto kot hoja po žerjavici. Vsaj knjigo o hoji po žerjavici preberi, da ti ne bo treba flancati neumnosti.[/quote]

Seveda ni isto. Tolčenje s kamnom ti da še več energije, odpre čakre in v odprtine vsuje superjagode. Ne veš pa, ker nisi probala.
Čakaj, da napišem knjigo in ti jo prodam, potem ti bo bolj jasno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close