Ste kdaj hodile z maminim sinkom?
Če ni v skupnem/zvezi nič drugega za počet kot prat perilo, kuhat in pomivat posodo…. Ne vem potem pač ni treba.
Nekateri tudi strehe nad glavo nimajo, tistim se pa itak ne splača. ;)[/quote][/quote]To pa res.
Zakaj bi se potem silil z nečim, če nima zveza nobenega drugega smisla? 🙂
Če on pri k tebi zlikat, si jaz to predstavljam tako, da on pride k tebi in pri tebi lika. Saj nisem tako zelo nerazumljivo napisal.:)
Jaz pa ne najdem takega resnega, ki bi bil za skupno življenje pa da bi kaj naredil tudi, ne samo čakal, da mu ženska skuha, opere.
Zato pa imam fanta, ki tega ni vajen, ampak, ko najdem boljšega, bo ta odletel :). Rada sva skupaj, imava se lepo, da bi pa živela skupaj pa ni šans, ne on si tega ne želi, ne jaz. Oba sva skupaj zato, ker trenutno nisva našla kaj boljšega.
Se pravi, da če on tebi zlika perilo, to zate pomeni, da si ti nesposobna likat? 🙂
In kaj bi te ganilo?
Tedenska masaža? Vsak dan pripravljena večerja? Pokošena trava? Juha in svež pomarančni sok ko si bolna? Preoblačenje postelje, ko se je prešvicala zaradi tvoje visoke vročine? Da te odpelje na urgenco, ko vidi, da si v slabem stanju, čeprav ti trmasto vztrajaš “da bo bolje”?
Nekaj dodatnih tisoč Evrov na računu za brezglavo zapravljanje? Milka srčki za valentinovo? Štiri krat na leto počitnice v toplih krajih? Vikend na morju in v smučarskem središču ali diamantna ogrlica? Hišna pomočnica? Čistilka? Varuška? Nov avto? Ljubezenska pisma vsak teden?
Povej, kaj bi te ganilo? Kakšna je cena, da bi bila pripravljena v odnos tudi vložiti kaj, ne pa iz njega samo jemati, kar meniš, da ti trenutno paše? In seveda pri tem nič tvegati – saj če nikomur nič ne daš, potem tudi ne tvegaš, da se boš enkrat počutil “izkoriščanega”?
Pandora, do sedaj sem povsem enostavnoa živela brez vseh spodaj naštetih stvari. In jih nisem pogrešala.
In kaj bi te ganilo?
Tedenska masaža? Vsak dan pripravljena večerja? Pokošena trava? Juha in svež pomarančni sok ko si bolna? Preoblačenje postelje, ko se je prešvicala zaradi tvoje visoke vročine? Da te odpelje na urgenco, ko vidi, da si v slabem stanju, čeprav ti trmasto vztrajaš “da bo bolje”?
Nekaj dodatnih tisoč Evrov na računu za brezglavo zapravljanje? Milka srčki za valentinovo? Štiri krat na leto počitnice v toplih krajih? Vikend na morju in v smučarskem središču ali diamantna ogrlica? Hišna pomočnica? Čistilka? Varuška? Nov avto? Ljubezenska pisma vsak teden?
Povej, kaj bi te ganilo? Kakšna je cena, da bi bila pripravljena v odnos tudi vložiti kaj, ne pa iz njega samo jemati, kar meniš, da ti trenutno paše? In seveda pri tem nič tvegati – saj če nikomur nič ne daš, potem tudi ne tvegaš, da se boš enkrat počutil “izkoriščanega”?[/quote]
Če on pri k tebi zlikat, si jaz to predstavljam tako, da on pride k tebi in pri tebi lika. Saj nisem tako zelo nerazumljivo napisal.:)[/quote]Hudič je če ne zna vsega dobro popeglat in ostane po vogalih pomečkano….
Mogoče ima preslab peglezen, premalo greje ali preslabo pritisne, bolj boga likalna miza, podlaga se mečka, para ne dela, na zamaka pravlno, mogoče imajo še star likalnik na žerjavico….
Kaj pa veš lahko je več vzrokov za slabo peglanje….. 😉
In kaj bi te ganilo?
Povej, kaj bi te ganilo? Kakšna je cena, da bi bila pripravljena v odnos tudi vložiti kaj, ne pa iz njega samo jemati, kar meniš, da ti trenutno paše? In seveda pri tem nič tvegati – saj če nikomur nič ne daš, potem tudi ne tvegaš, da se boš enkrat počutil “izkoriščanega”?[/quote][/quote]
Potem prav razumem, ampak ni ničesar, s čimer bi se ti nekdo odkupil, da bi nekaj naredila zanj? Razloži mi prosim, ker res si ne predstavljam, kako naj ti odnosi funkcionirajo, če nisi za drugega pripravljen nič naredit, in to v nobenem primeru, ne glede na to, kaj ti druga oseba lahko v “povračilo” nudi?
Forum je zaprt za komentiranje.