Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ste kdaj poredne v javnosti?

Ste kdaj poredne v javnosti?

Naj pojasnim- moža zelo vzburja če me kakšen poželjivo opazuje, tako me je prepričal da zadevo še malo popestriva- parkrat sva bila zunaj tako da sem bila jaz brez spodnjic in v lahki oblekici s precej kratkim krilom. Nazadnje sva bila v intersparu Vič. Point vsega je da se sveda vsedem tako da lahko kakšen tip to opazi. Kateremu je moja izbira. Moram priznati da sem tudi jaz ponavadi zelo mokra ko se pretvarjam da ne opazim tipa kako ne more odmakniti pogleda in takrat se doma kar iskri. Včasih pa si moram vstaviti vibrator in iti po nakupih, moj pa ima vroki daljinčka- seveda s primerne razdalje… Vroče!

Pa vi, ve? Lahko nama poveste tudi vaše izkušnje in ideje za popestritev…

Lp, K.

Pozdravljeni

Men tudi razburja tako rajcanje da opazujem jas si ga kr zacnem bozat al pa na parking se ustavam pa drkam noro lepo ko se parkirajo zravan pa presenecenje uuuf

Odgovor na objavo uporabnika
Zvedava462, 18.08.2025 ob 13:56

Naj pojasnim- moža zelo vzburja če me kakšen poželjivo opazuje, tako me je prepričal da zadevo še malo popestriva- parkrat sva bila zunaj tako da sem bila jaz brez spodnjic in v lahki oblekici s precej kratkim krilom. Nazadnje sva bila v intersparu Vič. Point vsega je da se sveda vsedem tako da lahko kakšen tip to opazi. Kateremu je moja izbira. Moram priznati da sem tudi jaz ponavadi zelo mokra ko se pretvarjam da ne opazim tipa kako ne more odmakniti pogleda in takrat se doma kar iskri. Včasih pa si moram vstaviti vibrator in iti po nakupih, moj pa ima vroki daljinčka- seveda s primerne razdalje… Vroče!

Pa vi, ve? Lahko nama poveste tudi vaše izkušnje in ideje za popestritev…

Lp, K.

Tole bi ful rad (vsaj) enkrat vidu, kako damo v miniki spodaj brez. Me mikajo tud starejše. Najrajše bi vidu kako, ki je spodaj depilairana. A je še kaka ki hodi v miniki spodaj brez.

Večkrat si ga drkam v kabini za pomerjanje oblek tako da ne zagrnem zaveso čisto dokonca….rajca me da sem opazovan

Koliko starejše imaš v mislih? Jaz jih imam 43 res pa veliko telovadim, zdravo jem… Nimam pa povsem gladke- možu je všeč manjši grmiček 😉

Zvedava462, 18.08.2025 ob 16:19

Koliko starejše imaš v mislih? Jaz jih imam 43 res pa veliko telovadim, zdravo jem… Nimam pa povsem gladke- možu je všeč manjši grmiček 😉

A si jutri za opazovanje,greva za savo sem tvojih let.tudi jaz zdravo jem sem kokr tok vitek

Da se skusava povezati pisi mi na mail catto.wn afna protonmail pika com lp

Zvedava462 ti bi se dobila spodaj brez spodnjic, da pokažeš tvojo? Ti ponudim nagrado. Tudi kaj drugega se lahko zmeniva, če hočeš. Kaj bi te še zanimalo? Mi pišeš na preskrbljendober@gmail.com, da se zmeniva za nagrado?

deci glupi, tole spet piše en pederajsel, ta forum je ena sama natega, pa saj opaziš po stilu pisanja. pol si ga pa drka na vaše odgovore

Jaz mam 50, starejša tud do 70 (sam da je kokr tok za pogledat).

aliute, 18.08.2025 ob 20:40

Jaz mam 50, starejša tud do 70 (sam da je kokr tok za pogledat).

debil pofukani pedrovski kva se oglašaš

Sem imel eno tako dopisovalko, ki je to rada počela. Žal pa mi ni nikoli uspelo kaksne take random videti kje v kakem lokalu ali kje drugje v javnosti. Me pa vzburja vse kar je v zvezi s public. Tudi kaksno malenkost nespodobno obnasanje v savni, v avtu na parkiriscih,…

če kaksno resno žensko zanima – naj mi piše na woody1980si@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close