Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ste poroceni zaradi ljubezni ali denarja?

Ste poroceni zaradi ljubezni ali denarja?

Iz LJUBEZNI!!!

Ko sva se poročila, je imel en tri leta star avto in eno leto star računalnik brez printerja, en prtljažnik cunj in obutev. Jaz sem imela radio s cd-jem in 500 dem. Zaradi denarja se očitno nisva poročila ne jaz ne on :)))))))

Na današnji dan, točno pred desetimi leti sva se spoznala, zaprosil me je za ples, čeprav oba nisva znala plesat, za zmenek sva se pa le dogovorila. Pred mojim odhodom domov mi je še zaupal, da ima avto, ki je starejši od mene (takrat sem imela dobrih 18 let). Bal se je namreč, da bom razočarana, če bo prišel na prvi zmenek s takšno “starino”.
Kot predvidevate, me starost avtomobila ni motila in sedaj po skoraj 9 letih koruze in dobrem letu dni zakona, pufih in limitu, sicer malce novejšem avtomobilu, ugotavljam, da sem se prav odločila.

Definitvno iz ljubezni… on tako kot jaz nima nobenih materialnih stvari, ima pa srčno kulturo in veliko ljubeče srce :))

Poročila sva se iz ljubezni in danes sva iz ste iste ljubezni še vedno skupaj, pa čeprav sva poročena že 20 let.

Začela sva iz nič – pri 20-tih letih, živela 6 let pri starših, si trgala od ust, …. Danes ugotavljava, da najine življenske bitke najine ljubezni niso ubile, pač pa jo utrdile. Še vedno se ljubiva in znava uživati skupaj, ko jo najina, že skoraj odrasla najstnika, kam mahneta po svoje.

No, tale topik me je mal potolažu.
Sem bil že mal depresiven, k sem povsod prebiral odo varanju in egoizmu, sploh s strani žensk.
Butl, k verjame v ljubezen

Poročila sem se mlada iz ljubezni in mi ni žal.

boli te *****, kwa si drugi misljo! ne zasri si življenja z nekom, ki ga nimaš rada!!!!!!!pravim ti iz lastnih izkušenj!!!! pod prisilo staršev sem se z 20 leti morala poročiti z nekom…v katerega sploh nisem bila zaljublena!!!! to je bilo pred 10 leti!! Toliko časa sva že skupaj pa ni nič bolše kot na začetku!!!!! kaj bi dala da ne bi storila te napake!! kaj zdaj imam od življenja sploh še?? 2 otroka! to je to! delam po cele dneve, mož pa tud!! ko se vidiva…ali se kregava…oglavnem ne si zasrt lajfa!!!!! pa ni važn kaj si drugi misljo!! men so tud zmeri govoril,kaj se še nisi oženila? kadaj se boš poročila…in starša sta me prisilila –dobesedno!!! in zdaj obžaljujenm vse!!!!

Evo, dragi moji, – 15. novembra bo 23 let, kar sva z možem skupaj. In imava dober zakon. Zanj se oba trudiva in garava. Poročila sva se, ker sva se imela rada. In oba sva bila prepričana, da je to to. In jaz se tudi teoretično ne bi poročila, če ne bi vedela, da je on pravi, in da je on vreden in da se je zanj vredno potruditi. In verjemite, bila sem zelo izbirčna in bi raje ostala sama, kot se poročila kar tako, ker se pač pričakuje in spodobi. Ali pa, bog ne daj, zaradi denarja.

Seveda pa je treba vse tiste romantike (če so še), ki mislijo, da je potem, ko se poročiš samo med in mleko opozorit, da sreča ne pride kar sama od sebe in da je treba zakon vzdrževat, hranit in negovat. In še oba morata biti za to.

ljubezen je slepa, ampak v zakonu pa spregleda

al kako že gre ta pregovor

Poročena še nisem,vendar če se bom, se bom zaradi ljubezni….denar ni vse!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close