Ste za to, da LPP vozi tudi ponoči?
Julij Cezar, 14.09.2025 ob 17:39
Zartrose, 14.09.2025 ob 17:33
verjetno je bolj varno da ne.. migranti so ponoči aktivni..
kar se tiče nočnega življenja- a sploh še obstaja v teh časih, pač za žurat- beri plesat, ne popivat. včasih so imeli žurke itak v študentih.. pa mladi lahko tudi peš hodijo, samo spet- ni varno zaradi migrantov, ki pustošijo po lj..
ko sem bil v lj je bil edini cudni plac iti iz rozne cez tivoli….drugac je blo.po ljubljani fajn pes hodit…se spomnim november, december…si sel cez tromostovje v staro ljubljano ob polnoci ni blo zive duse, …razen v tivoliju taam pa so bli hropci na pohodu
Mi smo med srednjo šolo ob vikendih hodili v Palmo, Turista, True bar, Eldorado in podobno, lokali v Stari so se po polnoči ali še prej zaprli… Včasih na avtobus ob 1h, včasih so nas starši prišli iskat. Kasneje, v študentskih letih največkrat Orto bar in nato nek lokal pri Urgenci, pa Gerbičeva, takrat smo nekateri že imeli avte ali pa vzeli taxi, pa tudi peš smo včasih šli… obvezno še kakšna pleskavica za moč da si lahko prihlačal domov tistih nekaj kilometrov. Metelkova zelo redko, mogoče po zaprtju Orto bara… že takrat so se tam zbirali samo fiksarji in pedravsi.
Julij Cezar, 14.09.2025 ob 17:43
Koki?????, 14.09.2025 ob 17:39
Julij Cezar, 14.09.2025 ob 17:32
Koki?????, 14.09.2025 ob 17:23
Julij Cezar, 14.09.2025 ob 17:18
Anonimno 9706, 14.09.2025 ob 17:12
Julij Cezar, 14.09.2025 ob 17:01
samo ce bodo predavanja od polnoci naprej…
kaj ma studentarija delat ob polnoci v mestu?
Fukat, pit in družit se hodijo, da ne končajo kot ti. Ni to nobenemu v interesu, veš? Že ena življensko failirana ameba tvojega kova je več kot dovolj. Niti slučajno jih ne rabimo še več
lej ga debilnega viharca, ne zdrzis brez menw?hehe….u glavnem…studentarija nima kaj delat po polnoci od zunaj…fukajo, pijejo in zabavajo se lahk v studentu
Bravo. Vsaka čast mu, za to kar ti je napisal. A veš, da sem ti hotel popolnoma isto napisati, pa nato zagledam njegov komentar, da ti je že on to napisal.
Pač ja, inceli ne razumete, kaj je nočno življenje, zabava, mladost in spolnost. Ker ponoči vse poteka drugače kot podnevi.
Za te človeške radosti in čar noči ste prikrajšani.
ne bluzi debil zabiti …sem hodil iz Gerbiceve na Topnisko pes ponoci pa kaj ti tele pofukano?pa se vedno trfim..studentsrija ne rabi prevozov pojoci, ce pa se SOU zdi da jih pa lahko kamot kupijo avtobus zaposlijo soferja in vziko pijane studente po.lj….dnarja imajo zadosti
..je ok ti krele incelsko?al td vzgem po buvi da ti pade drek v rit hehe
Kdo pravi, da hočem da uvede LPP nočne linije? ?
Nočem tega, raje se naj malo sprehodijo in se tako še več družijo. Kot pa da se samo vozijo in v pametne telefone buljijo.
Čisto napačne zaključke delaš. Tako kot ponavadi.
Gre se zato, da ti kot najbolj zaostalacerkvena kmečka mamca žugaš mladim, da po polnoči nimajo kaj zunaj delati. ?
Jao incel, je jasno da ne veš kaj je mesto – nočno življenje, zabava, spoznavanje, užitek, romance.
