Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ste se ga kdaj napili

ste se ga kdaj napili

Moj prijatelj je imel prev trinajstega oktobra trideset let. IN nas je povabil na žur. Žur je bil kot žur, malo hrane, malo petja, veliko pijače.

Ostala sem še s slavljencem kar nekaj časa, mož je šel domov, češ, da ga čaka služba.

Tudi mene, ampak danes sem v službi izgubljena. Še dobro, da nimam velikih zahtev in  obveznosti.

SEm po vplivom nečesa, saj še sama ne vem česa, vina, boli me glava. Skratka, imam mačka in ne vem kako naj si pmagam, da zdržim do treh popoldne.

Do treh popoldne, kako daleč je še to.

Odvisno je od tega kaj si pila – in kakšne kvalitet je bila popita pijača.

V vsakem primeru pa – pij vodo. Precej vode. Pa kakšna nežna tableta proti glavobolu bo tudi OK.

Ne spomnim se kdaj sem bil nazadnje pijan. Zadnih petnajst let ziher ne.

Dragi Rok, sedaj me je nadrejeni poslal v šest kilometrov oddaljeno poslovalnico. Ob enajstih. Ne upam si mu povedati, da sem ga pila do zgodnjih jutranjih ur. Ampak bojim se, da me ustavi policija.

Kako pripriti ali zakriti ali preprečiti te znake preveč zaužite pijače.

Rok-reci mi.

Kero vprasanje!?!?!?! Povprecen Slovenec se napija vsaj parkrat na teden!!!!

To pa ne bo šlo. Ne moreš prikriti alkota v krvi. Lahko se malo pretelovadiš prej, mogoče malo pospešiš zadevo – to je pa tudi vse.

Koliko časa traja vsebnost alkohola v telesu, ki ga policija z alkotestom zazna ?

Odvisno, koliko ga spiješ… če si natruskan do amena, sigurno dopoldne še pokaže.

Nikoli, res nikoli ne pijem vina, na kakšnem žuru pa se zgodi tudi malo mešano. In prime, potem pa se zgodi, da je treba službeno v avto.

Nima smisla trepetati, je pa že boljše se vzdržati.

Veliko vode, veliko kave, aspirin….

Odgovor na objavo uporabnika
rojstni dan, 14.10.2021 ob 09:00

Moj prijatelj je imel prev trinajstega oktobra trideset let. IN nas je povabil na žur. Žur je bil kot žur, malo hrane, malo petja, veliko pijače.

Ostala sem še s slavljencem kar nekaj časa, mož je šel domov, češ, da ga čaka služba.

Tudi mene, ampak danes sem v službi izgubljena. Še dobro, da nimam velikih zahtev in  obveznosti.

SEm po vplivom nečesa, saj še sama ne vem česa, vina, boli me glava. Skratka, imam mačka in ne vem kako naj si pmagam, da zdržim do treh popoldne.

Do treh popoldne, kako daleč je še to.

še ankol

Čimprej na stranišče, da splakni strupe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close