Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste kdaj seksale z neznancem?

Ste kdaj seksale z neznancem?

tale teta, ki je se tako vneto bori za moralo v naši deželici, naj si malo izpraša vest, kaj si res res želi globoko v podzavesti.. 🙂 sicer je to ne bi tako hudo peklo, če se pač nekdo da dol kar tako.

Avtorica, prav si naredla, tukej jih več kot polovico ne ve kaj je trenutna strast, ker v vsakem modelu vidijo nekoga, ki jih bo najmanj z aids-om okužil. Pač gledaš na življenje s sončne strani Alp in prav je tako, sm žal na trenutno stanje v deželi je ta stran bolj senčna kot sončna.

Tudi meni , se je zgodilo podobno. Le enkrat v življenju, a nepozabno. to je treba doživeti. Neprecenjivo.

Leta nazaj, na eni veliki fešti na odprtem, spogledovala sva se preko mize in pristala v enem grmovju… Se spet srečala čez par mesecev, na obali, in spet pristala ne enem travniku….
Nikoli mi ni bilo žal… Bi ga pa rada še kdaj srečala… Pa vem samo ime…

vsak človek je odgovoren za to kar dela v življenju, zato je to njegova stvar, in me tako ranvanje niti ne moti,MOTI pa me zelo, ko taki neodgovorni ljudje(ne samo glede te teme-nasplošno) zbolijo zaradi tveganega življenja in se potem zaradi socializma v tej z…..j.ni državi obesijo na naše stroške.

dvakratt, hahahahaa pol si ti tista, k je pijana enmu dala v grmovju, ostali so pa gledal pa snemal:)) Baje se je to res dogajalo na eni fešti. Možno, da boš nova Seve ali Kardejšijan, sam kokr so rekl, si precej hmmm lepo povedat tole: nelepa :)))

Sladkosti življenja…

Ne gre za to, da si vlačuga in daš vsakemu ogabnežu, ki pride mim… ampak srečala si najlepšega moškega – sanje… Če pa tega ne bi izkoristila, bi bila pa zelo neumna!

Samo enkrat se živi, ljudje, in mislim, da so obžalovanja, da nečesa NISMO naredili, hujša od tistih, da smo naredili nekaj NAROBE!

Moralizirati zaradi tega – jao, ljudstvo! :((( Je koga prizadela, je komu škodila, da je zato slaba oseba? Lažna moralnost, zaverovanost v svoj prav, zaplankanost… s sovraštvom prežeti ljudje… Avtorica – s sladkostjo se spominjaj teh trenutkov in niti slučajno ne obžaluj! Kako je lahko slabo, če je lepo in ni noben zaradi tega prizadet? No, kako???

Ne obsojam takih reči (dokler se me neposredno ne dotikajo), ampak a te ni blo nč strah SPB?

ja sem,bilo super

srecal in se..sal z neznancem- neprecenljivo.

Nisem. Je en hotu po dobesedno 10 minutah poznanstva pa sem ga hitro skenslala. Tako hitro pa ne gre.

Leta nazaj, ko so bili v modi sindikalni izleti, je sodelovka, ko smo se vozili v neki kraj, vneto razlagala kako ima rada moža in ga ne bi nikoli prevarala. Čez par ur sem jo našla s sodelovcem v grmovju kamor sem šla na WC, v nedovoljenem položaju. Nič jima ni bilo nerodno!

Krasen odgovor 🙂

Sploh pa – vsakemu svoje – ce komu bolj pase zadrzano zivljenje, zakaj pa ne. Morala je pa sicer precej osebna zadeva in z (neskodljivim) uzivanjem zivljenja ni sprta.

Nikoli, no z neznanko po sem :))

Moralisti, pojejte se. Vsak ima svoje življenje. Tisti, ki nikoli ne poskusijo česa divjega, jih pa potem na stara leta muči. Saj pravim, vsak naj se briga zase in naj ne moralizira. Človek je divje bitje, krvavo pod kožo. Sčasoma se umiri, ali pa tudi ne. Odvisno od osebe. Toliko in toliko let nam je namenjenih na tej Zemlji. Če ne izkoristimo priložnosti takrat, ko nam to veli srce ali pa telo, je to naš problem. Če ženska uživa in to prizna, potem še ni vlačuga. Ne imejte dvojne morale. Potemtakem so moški kurbirji. Pa vse najboljše za osmi marec! Človek mora imeti široka obzorja, veliko srce in ne razmišljati zaplankano kakor kakšen podalpski zamorjenec. Tako. Amen.

