Ste kdaj poredne v javnosti?
Naj pojasnim- moža zelo vzburja če me kakšen poželjivo opazuje, tako me je prepričal da zadevo še malo popestriva- parkrat sva bila zunaj tako da sem bila jaz brez spodnjic in v lahki oblekici s precej kratkim krilom. Nazadnje sva bila v intersparu Vič. Point vsega je da se sveda vsedem tako da lahko kakšen tip to opazi. Kateremu je moja izbira. Moram priznati da sem tudi jaz ponavadi zelo mokra ko se pretvarjam da ne opazim tipa kako ne more odmakniti pogleda in takrat se doma kar iskri. Včasih pa si moram vstaviti vibrator in iti po nakupih, moj pa ima vroki daljinčka- seveda s primerne razdalje… Vroče!
Pa vi, ve? Lahko nama poveste tudi vaše izkušnje in ideje za popestritev…
Lp, K.
Zvedava462, 18.08.2025 ob 13:56
Naj pojasnim- moža zelo vzburja če me kakšen poželjivo opazuje, tako me je prepričal da zadevo še malo popestriva- parkrat sva bila zunaj tako da sem bila jaz brez spodnjic in v lahki oblekici s precej kratkim krilom. Nazadnje sva bila v intersparu Vič. Point vsega je da se sveda vsedem tako da lahko kakšen tip to opazi. Kateremu je moja izbira. Moram priznati da sem tudi jaz ponavadi zelo mokra ko se pretvarjam da ne opazim tipa kako ne more odmakniti pogleda in takrat se doma kar iskri. Včasih pa si moram vstaviti vibrator in iti po nakupih, moj pa ima vroki daljinčka- seveda s primerne razdalje… Vroče!
Pa vi, ve? Lahko nama poveste tudi vaše izkušnje in ideje za popestritev…
Lp, K.
Zvedava462 ti bi se dobila spodaj brez spodnjic, da pokažeš tvojo? Ti ponudim nagrado. Tudi kaj drugega se lahko zmeniva, če hočeš. Kaj bi te še zanimalo? Mi pišeš na preskrbljendober@gmail.com, da se zmeniva za nagrado?
Sem imel eno tako dopisovalko, ki je to rada počela. Žal pa mi ni nikoli uspelo kaksne take random videti kje v kakem lokalu ali kje drugje v javnosti. Me pa vzburja vse kar je v zvezi s public. Tudi kaksno malenkost nespodobno obnasanje v savni, v avtu na parkiriscih,…
če kaksno resno žensko zanima – naj mi piše na woody1980si@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.