Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ste se naužili morja?

Ste se naužili morja?

Upala sem, da me ponovna zapora Hrvaške ne bo dočakala. Žal..
Bilo je kratko, a zelo sladko. Morda tudi zato, ker sem razmišljala, da vse kar smo imeli do sedaj ni več samoumevno. Večina dopusta je bila prilagojena ukrepom Korone.

Je bilo letos kaj manj dreka v morju, ko ni bilo križark? A kanalizacijo še vedno v morje praznijo?

Bili smo kot vsako leto avgusta 14 dni na makarski rivieri, 3 dni sem bila s prijateljico junija, septembra pa grem še z mamo, hčerko in teto za 5 dni. Če bo vreme, mogoče še z možem skočiva za kak vikend.

Bili na morju, na kopnem, v hribih (ne gorah), malo tu in malo tam. Letos sicer nekaj manj kot lani, a je bilo vseeno dovolj. Upam pa, da mi bodo uspele tudi krompirjeve počitnice… čisto nič morske sicer.

Mal Hrvaške čisto na začetku, malo Francije Vmes, pa Slovenski kampi za vikende. Sej se je dalo, sam panike ni treba zganjat…

Super smo se imeli.

a ponoč pa na metli okol otoka?

Vsi uživali, Desi pa izkoristil vse, kar se da – od morja, do planin. Lepo. Izkoristite priliko za oddih vsako minuto, sekundo,….

Sem, sem… kar nekaj plovbe oz. jadranja. Pa imam še vedno nekaj primanjkljaja, bo treba jeseni še malo. Samo da bo par lepih in primerno vetrovnih dni…
Trenutno pa z biciklom in kajakom pod hribi… tudi tole je lepo, voda pa bolj čista kot na morju.

Rojstvo otroka so zate “male motnje?”

Ne, ker sem ravno po porodu in je dete premalo ds bi ga okrog vlačili, toliko ga pa nisem željna, da bi na kupone v našo greznico lezla.

Zadnjih nekaj let sem vsaj mesec dni preživel ob morju, letos pa je bila kar se tega tiče suša, saj nisem niti en dan prespal na obali. Jbg, je pa plan za naslednje leto 4 mesece, upam da bo šlo vse po načrtih.

Niti ne. A še je čas. 🙂 Morja verjetno nikoli dovolj..

jz ga pa že 10 let nism drgje kt u sanah vidla k me pr 25. že deset let ni blo na dopustu in od tega zarad mojih tok nesposobnih tastarih, k me v lajfu niso bli sposobni dl kt do unga usranga slovenzga morja pelat, še v lajfu niti na hrvaškem ni blo !!

od konca korone do zdaj 30 dni

No, jaz bi bila pa tudi “usranega slovenskega morja” vesela, pa še do tja ne pridem. Mogoče 1x na 5 let za 2 dni. Sicer pa preko spletne kamere v živo. In zganjam foušarijo. Portorož je zakon! Samo letos pa res malo prenapolnjen.

Rojstvo otroka so zate “male motnje?”
[/quote]

Tamali ni nič kriv za to. Le zakaj je bil moj spet en teden odsoten? Zmenjeno je bilo, da se vsaj en teden naužijemo morskega zraka pri njegovih sorodnikih na obali, ampak zaradi bolniške ne gre. Kapiraš?

jajaja “naužila” sm se jst pred 10 leti leta 2010 unilih usranih mejbi 10 dni nčurednga pofukanga slovenzga morja, direkt po tistmu ko sm po treh mescih pršla iz pedopsihiarije nabasana z antidepresivi in antipsihotiki !!

!!!

Zgleda so ti že čist popustil….

kje je fora, saj živiš ob jezeru?
voda je voda
[/quote]
Jezero je bolje kot nič, ni pa isto. Na morju so valovi in morski zrak. Zazreš v daljavo in vidiš samo morje in modro nebo. Milina. Zame ni lepšega. Balzam za dušo.
Pa tudi plavati je čisto drugače v slani vodi.

Jezero je bolje kot nič, ni pa isto. Na morju so valovi in morski zrak. Zazreš v daljavo in vidiš samo morje in modro nebo. Milina. Zame ni lepšega. Balzam za dušo.
Pa tudi plavati je čisto drugače v slani vodi.
[/quote]

Sem bil pred leti na morju.
Men je blo vse isto.

Sem bil pred leti na morju.
Men je blo vse isto.
[/quote]
Meni je ljub pogled na morje, kdo drug take občutke doživlja v hribih, tretji v gozdu, četrti kje drugje… Vsak od nas ima svoje preference, svoje okolje, v katerem se zares dobro počuti.

Sigurno je kakšno okolje, ki je pa tebi bolj všeč.

4 dni + 3 dni +1 dan +1 dan +4 dni…. 13 dni….dovolj je blo. sicer letos samo hrvaško morje, ker si kakšnih rezervacij v bolj oddaljenih krajev nisva upala tvegat zaradi možnih odpovedi letov….

ne stara a ti nism že lih ene milijonkrat rekla, da se jst nism že ene celih jebenih 10 let tvojga jebenga vukojebenga morja naužila in da se ga najverjetneje v lajfu več nam naužila, ker bom po možnost že prej crknila/na cest/v zavodu/boženedaj v zaporu pristala?!?

Umiri se. Dihaj. Jaz tudi že 5 let nisem bila na morju, pa delam. In kaj zdaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close