Ste vedeli, da moški ima vse gene, ki jih ima ženska, ženska pa …
Ste vedeli, da moški ima vse gene, ki jih ima ženska, ženska pa nima vseh genov, ki jih ima moški?
Meni osebno se zdijo moški kot napol razvita podvrsta homo sapiensa. To ni mišljeno kot žaljivka ali kaj. Ampak vso tisto dlakovje po telesu, globok brundajoč glas,… ne vem no. Zakaj sploh rabijo to. Pa še eno skrivnost vam bom zaupala. Dostim strejt puncam, ženskam se zdijo gola moška telesa in njihovi priveski neestetski. O tem pač včasih teče debata med nami. To ne pomeni da vas nimajo rade in da jih ne privlačite.
dia169, 08.10.2021 ob 22:29
Meni osebno se zdijo moški kot napol razvita podvrsta homo sapiensa. To ni mišljeno kot žaljivka ali kaj. Ampak vso tisto dlakovje po telesu, globok brundajoč glas,… ne vem no. Zakaj sploh rabijo to. Pa še eno skrivnost vam bom zaupala. Dostim strejt puncam, ženskam se zdijo gola moška telesa in njihovi priveski neestetski. O tem pač včasih teče debata med nami. To ne pomeni da vas nimajo rade in da jih ne privlačite.
Zdi se mi da tocno ta gen manjka zenskam. Naj dodam še EGO
In prav je tako 😉
Smešni so mi ker se ne zavedajo svoje primitivnosti lol. Najbolj močne se počutijo v krdelu ali ob šibkejši osebi. Enakovrednost jemljejo kot konkurenco. Zato prihaja do nadvlade ali podrejanja. In kot sem opazila ( ja vem, mam preveč časa) njihova “moč” je sorazmerna zatiranju. Drugače ne znajo. Ko se stvari obrnejo proti njim, hitro postanejo navadni nebogljeni papki, alkoholiki,… Za razliko od vas moških, ženske ne rabimo nikogar zatirat da postanemo močne.
To je samo moje skromno mišljenje o vas dlakavcih. Malo za šalo in veliko zares. Happy saturday 🙂
Kar se tiče vrste homo sapiensa in velikih opic pač je tako, da naj bi ženske prav tako spadale v to vrsto ampak pač s pomanjkanjem genov saj , če tako gledamo potem še te vrste opic ne dohajajo.
Ni mišljeno,kot žaljivka ampak,kot informacija. Saj nenazadnje tisti piskajoči glas prej izdaja, kot da je kdo v nevarnosti, kot pa denimo moški brundajoči glas,ki si ga tako želite ob sebi in vas frekvenčno zapelje v trans varnosti in vas pomiri. Zato npr sirene ne pomirjajo ampak tulijo, da človk kar živčn rata. Vsekakor bi tuleče sirene prej povezal z ženskim,kot z moškim glasom.
Dostim nam strejt moškim, fantom se zdijo mnoga gola ženska telesa estetska, ampak le dokler se res ne slečejo in so gole. O tem bi tudi tekla debata med nami moškimi ampak se to zgodi manj pogosto saj ne opravljamo toliko, kot ženska in vemo, da je lahko človek poseben in vreden tudi brez viška estetike.
To ne pomeni, da vas moški nimajo radi ampak le, da bi vas lahko imeli bolj, če se ne bi brezpredmetno in ne temeljno tako “ven” metale.
Darwin moški ženskam pove, 09.10.2021 ob 04:28
Kar se tiče vrste homo sapiensa in velikih opic pač je tako, da naj bi ženske prav tako spadale v to vrsto ampak pač s pomanjkanjem genov saj , če tako gledamo potem še te vrste opic ne dohajajo.
Ni mišljeno,kot žaljivka ampak,kot informacija. Saj nenazadnje tisti piskajoči glas prej izdaja, kot da je kdo v nevarnosti, kot pa denimo moški brundajoči glas,ki si ga tako želite ob sebi in vas frekvenčno zapelje v trans varnosti in vas pomiri. Zato npr sirene ne pomirjajo ampak tulijo, da človk kar živčn rata. Vsekakor bi tuleče sirene prej povezal z ženskim,kot z moškim glasom.
Dostim nam strejt moškim, fantom se zdijo mnoga gola ženska telesa estetska, ampak le dokler se res ne slečejo in so gole. O tem bi tudi tekla debata med nami moškimi ampak se to zgodi manj pogosto saj ne opravljamo toliko, kot ženska in vemo, da je lahko človek poseben in vreden tudi brez viška estetike.
To ne pomeni, da vas moški nimajo radi ampak le, da bi vas lahko imeli bolj, če se ne bi brezpredmetno in ne temeljno tako “ven” metale.
