Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ste ljubosumne na partnerja?

Ste ljubosumne na partnerja?

sam iskreno

da…sicer ne tako kot sem bila pred leti,ampak še vedno preveč(vsaj tako pravi mož)

žal prav nič več

ne

Res čisto nič. Ljubosumna bi postala samo v primeru, da bi imela razlog, kot je na primer: da bi se kakšna ženska okrog njega lepila in bi bil tudi on resnično za stvar. Takrat bi postala ljubosumna, ker mu ne bi več zaupala,česa je zmožen v tej smeri.

Domišljija mi ne deluje v smeri ljubosumja bi bila pa ljubosumna če bi se vpričo mene stiskal s kakšno babnico. Ali pa če bi ga našla na kakšni.

Žal sem zeloo lubosumna,čeprav (zaenkrat) brez razloga.

Sem, ampak ne v tistem smilu, kot verjetno ti sprašuješ. Tako nisem čisto nič.

Sem pa ljubosumna, ker ima doktorat, ker ima odlično mamo, ker ima sestro, ki ima doktorat in se nanjo lahko zanese…

V mladih letih ,ko sva začela hodit skupaj sem bila zelo zelo ljubosumna. Imela sem res borbe sama s sabo in hotel me je večkrat pustit. Ko so prišli otroci sem se unesla, potem ga prevarala in se ločila. Tako, da ljubosumje zganjat je neumnost, kot vse kar sem jaz počela, ker s leti se človek spremeni in se odprejo druge oči.

A DOKTORAT JE OSNOVA ZA ZAUPANJE ??????????????

Če mi da povod, sem ljubosumna, sicer ne. To se mi zdi čist brezvezno čustvo, ker prevečkrat vse pokvari.

Nisem, ker mu zaupam. Verjetno bi se stanje spremenilo, če bi imela kakšen razlog za to.

Sicer pa mislim, da največji ljubosumneži, največkrat sami varajo.

Lepo se imejte

Samo predvidevam, da ti tvoj ne da nobenega povoda….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

nisem nič ljubosumna. mi je ravno kaj dela ko ni z mano. niti me v to smer ne more prizadet. vleče mpa nase ljubosumneže in ta zadnji je bil bolano obseden s tem. nikoli več si ne želim bit s takim partnerjem in se mi vsi tisti, ki imate doma bolano ljubosumne partnerje iskreno smilite.

Samo predvidevam, da ti tvoj ne da nobenega povoda….[/quote]

Zaenkrat na srečo ne.

Samo predvidevam, da ti tvoj ne da nobenega povoda….[/quote]

Zaenkrat na srečo ne.[/quote]

No vidiš, potem si lahko res presrečna, se mu za tako lepo vedenje kdaj oddolžiš s kakim presenečenjem?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Ravno nasprotno – doktorat je tu jabolko ljubosumja.

O, matr, ženska, kolk maš ti enih kompleksov, pejt rajš nekam v jamo, da ne boš videla še koga, ki ima še kaj več….

Jaz nikoli nisem bila ljubosumna NA partnerja, sem bila pa grozno ljubosumna ZARADI partnerja, ko sva bila mlad par. Nekaj let.
Takrat absolutno nisem imela nobenega razloga, ker sem kasneje izvedela, da ima prav ˝bolane˝ idealizirane predstave o zvestobi, pripadnosti. 42 golih prekrasnih devic bi se mu lahko metalo okoli vratu, pa ne bi podlegel. V tistih časih. Moje ljubosumje je bilo popolnoma neracionalno, posledica katastrofalne samopodobe.
Tokom let sem kot oseba dozorela in ljubosumja je bilo vedno manj. Omislila sva si tudi sexsualno nekonvencionalne prakse, eksperimentiranja in takrat praktično dokončno opravila s sexualnim ljubosumjem.

Lahko malo opišeš te nekovencionalne prakse?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close