Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ste s svojo ženo že seksali v rit?

Ste s svojo ženo že seksali v rit?

Jas sem svojo ljubico seksal v rit samo najpreje je ona mene masirala lulčka .
No jas sem jo met tem poljubljal po licih ona pa se je dotaknila mojih ustnic .
Potem seje obrnila in jas sem jo porivav od zadaj in držal sem jo za trebuh .

Potem je prisel svizec…vzel folijo in zavil …

Če jo boš poseksal v rito glej, da jo boš pred tem dolgo mehčal. Luknjico lizeš, naboleče masiraš s prsti, se igraš z vozeljčki itd. Potem fino namaži in ne porivaj do konca. Samo malo več od glavice not in ven, to paše zelo 😉

V rit… uh ja. Kok to paše. Jest bi sam u riti mela. Po moje mam fetiš. In rada ližem rite. Pa rada šeškam. Pa uživam če me šeška. Pa čist se mi zmeša, če me mal po rit ploskne ko sva zunaj. Grem sexat sm se čist zakurla.

aja….. s kom pa s kom?!?

Ze veckrat.

Haha to pa je komentar.

Odgovor na objavo uporabnika
Watamaro, 26.06.2017 ob 19:04

Ma lej no, živemu človeku se vse lohk zgodi.
Fališ dva centimetra… pa si v riti.

Haha to pa je komentar.

Z mojo prakticira a vsaj 1x mesečno… In to na njeno pobudo… Sploh takrat ko je precej,, nakurjena,,

Sploh mA rada da jo nafilam….

bedarija333, 23.08.2021 ob 11:23

Haha to pa je komentar.

Ne rabim niti falit… Moja kr nastavi Al si ga pa sama uzame

Predlagam naravni spolni odnos, če pa že potem pa se dobi tudi tuš za umivanje analne odprtine.

Srečno.

Spominjam se, da z ženo, na začetku sva prakticirala 1x na 3 meseca, potem pa s časoma pogosteje, zdaj pa 1x na teden. Na začetku je bil analen seks zelo monoton brez komunikacije in vedno v pasjem položaju, češ da čim prej končam.Nikoli ni hotela spremembe.

Enkrat sem za spremembo malo bolj pokrči kolena tako da sem zamenjal kot penetracije. Po končanem delu pa mi je delovala bolj “vesela” in povedala da ji je zelo ugajalo. Skratka od takrat naprej je bila bolj “odprta” pri raznih položajih. Pogostosti analnega seska od takrat je takoj poskočila za ene  2-3 na mesec. Še najbolj uživam takrat ko ona doživlja orgazem in čutim na penisu kako krči ritno odprtino.

Skratka pri analnemu seksu je pomembna komunikacija, samo na tak način bo ženska uživala pri analcu.

Mene pa lahko moj mož v analno luknjico in ljubimec tudi. Meni paše. Itak pa sem porednica……tako, da meni to ni neki tabu. Če me moški dobro zrajca me lahko fuka v obe luknjici in ful uživam. Najrajši pa, ko me fuka v eno, v drugo pa prstek ali vibrator…. noro

Marisall, 03.11.2021 ob 12:34

Mene pa lahko moj mož v analno luknjico in ljubimec tudi. Meni paše. Itak pa sem porednica……tako, da meni to ni neki tabu. Če me moški dobro zrajca me lahko fuka v obe luknjici in ful uživam. Najrajši pa, ko me fuka v eno, v drugo pa prstek ali vibrator…. noro

hehehe 🙂 si predstavljam

Eno mnenje, 26.06.2017 ob 20:03

Nisem in ko si pobrišem svojo rit, vem,, da je v “globino” še posrana. Ni razloga, da tudi njega ni.
Za tisto s klistiranjem pa zaradi moje pogostnosti spolnih odnosov (vsak dan vsaj 1x), pa črevesje ne bi vzdržalo. Zato je piz*da bolj uporabna.

Jaz jo raje v rit kot v pizdo

…..

Po 20 letih zakona dvomim da bi se mi dvignil, če pomislim da bi moral samo vaginalno seksat. Na žalost z leti postane vse bolj ohlapno. Analni seks je nam rešil spolno življenje (vsaj meni). Pri 45 letih z ženo seksava ene 5-8x na mesec od tega 3x v rit.

Jaz sem jo večkrat… Zdaj pa ji že enčas ni za analo… škoda…

Jaz jo vsaj enkrat na teden. Skoraj ni več spolnega odnosa kjer ne bi bilo anale.

Doktor2, 26.06.2017 ob 17:47

Izključno za tiste, ki imate žene.
Se mi zdi, da svojo ženo noben ne v rit. To je samo za ljubice in tiste pred ženo.

EH

Normalno da ga kdaj pa kdaj prav divje v ritko faše

Anala je fajn samo higiena mora bit,pa pravi lubrikant

Je fajn popestrit vezo pa paše tudi saj ti ga lepo stisne

Eni se zmrdujejo ker ne upajo vecina pa je zavistna

sanya123, 02.12.2019 ob 15:36

Če jo boš poseksal v rito glej, da jo boš pred tem dolgo mehčal. Luknjico lizeš, naboleče masiraš s prsti, se igraš z vozeljčki itd. Potem fino namaži in ne porivaj do konca. Samo malo več od glavice not in ven, to paše zelo 😉

Probava? 🙂

https://link.sk/hotwife

S svojo drago večkrat seksava analno,ker ji paše in ni nobenga problema. Vse kar je treba vedt kako vstopit in ne na silo kot to počnejo,pol pa jamrajo da žena ne da v rit fukat.

hahah zakaj pa nebi analno z ženo? se mi zdi da je lažje ženo prepričat v analno seks kot pa kogarkoli, z ženo prakticirava analo že leto od začetka najine zveze. Sicer je tako da moraš se res potrudit oz. si vzet čas za njo, analno seksava brez kondoma in brez lubrikantov, orodje imam 18 pa ga dam skor celega noter, ampak vse rabi svoj čas, tisti ki govori da ne dobi anale od žene pa zato ker bi ga verjetno sam gurnu in nabijal, neglede na to kako se ona počuti.

[/quot

Si za tipkanje privat? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close