Ste kdaj seksale z neznancem?
Ok, zdaj pa resno.
Totalno ste zaje*ale temo, ki bi lahko bila zelo zanimiva.
Če ste se v temi zbrale same take (pljuvačice), ki se nikoli niste dale dol z neznancem ali bežnim znancem in to od začaetka sexualne poti pa do danes, potem se sprašujem “ali sem živel zaman”? :(((
[right]neznanec[/right]
Nč več zanimiva, ker je povzetra le iz konteksta ljubezenskih romanov, avtorica pa priznava, da se naslaja nad odgovori na verjetno samo dolgočasno provociranje MON.[/quote]
Ugovarjam.
Zabavajo me odgovori, to priznam, ampak, ali si jih brala?? Se sprašujem, ali je torek kakšen poseben dan na monu…
Izkušnja je pa kar lepo realna. Razen če….da bi sanjala….??? Naaaahh, nemogoče! Določenih stvari ne pozabiš :))
Točno tako, zadnjič sem gledala neko oddajo o opicah. Tam so tudi kar povprek naskakovale ena drugo, malo tu, malo tam. Nagnusno…. človek bi naj bil na malo višjem nivoju…. očitno ni….[/quote]
Ti zagotavljam, da je bil seks ne samo na višjem, ampak na vrhunskem nivoju.
Navaden f*k? Hm, če me spomin ne vara, je bilo navadnega bore malo ;)[/quote]
Auč, kak je zabolelo :-))))))))
Ti zagotavljam, da je bil seks ne samo na višjem, ampak na vrhunskem nivoju.
Navaden f*k? Hm, če me spomin ne vara, je bilo navadnega bore malo ;)[/quote]
Auč, kak je zabolelo :-))))))))[/quote]
…pa le mislim, da je tebe bolj zabolelo kot avtorico. Stil pisanja je prepoznaven in se ti ni treba truditi z menjavo imen.
:-)))), a imaš preganjavico? Sodiš po sebi?
Kaj bi naj mene zabolelo? Ma ne, da misliš, da me boli, ker ne sexam z neznanci? :-))))) ta je pa dobra. Lej, zakaj se sama trudiš z menjavo imen, takoj se vidi, da si avtorica. Boli te pa zelo. Oglasiš se takoj, ko ti kdo napiše resnico. Resnica boli, so ti že zgoraj povedali. Si oseba brez zadržkov, brez morale, brez vesti, kot opice (beri zgoraj), s tem, da je človek razvito bitje, opice ne. In ti si ostala na njihovi ravni, na ravni opice. Sej veš kaj, ni še vse izgubljeno, ker vidim, da te boli, mogoče se še lahko izvlečeš iz tega dreka. Poskusiti ni greh. Izgubiti tako nimaš kaj, ker si že vse. Heh…
Same svetnice tukej gor vidim c c c c c – močno upam, da vam vaši možeki ne skačejo naokol…ampak glede na to, da ste tako zategnjene verjamem, da ste bile že vse vsaj 1x prevarane, če ne večkrat 🙂
Seveda sem imela neznanca, pa ne samo enega…In pol? Nobenmu nsiem računala tako da imam čisto vest ;). Seveda, če bi to napisal moški bi bil cel jebač ane?
Svet je lep 🙂
A resno vezo imaš, vmes pa še malo seksaš z neznanci??? Hahahahahaha, ne ti nisi ZAtegnjena, ti si dobesedno NAtegnjena!
Ljubezen zate je pa le beseda, brez vsakega pomena, skupek črk, ki ne pove ničesar![/quote]
Jaz osebno nisem nikoli seksala z neznanci. Se pa zgodi marsikdaj marsikje tudi takšna aventura marsikateri ženski. Nisem tako zategnjena, da bi zaradi tega obsojala žensko in jo zmerjala s cipo, tako kot se bere tu ob tej temi.
Sem tudi dovolj dolgo na tem svetu, da poznam takšne “fine dame” , ki nikoli nebi, one nebi, one pa ne, one so poročene…..
Veš kaj, vsi smo krvavi pod kožo.
Forum je zaprt za komentiranje.