Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ste ze bili v Adrijinih hisicah na morju?

ste ze bili v Adrijinih hisicah na morju?

hojla!

Piše da je za 4+2 osebe, zdaj pa ne vem ali gremo lahko notri 4 odrasli noter + 4 otroci, mlajši od 7 let. 1 je dojenček.

Bi se morali švercat?

Kje pa je to, imaš link?

http://www.adria-holidays.net/si/adriadom/

tukaj

na 25 kvadratnih metrov, 4 odrasli in 4 otroci?

Pa kaj mislite imeti dopust ali norijo?

Hišica za 6 je v bistvu za 4 osebe. Mi smo štirje pa že tretje leto vzamemo hišico za 6. Tista za 4 je zelo majhna.

Ni variante, da se stlačijo noter 4 odrasli po 4 otroci. To je za dve hiški. Kako se boste pa umivali in opravljali razne potrebe? Pa kuhali za toliko oseb? Da o spanju ne govorim. Hodili boste drug po drugem.

SAMO ZA 3 NOCI, MED PRVOAJSKIMI, KOLIKOR NAS POZNAM IN OTROKE BOMO VEC ZUNAJ, CE BO LE VREME BAJE JE ZA 4 ODRASLE IN 2 0TROKA, ITAK TUDI PONAVADI SPIMO 4 NA ZAKONSKI POSTELJI, VSAJ MI

BOM POKLICALA IN VPRASALA KAKSNA JE DEJANSKA SITUACIJA

Mi smo bili lani v hišici za šest. Bili sta dve sobi, ena z zakonsko posteljo in druga z dvema posteljama. V dnevnem prostoru se je klop dala spremeniti v malo širšo posteljo. Bili smo trije, dva odrasla in otrok, in je bilo grozljivo majhno. Moraš vedeti, da so te sobice tako majhne, da komaj noter stopiš. Postelja je pravzaprav cela soba, samo toliko je prostora da se nekako “priplaziš” do postelje. Nikjer npr. ni dovolj prostora, da bi postavil prenosno otroško posteljico. Vse je res zelo zelo tinimini narejeno zato raje premislite. Kako bi preživeli noter 4 odrasli in 4 otroci si ne predstavljam.
Res, 25m2 za kuhinjo in dnevno, dve sobi, kopalnico in WC!!!

Ti lahko jaz povem, ker sem bila tam. Imaš zakonsko posteljo in otroško sobo z dvema ozkima posteljama. Dodatno raztegljivo ležišče je potem še v dnevnem prostoru, Kopalnica je skupaj z WC-jem minimini.

Predstavljaj si, da v najmanjšo možno garsonjeno povabiš še kolege z dvema otrokoma. Potem morate tam spati jesti in bivati 3 dni. Zmešalo se vam bo. Tista dva, ki bosta imela spalnico, bosta imela srečo, kdor pa ne, bo kuhal zamero, ker se ne bo imel kam pokniti (ležišče se čez dan podre, da imaš kje sedeti), ne bo imel kam dati stvari. Pa tudi zunaj ne bo dovolj stolov za vse.

Aja, kam boste dali spat pa druga dva otroka? Ne ga srat, no.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close