Ste kdaj komu postavili ultimat?
Še sreča, da je nekaj dni v letu, ko lahko izrekamo dobre želje v neskončnost… 🙂 Da ne bo čisto mimo teme: želim ti čim manj ultimatov, čim več iskrenosti v ljubezni; da končno pošlješ ali dobiš željeno sporočilo ljubljeni in da začneta pisati vajino zgodbico v resničnem življenju kot ta prava “Francelj” in “Micka” :)).[/quote]
Uauu to je pa bila želja kot se šika. Se vidi da si dama 🙂
Čemu potem ultimat? :)[/quote]
Ravno zato…če nekdo misli, da bodo vedno second priložnosti, potem nima smisla uporabljati ultimatov:). A če prav pomislim, z grožnjami se vedno ne pride daleč. Torej je res vse odvisno od dogodka.[/quote]Na državnem nivoju mogoče, na ljubezenskem se ne pride daleč oz nikamor.
Vsaj tako se mi zdi 🙂
Ravno zato…če nekdo misli, da bodo vedno second priložnosti, potem nima smisla uporabljati ultimatov:). A če prav pomislim, z grožnjami se vedno ne pride daleč. Torej je res vse odvisno od dogodka.[/quote]Na državnem nivoju mogoče, na ljubezenskem se ne pride daleč oz nikamor.
Vsaj tako se mi zdi :)[/quote]
Misliš ali veš?:).
Je pomembno ? :)[/quote]
Seveda:). Ker če napišeš, da se ti le dozdeva, kako na ljubezenskem področju ne prideš daleč z ultimati, dobim občutek, da si izkoriščan, a vendar se ti dozdeva, da to ni prav:)).[/quote]Glej, vsega pa tut ne morem vedet zagvišno, a ti veš? :))
Seveda:). Ker če napišeš, da se ti le dozdeva, kako na ljubezenskem področju ne prideš daleč z ultimati, dobim občutek, da si izkoriščan, a vendar se ti dozdeva, da to ni prav:)).[/quote]Glej, vsega pa tut ne morem vedet zagvišno, a ti veš? :))[/quote]
Njej se zdi, da ve. :))
Lej, pri nas imamo urejene družinske razmere…. 😉 :D[/quote]
Mhm:). Z ultimativnim vodenjem:))).[/quote]
Lahko bi se iz tega kaj naučila, ko že sprašuješ, kar še ne veš. 😉
Tudi možno. 🙂 Če pa sprašuje to, kar že ve, namesto da nas kaj nauči. :)[/quote]
Rada sem prepričana v svoj prav, zato včasih paše potrditev:))). Čaki, kaj je to “tudi možno”?:) Boš rekel, da se do sedaj nisi ničesar naučil od mojih postov?:) Nkol?:)[/quote]
Sigurno sem se česa. 🙂
Kakorkoli, menim, da ljudje ultimate postavljamo ves čas, tudi v ljubezni, četudi sami zase morda menimo, da jih ne. Ultimat je izsiljevanje, vendar pa izsiljevanje ni nujno nekaj slabega. Ko mama raca skoči iz gnezda na drevesu, s tem prisili otročičke, da skočijo zanjo. Postavi jim ultimat, naj gredo za njo ali pa ostanejo v gnezdu. To naredi v dobri veri, da jih nauči plavati, leteti, karkoli pač potrebujejo za življenje. Nekateri pri tem skočijo tudi kakšni lisici pred gobec, ampak to je pač življenje.
Sklel je torej, da je ultimat lahko koristen, lahko pa tudi ne. Odvisno od tega, kje se nahaja lisica. 😉
…. in kako na široko ima odprt gobec in kako ostre zobe ima in kako je lačna in….:))
Ma, lisica je ena huda zver….. :)))[/quote]
Huda, huda. Je pa zadnjič eno povozilo na avtocesti, tako da… :))
Forum je zaprt za komentiranje.