Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste kdaj seksale z neznancem?

Ste kdaj seksale z neznancem?

Človeku brez morale nikoli ni nič spronega (splošno znano)!

Pa je sočna tema ostala brez soka.
:(((

[right]neznanec[/right]

Žal, nisi skontal… BTW , verujem samo v tisto, kar lahko okusim, primem, ovoham, torej občutim na svojih čutilih.[/quote]

pa da, ma nisam ti ja skontao ono zašto ja ne živim u bosnistanu kao ti…[/quote]

ti se kr zajebavaj – sej se na svoj račun.

hahahahahaha pi*zda nima šteuca, znuca se pa tut ne. Razen s tem, ko pamže vn mečete iz nje.

Meni tudi ko berem take stvari kot od avtorice me malo zaboli v duši. Potem se sprašujem, kje je morala, kje je ljubezen! Ne vem no, nisem tercijalka ampak vseeno se mi zdi škoda da se ljudje spuščajo na take nizke nivoje. Mislim da ni lepšega ko najdeš osebo ki jo resnično ljubiš v dušo in ljubljenje je potem nekaj najlepšega, vse ostalo nima veze z ljubljenjem ampak je navaden f*k brez ljubezni, brez duše, brezveze…samo ljudje, ki imajo nižji nivo morale to lahko henladjo.

Točno tako, zadnjič sem gledala neko oddajo o opicah. Tam so tudi kar povprek naskakovale ena drugo, malo tu, malo tam. Nagnusno…. človek bi naj bil na malo višjem nivoju…. očitno ni….

Pri takih je na prvem mestu čisti nagon, potešitev trenutnega, nič drugega. Ker zdravega, rednega odnosa, kot ga ti opisuješ niso sposobni imeti. Ker ne potrebujejo globokih čustev za potešitev trenutnih potreb in taki dostikrat tudi nasplošno niso preveč čustveni. V stilu uporabi in odvrzi. Ampak tudi taki slej ko prej pridejo do iztreznitvene izkušnje.

pa da, ma nisam ti ja skontao ono zašto ja ne živim u bosnistanu kao ti…[/quote]

ti se kr zajebavaj – sej se na svoj račun.[/quote]

ko bi se le,pa se ne…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

ne se sekirat, prid zvečer, pa bova kšno o soku rekla ;)))

Točno tako, zadnjič sem gledala neko oddajo o opicah. Tam so tudi kar povprek naskakovale ena drugo, malo tu, malo tam. Nagnusno…. človek bi naj bil na malo višjem nivoju…. očitno ni….[/quote]

Ti zagotavljam, da je bil seks ne samo na višjem, ampak na vrhunskem nivoju.
Navaden f*k? Hm, če me spomin ne vara, je bilo navadnega bore malo 😉

Ok.
Ampak nikar, zares nikar me ne sprašuj po imenu.

[right]neznanec[/right]

Nisem nikoli. Seks zame ni telovadba, ampak rabim še čustva zraven.

CIPA

pr tokih poštenih babah se pa res ni za bat za slovenksi narod :))

Ni bil neznanec, ker se mi je predstavil.

Enkrat pa sem 🙂 No, ime sem vedela. Sva šli s kolegico na morje in sem na enem žuru spoznala čednega tipa. Skupaj sva preživela celo noč, naslednji dan sva s kolegico šli domov. Sva si izmenjala telefonske, je še nekajkrat poklical. meni pa ni bilo do poglabljanja odnosa z nekom, s katerim sem želela imeti samo kratko avanturo.

Najmanj dve vprašanji:-))

do katerega leta je treba čakat s seksom, če ne dobiš primernega partnerja?

na prejšnje vprašanje se navezuje tudi drugo:

v svetu brez vrednot oz je vrednota kupček denarja, kar potrjuje pravilo, da je sramota v pokvarjeni državi biti bogat in pošteni reven….in si partnerja ne moreš kar tako najti oz. ko ga najdeš ne moreš vedeti če ni okužen z vzhičenostjo za vsako ceno in podiranjem kikl kot za stavo, kako veš, da sta si s partnerjem zares blizu in niso tvoje sanje samo sanje in ne živiš tega, kar zgoraj opevate?

Je bil morda Marko?
Ko nočem biti neznanec, potem sem Marko.
Neizvirno, ma…

[right]neznanec[/right]

Joj, pa kako si mogla??. Z neznancem pa res ne bi nikoli, to je pa tako pod nivojem.
Ne rečem, če ti kdaj na kakšni novoletni zabavi zdrsne, ampak, halo!? to ja ni neznanec, je le sodelavec Franček iz druge pisarne levo!!
Ali pa na kakšnem žuru, ko se malo zaližeš za vogalom z gasilcem Joškotom, sam to vseen ni primerjave, so le koristni člani lokalne skupnosti in nosijo uniformo!!
Ali pa mal romantike na plaži v Dalmaciji, boš rekla, da je tisto brez čustev in ljubezni?
Ali pa seks proti volji, po koledarju, čeprav ti ni, samo, kaj češ, so mone svetovale, da daj, drugače bo šel iskat drugam – sploh ne moreš o tem govorit, pri tem gre za zvestobo in privrženost in občutek odgovornosti!!
Ne, to ni primerljivo s tem, kar si šla ti naredit!!
Ampak to še ni vse, saj boš te gene zdaj prenesla tudi na tvoje potomce!! Sram te bodi!!

Če bi ga vsaj vprašala, kako mu je ime…..vidiš, pa ne bi bil več neznanec, tako pa…..Fej in fuj!

Sem zelo pokvarjena, če me ves ta prah, ki se dviguje v kurniku, neznansko zabava?

memorieees, Will You Marry Me?

Je bil morda Marko?
Ko nočem biti neznanec, potem sem Marko.
Neizvirno, ma…

[right]neznanec[/right][/quote]

Ni bil Slovenec, tako da zihr nisi bil ti 😀

Avtorica tega članka po domače povedano je cipa.
Zdaj ji je hudo in tukaj išče samopotrditev,da to ni tako hudo ampak je,ker si cipa in to boš za vedno ostala.

hahhaha, mravljica, samo ime mi še povej, pa sva tam :))
a da ne? jah, potem nama pa samo kakšno vroče popoldne preostane :))

Koliko pa računaš po uri?Pa imaš kakega zvodnika ali delaš na lastno pest?

hahhaha, mravljica, samo ime mi še povej, pa sva tam :))
a da ne? jah, potem nama pa samo kakšno vroče popoldne preostane :))[/quote]

Marko.
Partizansko ime za vroče popoldneve.
Ali pa neznanec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close