Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ste moderne tudi pri 40ih?

Ste moderne tudi pri 40ih?

Spodaj berem temo o oranžnih čevljih in se vprašam, kje imam pogum za takšna oblačila?? Pri skoraj 40ih letih sem kot siva miška, neizrazita, neizstopajoča, nezanimiva. Včasih, leeeeta nazaj, sem se okrasila z ogrlicami, uhani, bila sem urejena. Zdaj pa… Je še katera takšna kot jaz? Ali ste vse pri teh letih, +/- 2, 3 leta urejene, moderne, sledite modnim trendom?

Ah, kaj pa je to modni trend? Ena izmišljotina. Jaz nisem sledila kvazi trendom niti pri 20-ih in jim tudi pri 30-ih ne. Oblači se tako, da se boš dobro počutila, imj svoj stil, vsekakor pa: PRI 40- IH NISI STARA MAMA!!!!!!! Ti kar pogumno! Nosi uhane, ogrlice, šale, rute, mladostne čevlje,… Sej ne rabijo bit oranžni – jaz takih ne bi obula ne pri 15-ih, ne nikoli. Kar pa še ne pomeni, da nimam kakšnih modnih.

Skratka, daj si duška, vsekakor so urejene in samozavestne ženske zelooooooooo lepe pri 20-ih, 30-ih, 40-ih in tudi pri 60-ih.

Sledimo že, ampak tudi pri manj letih – več kot 50 – si nekaterih stvari ne bi oblekla. Okusi so različni. Nisem ne siva miška, ne vau – oblačim se kot mi paše, nekaj modnega, nekaj kar mi paše. Siva miška pa nikoli nisem bila. Pogledat kaj je v modi, pa vsekakor ne škodi. Eleganca mi je bila vedno všeč. V mladih kot sedaj starejših letih.

Jaz sem pisala o oranžnih čevljih.
In veš kaj? Imam 45 let! :)))))

Rada oblečem, kar mi je všeč in kar, seveda, tudi pristoji moji postavi. Da bi se slepo držala mode? Daj no, to je za najstnice, ki še nimajo svojega stila! 🙂

Kje je že moj 40. rojstni dan, najraje pa nosim martenske. Imam pa tudi bele škornje in veš kaj, jih nosim!
Eleganca nikoli ni bila moj stil in kot kaže, tudi ne bo. Oblačim se športno in kakor mladostno.

42 let, vedno sem se rada lepo obloekla, služba in sestanki to zahtevajo. Zdaj me bašejo kilogrami, porodi so naredili svoje,noben kostim mi niti slučajno ni več prav. Vsekakor sem sklenila, da do spomladi shujšam vsaj 10 ali več kilogramov in taktat moram po nove cunje, saj so le te malo po “naftalinu”

Vprašanje: kje v Ljubljani so trgovine z res dobrimi čevlji?
Vem, da je Mass,Peko, Alpina … ampak tu res nekaj posebnega težko najdeš, je klasika,ali pa ni kvaliteta

ampak.. videvam eno žensko ki ima tako fantastične čevlje, vseh barv in oblik, so kvalitetni in verjetno full dragi, pa me res zanima kje so res dobri čevlji?
hvala

Ja, kmalu jih bo polnih. Prejšnji teden sem oblekla temno rjav hlačni kostim, oranžno srajco in oranžne čevlje. Obožujem rutke take in drugačne, bolj so odtrgane, bolše je. Veliko nakita si naredim sama. S temi dodatki potem kompenziram to, da zaradi omejenih financ ne morem vsako sezono prenoviti garderobe. Zato kupujem precej klasike, redko a takrat raje kvalitetnejše in nekoliko dražje. Potem pa to nosim leta in leta.

Malo me dajejo kilogrami, ki zdaj kar nočejo več tako lepo dol kot včasih in moram zelo, zelo pazit. Ampak – se počutim fajn in srečno. Barve pa res dajejo življenje!

http://www.shoemanic.com/int/Women/Trend?trend=2009_3autumn_women_lace-up

tudi 43 –

oblačim se (po moje vsaj:) zelo kul, res prevladujeta črna in siva – ampak sta mi ti dve barvi pač všeč, kroji pa – kratka (malo nad koleni, na kakšne ultra minice!) krila, obleke, puliji, škornji, uggice, salonarji z visoko peto, po navdihu pač:) znamke pa: esprit, zara, s oliver, marella, penny black, desigual, bentton,…