Prave lepote življenja nisi občutil, zato pa si končal tako kot Viharc pravi.
ne ne, jyz pa res ne vem kaj je mesto, dunaj, budimpesta, pariz, madrid, lizbona, porto, antwerpen, koln, lubeck, berlin….vse to so vasi, symo ljubljana je pa mesto, a ne ti bik prfuknheni, jo jo ti in vihsrc tocno vera kje sem zivel in kako sem koncal…kretena zabita
bla bla bla
Študiral sem v Ljubljani, šel vsake toliko na kakšen žur. Ko je kdo v domu v nadstropju imel rojstni dan, smo se družili v kuhinji, nato pa odkorakali do KMŠja pri Tobačni. Mi vse to ni nič pomagalo pri spoznavanju žensk. Naenkrat sem postal absolvent. Če ne bi bilo interneta, bi študentsko življenje končal kot devičnik.
Zartrose, 14.09.2025 ob 17:41
jah, mi smo iz palme hodili peš v ny.. luštno, za razgibat se po že tako preplesani noči na stari rok.. prehodila ogromno, pa ne samo v mladih letih.. do te zadnje poškodbe sem kar konkretno hodila.. sedaj pa v službo pa nazaj pa v mesto pa nazaj pa v ny pa nazaj.. u izi, paše.. do save še nisem prišla hehe..
jaz sem v lj avto parkiral in hodil pes ,ko se je led dalo, druga pa trola, velik v trnovo tud pa na poljansko..tud zdaj ko je le mozno grem pes…ka si si nogo kaj poskodovala?
Anonimno 9999, 14.09.2025 ob 17:48
Mi smo med srednjo šolo ob vikendih hodili v Palmo, Turista, True bar, Eldorado in podobno, lokali v Stari so se po polnoči ali še prej zaprli… Včasih na avtobus ob 1h, včasih so nas starši prišli iskat. Kasneje, v študentskih letih največkrat Orto bar in nato nek lokal pri Urgenci, pa Gerbičeva, takrat smo nekateri že imeli avte ali pa vzeli taxi, pa tudi peš smo včasih šli… obvezno še kakšna pleskavica za moč da si lahko prihlačal domov tistih nekaj kilometrov. Metelkova zelo redko, mogoče po zaprtju Orto bara… že takrat so se tam zbirali samo fiksarji in pedravsi.
Metelkovo poznam kot kraj, kjer je manj nasilja. Najhujše pretepe sem videl v centru ponoči, na Metelkovi manj hude. Po centru so južnaki vedno krvavo mlatili ljudi.
Poleg tega so na Metelkovi ljudem v težavah vedno priskočili na pomoč, v centru nikoli. V centru pustijo človeka ležati na tleh.
Torej ti nisi mel pojma o metelkovi, ste imeli neke zaostale starše, ki so vas odvračali od Metelkove, kao droga in nevarno. In ste tako zahajali v center kjer je bilo bolj nevarno. Slab nasvet in zaščita mladostnikov s strani staršev.
A tako pol.
In kaj imaš proti pedravsom?
bil sem študent, 14.09.2025 ob 17:56
Študiral sem v Ljubljani, šel vsake toliko na kakšen žur. Ko je kdo v domu v nadstropju imel rojstni dan, smo se družili v kuhinji, nato pa odkorakali do KMŠja pri Tobačni. Mi vse to ni nič pomagalo pri spoznavanju žensk. Naenkrat sem postal absolvent. Če ne bi bilo interneta, bi študentsko življenje končal kot devičnik.
Hej, lep pozdrav.
Hvala za iskren zapis. ?
Ne vem kaj naj rečem.
Morda je celo vem fantom težje dobiti punco, kot meni fanta. Saj so punce bolj zadržane in nedosegljive, fante pa razganja.
Čeprav danes se je to izenačilo in zdaj fantom ni več toliko do seksa, da se punce pritožujejo. Jaz tudi težje fanta dobim kot včasih.
Si drugače morda bil preveč zadržan pri svojem pristopu k puncam?
Težje je tudi navezati stik, če ima prijateljice zraven in ti prijatelje, saj punce nočejo da drugi vejo. Poleg tega je Ljubljana majhno mesto in se vsaka punca boji, da bi jo za kurbo označili. Zaradi svoje majhnosti Ljubljana ne ponuja prave svobode.
