Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste kdaj pozabili denar v bankomatu?

Ste kdaj pozabili denar v bankomatu?

V NG 500 €.

Ja in so mi ga policisti vrnili.

nikoli. Lahko pa da bom kdaj.

Prijavi na banki, avtomati imajo kamere in vidi se kdo je vzel denar, žena ga je pozabila, vzel ga je nekdo iz Celja, vse je dobila nazaj.

Tudi meni se je nekoc to zgodilo. Me je skoraj kap ko sem ugotovila, bilo je ene 200€, takrat je bilo se nekaj vredno. Sem sla na banko in zal ni bilo uspeha, se ni videlo na kameri kdo je bil. Nekdo je pac vzel in banka tu ni nic kriva

Ne, nisem, sem ga pa pred leti enkrat našla. Sem šla na banko in so našli tistega, ki je dvignil pred mano. Je bil ful vesel, ko ga je prišel iskat:-)

Noup. Ponavadi samo izpljune kartico in kakšno obvestilo v stilu… Izplačilo ni možno. Ni sredstev… prekoračen limit…

Jaz ne, sosedi se je zgodilo. Ni bilo veliko, nazaj pa ni dobila nikoli. Kao se ni videlo na kameri nič.

Sem ga pozabila in to ravno v Novi Gorici, kakšnih 15 let nazaj, 150 EUR. Sem šla na banko, pa so rekli, da nič ne morejo, ker na tistem bankomatu ni bilo kamere.

meni je bankomat enkrat naredil, kot da je dal denar, čeprav ni, dolgo časa je mečkal, da mi je kartico vrnil nazaj  on pa kot crknil al neki.. sem klicala na banko, pa je rekla, da je res iz računa bilo sneto dol, ampak da je prišlo do napake, in bom imela v dveh dneh nazaj gor na računu..

Enkrat pred leti sem bila raztresena in sem pozabila 50 EUR – prijavila na policijo, je bila kamera, videli storilca, pa ga vseeno niso našli.

Odgovor na objavo uporabnika
400 000 bedakov na 490 000 podlage, 08.08.2025 ob 06:22

Prijavi na banki, avtomati imajo kamere in vidi se kdo je vzel denar, žena ga je pozabila, vzel ga je nekdo iz Celja, vse je dobila nazaj.

Lažeš.

Uslužbenci na banki nimajo dostopa do kamere nad bankomatom, niti ne smejo nic ukreniti, ker nimajo nobenih pooblastil v tej smeri, še najmanj pa tebi povedati, kdo je vzel denar. In nič ne dobiš kar nazaj.

Kdaj ga dobiš nazaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close