Po moje se oblačim veliko bolje kot pri 25 letih:) kilogrami so pa tudi tam tam mogoče ene 4+ obljubim, da bom shujšala (nekoč)

Uf, kakšne znamke. Če ni skrivnost, koliko zapraviš za garderobo? Letno, mesečno?

seveda sem moderna

http://www.shoemanic.com/int/Women/Trend?trend=2009_3autumn_women_lace-up

Nisem prepričana, če sem ravno moderna. Imam svoj stil. Živahen, barvit, kičast : )

Kakšna siva miška!!! Kaj ti pa je!!! Jaz sem vedno modno oblečena, seveda primerno meni. V službi sem malo bolj klasična, vendar še vedno z monimi dodatki. V Zari, HM imajo ugone modne cunje. Daj zrihtaj se!!! Pri teh letih se pričakuje, da se še vedno za tabo obračajo. Nikoli pa nisem marala globokih dekoltejev in mini kril, pa naj so modne ali ne.

za oblačila ne zapravim zelo veliko – vsaj po moje ne. Večino oblačil in obutve nosim več sezon, raje imam manj stvari pa tiste take, ki so mi všeč in jih z veseljem nosim, nisem obsedena z znamkami – je pa res, da imajo ti proizvajalci pač stvari, ki so mi všeč:)

Zarini puliji so od 10 – 15 eur, benetonnova krila cca 50, privoščim si pa tudi kaj dražjega – npr marellino obleko.

res pa ne vem koliko na leto zapravim za oblačila – po mnenju mojega moža premalo:)

Siva miška pri 40??Daj no saj še nismo stari-zase trdim,da sem v najboljših letih oz ta šele prihajajo. Pravijo sicer, da obleka ne naredi človeka-s čimer se jaz v celoti ne strinjam. Namreč tudi z obleko se lahko zelo postaraš in zgledaš dosti starejši kot si v resnici in kot se počutiš, pa tudi frizura pripomore. Moj stil oblačenje je takšen,da je najprej meni udobno, je moden in barvit. Se mi zdi vedno bolj, včasih so bile moje barve siva,črna,bela zdaj jih je dosti več….se mi zdi,da zgledam pri 40 dosti bolje kot pa pri 25, sploh sedaj,ko sem kar precej shujšala in se lahko oblečem tudi kaj opetega. Za primerno vsoto denarja se lahko kar lepo oblečeš- Zara, S.Oliver, Zero, Vogelle -tu jaz najdem največ oblačil. Čevlji- prisegam na Bato, modni dodatki,ki so tudi zelo pomembni-vsaj zame,ki jih zel orada uporabljam pa danes dobiš zelo ugodno ze npr v H&M, Newyorkerju, Takko in drugih podobnih trgovinah. Daj potrudi se in začni uživat življenje.

Čevlje, ki so meni všeč imajo v Geoxu in Transportu, dobro izbiro imajo tudi v novem Emporiumu, samo tam so pa cene zelo! konkretne

41let
že od najstniških let zvesta črnini z občasnimi kombinacijami z belo in vijola, martinske v vseh oblikah za vse sezone in dvojne copate ene platnene visoke in ene usnjene Converse.
Urejena pa sem kljub temu vedno.
Za službene potrebe, si kdaj dam okoli vratu kakšno rutko al doma izdelan nakit in to je to.
Modni trendi me nikoli niso lih zanimali,
Mi je pa hujše videt nekoga, ki je oblečen po zadnji modi in mu to sploh ne paše!

pravzaprav sem že gruntala, da bi 1. 11. kar na britofu ostala, ker 40 je pa že čist bliz za tja………

dej ženska mal se vzami v roke, pa valda ni že vsega konec ko si 40.

kar se pa cot tiče, so ti pa pa predhodnice odgovorile.
letom primerno zame pomeni (razen za super postavce ali športnice) nobenih ultra minic, kazanja trebuhov, dekoltejev itd.
pa nikakor hkrati poudarjati več stvari, sploh ne s kakimi kvazi-seksi dodatki – špičaki, nakit, trajna, požgani lasje, oprijet jeans, pa te fore.

osnovni kosi bolj nevtralni, kroj ki pristoji postavi, ne glede na modo, dodatki pa živahni, svetlejši, pisani.
pomembna se mi zdi tudi frizura, krajša, mladostna, kakšen frufru.

adijo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close