NE, pa mi ni bilo nikoli žal ali me zamikalo kaj drugega. Le zakaj bi bila nevoščljiva nekomu kolesa, če imam sama mercedes.

Rada bi samo to vedela:¸¸Zakaj so ženske cipe, kurve,…če seksajo z privlačnim simpatičnim neznancem, moški pa kovan v zvezde in dobi naziv Don Joana, pa lahko hodi po javnih hišah ali pa ženske dobi kjerkoli.
To se mi zdi primitivno malo pa tudi dela “favšija” svoje.
Po eni strani bi dovolili istospolnim poroke pa posvojitve otrok, po drugi pa prepovedali sex zakona narave po širitvi potomcev.
No, pa take pa to…………….

Ne mom verjet kaj vam je. Ali je mogoče napisala, da je bila tedej poročena-možek zvest … in jo je doma čakal tudi otrok., Pa vam je mogoče kapnilo da je bila samska?

A smo v 20+ stoletju al 200 let nazaj

lep vikend želim, tistim ki z neznancem ste in tistim ki še nismo

sem. stala sva v vrsti za kino, beseda je dala besedo.. povedal mi je ime, ampak se ga ne spomnim..športnik je bil. 🙂

fajni spomin, ni mi žal.

ti se kr zajebavaj – sej se na svoj račun.[/quote]

ko bi se le,pa se ne…[/quote]

ko bi se le,pa se ne…[/quote][/quote]

RES NEVEM ZAKAJ STE SE BREZ VEZE SPRAULI NA NJO KOT JE ŽE BLO OMENJENO SE ŽIVI LE 1X!!! NI REČENO DA JE VLAČUGA DA JE TO NARDILA OKEJ ČE JE NARDILA VEČ X ŽE..AMPAK ČE JO JE PRITEGNILO 1X NEVEM ZAKAJ PANIKA SAJ MOGOČE DA JE ŽENSKO RES ZABOLELO PO VAŠIH ‘KOMENTARIH’ PA TEGA SEVEDA NEUPA POKAZAT..AMPAK RES BREZ RAZLOGA JO ŽALITE Z ‘VLAČUGO’ PD SAJ TAKO REČENO IZ SEBE DELATE NAVADNE FROCE!;)

Ne, nisem (še), verjamem pa, da je vznemirljivo če to enkrat v življenju storiš 🙂

Menim da tisti, ki najbolj obsojajo, skrivajo tiho željo po takih doživetjih – no, doživetjih take ali drugačne sorte. Žal mi je za njih.

Prav si naredila, sploh se ne obremenjuj s tem, ostali pa naj si razlagajo po svoje…

Odgovor na objavo uporabnika
Popay, 06.03.2013 ob 12:11

Avtorica, prav si naredla, tukej jih več kot polovico ne ve kaj je trenutna strast, ker v vsakem modelu vidijo nekoga, ki jih bo najmanj z aids-om okužil. Pač gledaš na življenje s sončne strani Alp in prav je tako, sm žal na trenutno stanje v deželi je ta stran bolj senčna kot sončna.

jebi ga, sč je zakon, pravi dnevnik,  leta 13 in leta 21….., razmišljanje je isto, karakter je pač karakter. Samo sem pa pozabil imena tistih s katerimi sem bil samo eno noč, to pa ni ok..

Čak malo, pa spet nam vlada v državi Princ teme, no zdej je že Pacient postal, kot leta 13, benti res je vse isto, dobro, zdej pač s prevaro vsaj polovico volivcev dveh strank…

To so tako vznemirljivi trenutki. Sem mnenja,

da to narediš v sekundi in da tu ni časa za cincanje.

Enostavno se zgodi.

Ampak se to NE zgodi, zmenki, dogovarjanja, nacrtna, srečanja, to ni isto.

Sem absolutno proti varanju, zame je družina sveti tempelj.

To kar se je zgodilo avtorici odobravam samo v primeru, da je samska

Ja in to je lepo doživetje, če je izpeljano varno.

Pa tud zato ni kaj preveč časa.

Da sem samska ni ovir za to. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close