Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste si naredile zalogo vaginalnih mil in robčkov?

Ste si naredile zalogo vaginalnih mil in robčkov?

Prihaja čas, ko boste pripuščale svoje bike k svojim pizdam, da jih preorjejo po mili volji.

Kako boste vzdrževale pizdinsko floro? Imate že nabavljene pizdinska čistila, losjone in mazila?

Stari…

Vi tlele mate res problem.

Pih kaj nosite v sebi…

Ne’liči to meni na dobrosrcnost….

Odgovor na objavo uporabnika
Znaš tko, 22.12.2021 ob 19:58

Stari…

Vi tlele mate res problem.

Pih kaj nosite v sebi…

Ne’liči to meni na dobrosrcnost….

Kako pa si kaj ti moj prijateljček?

Meni jo moj vso poliže, si je ne rabim umivat.

Kokoši, 22.12.2021 ob 20:01

Kako pa si kaj ti moj prijateljček?

Kdo si ti? Se midva poznava?

Zgledas zlo zagrenjeno bitje.. rabis objemcka?

Ti se raje za svoj sirček pobrigaj, kaj zdaj na tujih ženskah firbca paseš?

Ko fuflje cvetijo, 22.12.2021 ob 19:52

Prihaja čas, ko boste pripuščale svoje bike k svojim pizdam, da jih preorjejo po mili volji.

Kako boste vzdrževale pizdinsko floro? Imate že nabavljene pizdinska čistila, losjone in mazila?

???????????

Senza736, 22.12.2021 ob 20:17

Ti se raje za svoj sirček pobrigaj, kaj zdaj na tujih ženskah firbca paseš?

HAHAHAHAHAHA ?????!!!

saj ti mora bit ja jasno, da to en pedrski trol provocira po MONu s takimi… Obvoz…

Mislim….Ta tema bi morala ostati prazna.

Znaš tko, 22.12.2021 ob 20:03

Kdo si ti? Se midva poznava?

Kaj ti misliš, da se te ne prepozna po pisanju?

Zanima me kje so uredniki lastniki portala. Jim je fajn, si ga na roke mečejo ob takih motencih ???? Bruh

Take teme odpirajo vulgarni primitivci.

Anonimno225, 22.12.2021 ob 21:55

Zanima me kje so uredniki lastniki portala. Jim je fajn, si ga na roke mečejo ob takih motencih ???? Bruh

Ne bit zategnjeni. Kdo vam je kriv, če ste tako hitro užaljene in razburjene.

Po pravici povedano je besedno kreativen in domisln.

Tole je nekaj kar absolutno ni več obvladljivo. Verjetno bolj ko se na take zapise odzivamo in pritožujemo, več jih bo. Enostavno izogibat se takih tem. Škoda, ker se bomo nalezli tega primitivizma in bomo te stvari začeli zamenjevati v realnem življenju. Vsaj jaz si tega ne želim. Za ostale pa vsak zase ve. Ni problem se pohecati o seksu, če je to zdrav normalen humor, nikjer na nobenih portalih forumih v mojih letih kaj takega nisem brala. V medijih pa sploh ne.

Nimam možganov, imam krasne zobe. Skačem sem ter tja širom interneta hitreje kot blisk, vedno gola, brez modrčka in spodnjih hlačk. Tako je najbolj praktično. Ko se bliskovito ustavim, globoko vdihnem zrak, ga potisnem v prsi, ki postanejo večje in krasne oblike. Bradavički nabrekneta in štrlita navzgor. Počepnem, razširim kolena, pogledam navzdol in ko vidim nekaj kosmatega se ustrašim ter na  vso moč odženem navzgor. Bliskovito izginem v neskončnih višavah.

Tako kot boš ti poskrbel za svojo rektalno.  Pa ne pretiravaj s prevelikimi bučkami.

tako tako, 22.12.2021 ob 23:01

Tako kot boš ti poskrbel za svojo rektalno.  Pa ne pretiravaj s prevelikimi bučkami.

“Prihaja čas, ko boste pripuščale svoje bike k svojim pizdam, da jih preorjejo po mili volji.

Kako boste vzdrževale pizdinsko floro? Imate že nabavljene pizdinska čistila, losjone in mazila?”

Grenivka422, 22.12.2021 ob 22:57

Tole je nekaj kar absolutno ni več obvladljivo. Verjetno bolj ko se na take zapise odzivamo in pritožujemo, več jih bo. Enostavno izogibat se takih tem. Škoda, ker se bomo nalezli tega primitivizma in bomo te stvari začeli zamenjevati v realnem življenju. Vsaj jaz si tega ne želim. Za ostale pa vsak zase ve. Ni problem se pohecati o seksu, če je to zdrav normalen humor, nikjer na nobenih portalih forumih v mojih letih kaj takega nisem brala. V medijih pa sploh ne.

Zakaj bi ignorirali take zapise, če pa so zabavni?

“sex lutka” je krasna. Edino njeni zobje bi bili lahko, nevem kakšen izraz bi uporabil, bom tiho. Ona bi potrebovala nekega partnerja. Kakšen partner bi bil idealen, ne vem.

Slišimo izraze, ki so po domače za vola ubit. Če bi rekel, perverzno in vulgarno bi bilo premalo, odločno premalo. Problem je princesa. Enkrat sem nekje našel en tak robček, ki se lahko uporablja tudi, princesa ve za kaj. Po vsej verjetnosti je bil tam nastavljen. Ko sem ga našel, mi ni bilo nič jasno, potem se mi je počasi kristaliziralo. V resnici mi še sedaj ni čisto vse jasno.

Ne boste verjeli. Pred kakšno minuto sem se znašel v lastnici tistega robčka in videl kaj počne.

Sam to ponoči naredim brez problema kjerkoli brez uporabe kakršnih koli robčkov. Seveda, izven prostora nekje na prostem v naravi. Lahko tudi čez balkon.

xrobe, 23.12.2021 ob 00:56

Sam to ponoči naredim brez problema kjerkoli brez uporabe kakršnih koli robčkov. Seveda, izven prostora nekje na prostem v naravi. Lahko tudi čez balkon.

Človek misli da se avtorju dogaja, ampak tebi se očitno še bolj. Kakšne gobice pa to …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close