Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ste se naužili morja?

Ste se naužili morja?

Jaz sem ga letos gledala samo na slikah in po TV 🥵

Sočustvujem s tabo.

Mi smo bili 3 tedne na Hvaru v začetku julija. Nebesa!😊😊
Morje res obožujemo, bi nam bilo grozno, če ne bi mogli iti. Vse leto se tega veselimo. Drugo leto pa kakšen grški otok, če ne bo še hujše korona pizzdarije.

Ne. Že prejšnja leta sem ga bolj kot ne ignorirala, letos pa sploh.
Že leta hodim v Belo krajino, včasih v Bohinj (v visoki sezoni ne), občasno na Sočo, Nadižo, za krajše (enodnevne) izlete pa na Kokro…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Midva sva zadnji dve leti bolj potovala in raziskovala Slovenijo, letos so pa male “motnje”, zato je morje odpadlo. Naslednje leto gremo pa spet malo slanega okušat.

Sem. Dva tedna Grčije brez vsakršne gneče. Raj na zemlji.

Meni je bilo najlepše na Malem Lošinju, v avtokampu Čikat. Tja gremo tudi naslednje leto.

Uživam malo na plaži, malo na barki…super je.

Jaz tudi. Dopust imam šele septembra, vendar v danih okoliščinah nisem rezervirala še ničesar. Želim najprej videti, kakšna bo situacija čez teden ali dva.

Morje sem gledal na slikah in na tv.

sam da ni slovensk

Ja, sam men so se “sline cedile”, teb pa ne 😀

Od izbruha virusa je Evropa preslabo povezana s destinacijami, kamor hodimo na morje. Pa tudi na samih destinacijah še stvar ni zrela za varno preživljanje dopusta.

Slovenski svinjski zaliv in vrhunska hrvaška (ne)gostoljubnost pa sta pri meni povzročila debelo rdečo črto čez opcijsko turistično destinacijo. Raje imam noge v lavorju na terasi, kot da še enkrat potujem na Hrvaško, pa sem lahko tam zastojn, saj imamo v najožji družini hišo na hrvaškem otoku.

Uff, si ne predstavljam da ne bi vidla morja.
Sm že cca 3 mesce na morju, pa se ga še nism naužila. 1x pred zimo se ga bom 😀 takrat me zihr ne bo več na morju 🙂

Ta porodniška je zakoooooonnnnnn 😀

Še bo, še. Par dnevni oddih bo še sledil, domaca gruda pa tudi cez mejo. Posezona. Kot vedno. Najlepše.

Za silo je bilo, par dni. Sedaj nekam v Sloveniji, malo hodit (če bo vreme) in parkrat prespat nekje v sredogorju. Druga varianta pa je za 3-4 dni v Prekmurje.

Ja, sam men so se “sline cedile”, teb pa ne 😀
[/quote]

kje je fora, saj živiš ob jezeru?
voda je voda

Sem, pa bi še. Ker takega morja se ne naveličam. 1 teden na Bavarii 37 od Pašmana do Suska, 1 teden na Bavarii 45 od Mljeta do Visa. Vreme krasno, morje čisto, domačini prijazni, klapa kompatibilna…
Pa ne mislit, da je to cenovno blazen luksuz. Cca 300 eur po osebi za 1 teden, ostali stroški so pa (poleg hrane in poti) le še za kak privez in gorivo. Aja, pa vstop v naravne parke, v našem primeru Mljet (če greš v gostilno te “spregledajo”) in Lastovo 200 kun. Kornatov se prav zaradi cene že nekaj let izogibam oz. samo peljem skozi.

Letos ga pa nisem niti videla. še enega takega poletja se ne grem pa pika!

Enako 😀

Nisem dovolj. Če vse skup seštejem, smo bili letos na morju slab mesec

Mary, da te nam po betici namahala…. Iz zavisti. Grrrrrrr

Mary, da te nam po betici namahala…. Iz zavisti. Grrrrrrr
[/quote]
:)) dej raj južno, ona čilira že tri mesece na moru

:)) dej raj južno, ona čilira že tri mesece na moru
[/quote]

Halo, si ti hecna, da naredim eno malo sirotico brez mamice. No go. Tvoji so že veliki, pa bi se znašli tudi bez tebe.

Halo, si ti hecna, da naredim eno malo sirotico brez mamice. No go. Tvoji so že veliki, pa bi se znašli tudi bez tebe.
[/quote]
To imaš pa tud prav, mislim da bi ti bil moj mož hvaležen 🙂

To imaš pa tud prav, mislim da bi ti bil moj mož hvaležen 🙂
[/quote]

E, zato si pa ti v redu punca. Vse razumeš in o vsem se da dogovoriti s tabo. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close