Julij Cezar, 14.09.2025 ob 17:58
jaz sem v lj avto parkiral in hodil pes ,ko se je led dalo, druga pa trola, velik v trnovo tud pa na poljansko..tud zdaj ko je le mozno grem pes…ka si si nogo kaj poskodovala?
Kaj so HROPCI iz Tivolija? Pedri ki hropejo po grmovjih?
A ker kot incel nisi mogel punce kar tako dobiti si potem naskrivaj v Tivoli šel, da so ti ga fafali?
No, to pa verjamem.
ŠOU, 14.09.2025 ob 16:23
Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU) je na Mestno občino Ljubljana (MOL) in Ljubljanski potniški promet (LPP) naslovila poziv k ponovni uvedbi nočnih avtobusnih linij, ki bi vozile med polnočjo in peto uro zjutraj. Vsaj 1, 3 in 6.
Nismo zato, da LPP vozi ponoči. Mi študentje v Ljubljano pridemo s svojimi avti, smo čez teden tak v Ljubljani. Ni potrebe, da bi zaradi študentov morali imeti ponoči LPP.
Zartrose, 14.09.2025 ob 18:27
kaj se ti je pa na teh koncih dogajalo takrat..
ma ja, stopalo, gleženj.. počasi a vztrajno se cajta, tko da šibat še ne morem kot sem prej, sem pa vedno bolj aktivna, bolečina me v bistvu še ustavlja.. pred poškodbo sem še hiphopala haha.. ampak, saj to mi tud ni treba več ?
za julija..
Si drugače morda bil preveč zadržan pri svojem pristopu k puncam?
Pristopil nikoli nisem, ker si nisem upal. Še ko sem kakšni padel v oči in mi je dala signal, da sem ji všeč me je streslo, v predelu ledvic zvilo in nisem pristopil. Šele zadnjih nekaj let se mi zdi, da bi vzrok lahko tičal v kakšni motnji (avtizem, Aspergerjev sindrom). Ni mi jasno, kako tega razen strokovne delavke pri CentruKontura ni nihče opazil. Še klinična psihologinja je v izvid zapisala, da pri meni ni zaznala avtistične motnje. A vsi lapsusi, ki so se mi zgodili kažejo na avtizem.
Nismo zato, da LPP vozi ponoči. Mi študentje v Ljubljano pridemo s svojimi avti, smo čez teden tak v Ljubljani. Ni potrebe, da bi zaradi študentov morali imeti ponoči LPP.
V Ljubljano sem se pripeljal z vlakom ali s študentskim avtobusom. O avtu sem lahko samo sanjal. Sem bil iz socialno ogrožene družine. Kdo je tebi kupil avto?
Koki?, 14.09.2025 ob 18:25
Kaj so HROPCI iz Tivolija? Pedri ki hropejo po grmovjih?
A ker kot incel nisi mogel punce kar tako dobiti si potem naskrivaj v Tivoli šel, da so ti ga fafali?
No, to pa verjamem.
no za hropce si ze ugotovil, a tebi je beseda incel fetis kura?kef jo nekam vdlik uporabljas..?v rozni sem mdl frdnde v studentu, jsz sem stanoval drugje, zato sem ponoci hodil pes iz rozne cez tivoli pa podhod kimo moderne in naprej….se je pa dogajalo po žbunih marsikaj v tiboliju, ampak to je ze tvoje podrocje, žbunovanje pederajsov v tivoliju hehe
Zartrose, 14.09.2025 ob 18:30
za julija..
v trnovem sem mel punco, stanoval sem na poljanski, med drugim, faks je bil za bezigradom pa tak….drugac pa glezenj je hudic…mene ze od junija boli na levi nogi ko sem hodil po kopah z enimi cidnimi pohodnimi cevlji, baje naj bi mel planetarni fascilitis…cskam da mine …
glede metelkove, 14.09.2025 ob 17:59
Metelkovo poznam kot kraj, kjer je manj nasilja. Najhujše pretepe sem videl v centru ponoči, na Metelkovi manj hude. Po centru so južnaki vedno krvavo mlatili ljudi.