Namenjeno:dia169
08.10.2021. ob 22:29
dia169, 08.10.2021 ob 23:33
Če jih opazuješ med gledanjem kake tekme ali med pretepom ali šopirjenju na splošno so bolj podobni gorilam (se opravičujem gorilam). Nič jim ne pomagajo vsi ti silni geni. Očitno se bolj počasi evolucijsko razvijajo lol. Jbg mati narava ima svojo agendo.
Ne glede na to, da nas opazujete med gledanjem kake tekme ali med pretepom ali šopirjenju na splošno in, da smo vam bolj podobni gorilam pa vseeno hočete početi vse kar mi počnemo in se potem še same v vsak tak šport podajate pa čeprav nimate nobene osnove zato ne v dlakah, mišicah,spretnostih, genih itd. pa vseeno to počnete, ste nekakšen papagaj in potem izgleda, kot bi se ne dovolj razvita vrsta hotela kosati z razvito in tudi tako izgledati in biti zanimiva. Tako, da pomanjkanje genov se potem opazi in če bi evolucija obstajala bi se lahko reklo, da je zamudila saj je verjetno komu drugemu prej dala. Narava pač da tistemu,ki je vreden in dovolj napreden.
dia169, 09.10.2021 ob 00:14
Smešni so mi ker se ne zavedajo svoje primitivnosti lol. Najbolj močne se počutijo v krdelu ali ob šibkejši osebi. Enakovrednost jemljejo kot konkurenco. Zato prihaja do nadvlade ali podrejanja. In kot sem opazila ( ja vem, mam preveč časa) njihova “moč” je sorazmerna zatiranju. Drugače ne znajo. Ko se stvari obrnejo proti njim, hitro postanejo navadni nebogljeni papki, alkoholiki,… Za razliko od vas moških, ženske ne rabimo nikogar zatirat da postanemo močne.
To je samo moje skromno mišljenje o vas dlakavcih. Malo za šalo in veliko zares. Happy saturday 🙂
Niti nam niso smešne ,ker se ne zavedajo pomanjkljivosti v kateri so. Najbolj močne se počutijo, ko imajo poleg sebe močnega moškega, saj zaradi pomanjkanja svojega obstoja ne dojamejo, da moški niso one ampak je on tisti,ki je močan one pa si le domišljajo, da so. Tako jim raste le ego, ki pa je namišljena stuktura, entiteta, ego. Najšibkejše so pa v krdelu, saj vedo, da si lahko kaka druga potem prisvoji tisto namišljeno moč.
Konkurenco jemljejo,kot enakovrednost, saj mislijo, da so vsi enaki. Zato hočejo vladati in si podrejati, ker če so si nekoga že podredile mislijo, da si lahko vsakega. In, kot je opaziti (nimam preveč časa ampak obratno, poglejte kako zgodaj sem si moral vzeti čas) njihova “šibkost” je nelogično izhodišče za tisto kar hočejo doseči in tistemu čemur hočejo vladati ali nadvladati. Znajo drugače ampak kar tiščijo z glavo skozi zid. Ko se stvari obrnejo proti njim pa so takoj revce, žrtve, nič krive itd. Za razliko od vas žensk tudi če nas zatirate še vedno ostajamo moški in vredni in nismo babe.
To je le skromni odziv na kosmate ženske, ki milijo,da niso zato, ker se brijejo.
Veliko resnice nekoliko pa šale. Lepo soboto tudi vam
Darwin156, 08.10.2021 ob 21:06
Ste vedeli, da moški ima vse gene, ki jih ima ženska, ženska pa nima vseh genov, ki jih ima moški?
Ja, sem poslušala pri pouku biologije, da imajo fantje 23. Par kromosomov XY, punce pa XX. Vinske mušice in dedovanje, barvna slepota, hemofilija in kraljica Viktorija (?, Pri zgodovini), pa ena “barva” mačk je možna samo pri samicah (tortoise shell)
Zdi se mi, da je bilo že v OŠ vse povedano, mogoče na srednji.
Anonimno 4811, 09.10.2021 ob 08:24
Ja, sem poslušala pri pouku biologije, da imajo fantje 23. Par kromosomov XY, punce pa XX. Vinske mušice in dedovanje, barvna slepota, hemofilija in kraljica Viktorija (?, Pri zgodovini), pa ena “barva” mačk je možna samo pri samicah (tortoise shell)
Zdi se mi, da je bilo že v OŠ vse povedano, mogoče na srednji.
Ne bodmo tako skromni no, kot da to nič ni heh
Se vid zakaj moški ženski da in ni obratno.
Forum je zaprt za komentiranje.