Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ste se naužili morja?

Ste se naužili morja?

nč se nam jest umirila in dihala, k so zame drug folk k se že samo do slovenzga morja gonijo, kaj šele stotine kilometrov daleč v tujino, kaj šele če letijo s krili ali pa se teleportirajo, zame NADLJUDJE, ker je to zame nedojemljivo in nepredstavljivo, da bom kdaj v lajfu sploh na drugi konec zlovenije še stopila a štekaš?!

ja zakaj pa se ti ne goniš po dopustih?? a nimaš prevoza al nimaš keša???

pa ne ti men, da delaš, ker če bi delala, ne bi zdle ob enih popoldne tukej gor visela!!!

sory ampak te morm razočarat, nazadnje sm se “naužila” (v narekovajih seveda) unga nčurednga slovenzga morja pri 15. letih deset let nazaj, direktno po tistmu ko sem pršla vn iz pedopsihiatrije in sm se nabasana z Risperdalom namakala v slovenski greznci od morja !!

!!!

uff Grčija jo bom ceu živlene sanala

jst bom še Hrvaško ceu živlene loh sam sanala a šteka?!!

in nazadne sm se jst gonila po nčurednmu in nebesedevrednmu slovenskmu morju 10 let nazaj pri 15., ko sm se direktno iz pedopsihiatrije z Risperdalom nabasana po slovenskmu dreku od morja gonila jaa a štekamo zdej?!??

da potica ni vsak dan na mizi, da za soncem pride dež, da so tudi padci, predvsem pa, da panža imet ni praznik sedaj s eje tvoja kariera osebna in službena zapečatila uživala si, tega je sedaj konec kmalu se ti bo še tvoj skur bal ker se te bo naveličal pa debele perde ne bo več hotel imeti, saj se boš sedaj zapustila in razlezla men verjem da bo tako

da potica ni vsak dan na mizi, da za soncem pride dež, da so tudi padci, predvsem pa, da panža imet ni praznik sedaj s eje tvoja kariera osebna in službena zapečatila uživala si, tega je sedaj konec kmalu se ti bo še tvoj skur bal ker se te bo naveličal pa debele perde ne bo več hotel imeti, saj se boš sedaj zapustila in razlezla men verjem da bo tako
[/quote]

… 😛 Prv imaš, vse drži. Trenutno sem pa prišla v službo naredit kontrolo, kako se sodelavke znajdejo. Lepo pospravljeno in razkuženo po njihovem odhodu. Papirji OK, samo nekaj je za popravit in odposlat. Kariere pa mi ne morejo zapečatit, ker bi prej katera od njih odletela.
Pa teža – v enem mesecu sem se zredila za 25kg, od jeze lase v črno prebarvala, moj je “spokal” otroka in se odselil.
Šlogar/ca, si zadovoljna/en? Lep dan ti želim, poln smeha 🤣🤣🤣 Zdaj grem pa nazaj v prazen dom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close