Poleg tega so na Metelkovi ljudem v težavah vedno priskočili na pomoč, v centru nikoli. V centru pustijo človeka ležati na tleh.
Torej ti nisi mel pojma o metelkovi, ste imeli neke zaostale starše, ki so vas odvračali od Metelkove, kao droga in nevarno. In ste tako zahajali v center kjer je bilo bolj nevarno. Slab nasvet in zaščita mladostnikov s strani staršev.
A tako pol.
In kaj imaš proti pedravsom?
Mene starši nikoli niso odvračali od ničesar, saj sploh niso vedeli da obstaja Metelkova. Pišem iz lastnih izkušenj. Ponoči je na Metelkovi vedno ostal sam ološ. Fiksarji, pedri, povsod kozlanje, scanje, pretepi z noži. Tako je bilo od nekdaj. O kakšni pomoči ti pišeš, ne vem. Vem samo to, da je obstajala velika verjetnost, da so te napadli in okradli. Enaki problemi s katerimi se srečujejo najemniki klubov na Metelkovi so še dandanes. Eno samo nasilje.
Anonimno 9999, 14.09.2025 ob 18:59
Mene starši nikoli niso odvračali od ničesar, saj sploh niso vedeli da obstaja Metelkova. Pišem iz lastnih izkušenj. Ponoči je na Metelkovi vedno ostal sam ološ. Fiksarji, pedri, povsod kozlanje, scanje, pretepi z noži. Tako je bilo od nekdaj. O kakšni pomoči ti pišeš, ne vem. Vem samo to, da je obstajala velika verjetnost, da so te napadli in okradli. Enaki problemi s katerimi se srečujejo najemniki klubov na Metelkovi so še dandanes. Eno samo nasilje.
nikoli doziveto, kot opisuješ. Mal so bli pijani, tud kakšni kaj zadeti, večinoma pa se je tu zabavalo, kot se od rušenja dalje ne more v Lj nikjer in nikoli vèč. Tu je bila še tista prava retro svoboda, kjer se je lahko plesalo celo noč brez prestanka. Bendi, didžeji, promotorji začetniki, tudi homo so imeli svoje prostore, pestro svobodno vzdušje je bilo.
Si kdaj zunaj po polnoči v lj? Prazno. Sem pa tja kakšna zapita skupinica. Študentarija če hodi pit v center (kam že?) gre lahko do študentskih domovov peš, tako kot smo hodili vsi. Noben ni več kot pol ure hoje iz centra. Oz. si plačajo taxi/uber. Če imajo za pit v lokalih majo tud za to. Btw kter študent si lahko privošči zapijat se v faking centru?
Kakšna ekonomika je prazne buse furat po mestu?
Tokyo nima 24/7 javnega prvoza. Pariz, London….a ena ljubljana ga rabi? Ki jo lahko v eni uri prehodiš praktično? Največje mesto na svetu z 30 miljoni prebivalcev tega ne rabi, ljubljana rabi 🙂
Julij Cezar, 14.09.2025 ob 18:52
v trnovem sem mel punco, stanoval sem na poljanski, med drugim, faks je bil za bezigradom pa tak….drugac pa glezenj je hudic…mene ze od junija boli na levi nogi ko sem hodil po kopah z enimi cidnimi pohodnimi cevlji, baje naj bi mel planetarni fascilitis…cskam da mine …
ja, gleženj je hudič, moj je še tako drobčkan, plus stopalo, pa že ves lajf precej aktiven hehe.. upam se ti hitro pocajta..
ne gre vsem dobro, 14.09.2025 ob 18:38
V Ljubljano sem se pripeljal z vlakom ali s študentskim avtobusom. O avtu sem lahko samo sanjal. Sem bil iz socialno ogrožene družine. Kdo je tebi kupil avto?
Danes je avto 500€. Če imaš za popivanje čez noč, imaš tudi za avto.
Forum je zaprt za komentiranje.