Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ste kdaj hodile z maminim sinkom?

Ste kdaj hodile z maminim sinkom?

Za ženske vprašanje, če ste kdaj hodile z maminim sinkom, za moške pa obratno, če so kdaj hodili z očkovo hčerkico.

Povejte, po čem ste prepoznali, da gre za takšnega partnerja.

skoraj vsaka je kdaj hodila z maminim sinkom, saj jih je toliko, da bi bilo res naključje, če ne bi.
nima pa smisla ugotavljati kakšni so in kako jih prepoznaš.
osredotoči se na pozitivo: kaj mora moški imeti, da te sploh zanima.
Po moje je zelo pomembno, da ima vir dohodkov oz. da resno študira, če je še mlajši. Kakšne cilje ima v življenju, je zmožen samostojnega življenja, si predstavlja, da živi sam s svojo družino, ali mu pogled dlje od mansarde ne seže za nobeno ceno. Kaj je pripravljen narediti zate – NAREDITI ne govoriti.

Ne me basat. Samo, da ste vi ženske SAMOSTOJNE in NAPREDNE. Imate vizijo za 20 let naprej, vizijo za podjetje, ma ni da ni… A večina žensk itak živi na plečih deca.

a ni tako bolje? je tebi bolj všeč, da mora naša sociala obravnavati 900 000 vlog za razno razne transferje? Je smisel v Sloveniji kako se čimbolj prilimat na socialo? Ali je morda čimbolj smiselno ožemat svoje starše do smrti? nikjer pa nisem rekla, da smo ženske kaj bolj samostojne in napredne.
če bi bile, bi malo slovencev lahko zastonj namakalo svoje tiče po luknjah. hehe

Ali pa obratno…. samo da je pri ženskah drugače; vi bi za takšnega deca naredile vse, svojo muciko bi zdrajsale do nule.

Ali pa obratno…. samo da je pri ženskah drugače; vi bi za takšnega deca naredile vse, svojo muciko bi zdrajsale do nule.[/quote]

hehehe seveda bi, še huje pa je to, da marsikatera muciko zdrajsa do nule za navadnega pezdetka:))

Ali pa obratno…. samo da je pri ženskah drugače; vi bi za takšnega deca naredile vse, svojo muciko bi zdrajsale do nule.[/quote]

hehehe seveda bi, še huje pa je to, da marsikatera muciko zdrajsa do nule za navadnega pezdetka:))[/quote]

Pezdetki se najdejo skupaj, pametni se skupaj najdejo, premožni se med seboj pojahajo, tako je.

Jaz sem z maminim sinkom poročena že 23 let:)

Ne, v bistvu ne. Odvisnost od nekoga me ni nikoli privlačila, zato sem hitro videla signale, ki so mi dali vedeti, da tole pa ne bo šlo, ker obstaja pretirana navezava tipčka na svojo mamico. Signali? Klicanje mame vsak dan ali vsak drugi dan pri starosti 25+, spraševanje mamice za nasvet, čustvena odvisnost od mame….. Ne gre za to, da pride domov enkrat na teden, to še ne pomeni, da je mamin sinko. Gre bolj za čustveno odvisnost in nesamostojnost in mater, ki se vtika v vse, kar sin počne.

Imam vprašanje ; ZAKAJ matere uničujete moškega v sinu ? Hudobe

izpustite sinove in se ukvarjajte s soprogom dokler je še živ

samo popravljam obliko foruma

Ne me basat. Samo, da ste vi ženske SAMOSTOJNE in NAPREDNE. Imate vizijo za 20 let naprej, vizijo za podjetje, ma ni da ni… A večina žensk itak živi na plečih deca.[/quote]

opaaa!! tole je pa eden redkih res pametnih komentarjev zadnje čase!
pa sem samostojna ženska brez dedca, da ne bo pomote!

Ženske imate vizijo le do prvega otroka, da potešite svoj materinski nagon. Zato pa je toliko nefunkcionalnih družin, kjer je bil moški le v vlogi osemenjevalca.
To je edino, kar 99% žensk navidez prikaže kot bolj “vizionarske” od “maminih sinčkov”. Brez materinskega nagona in tiktakanja biološke ure, pa ste ženske miljonkrat bolj neambiciozne in brez pravih življenskih ciljev.

Imam dva sina in moza pokojnega!!! In zelo se strinjam s teboj!
Mame, vzemite si cas zase in pustite mladim, da se ucijo na svojih napakah, ve pa uzivajte v svojih hobijih ali pa si jih poiscite. Pa nisem se za stran vrst, danes praznujem 3_ RD

Ne vem, tole o premožnih… Številka modrca tudi šteje v skupni znesek kapitala?

[img]http://gurugilbert.com/wp-content/donald_trump.jpg[/img]

Ne, nikoli še nisem hodila z maminim sinčkom.
Me je pa že par takih osvajalo. Kaki so znaki: star 30+ pa še nikoli en dan v službi recimo, če pa je že v službi pa ves denar zagoni za žuranje in podobno, mama pa pere, kuha, lika, čisti, mu plačuje položnice in tako naprej.
Takih se na daleč ognem.

Žal je velikokrat tako, da tudi žen(sk)e, ki iščejo partnerja, mu velikokrat same potem špilajo mamo (ne samo v pogledu odnašanja riti, temveč tudi v pogledu “vzgoje”). Torej gre marsikdaj za vprašanje koliko je neka ženska “uspešna” v tem, da ji uspe moškega odtrgati od maminih prsi z namenom, da ga priklopi na svoja.

Sicer pa se po drugi strani sprašujem zakaj bi nek v teh pogledih idealen in željen plemenjak (dobra plača, status, lastno stanovanje…) sploh žensko potreboval? No, razen za seks.

Boom ima prav. Jaz nisem plemenjak, ampak ženske rabim samo za seks, pa še to vedno manj. Seks rabim v bistvu tako zelo redko, da niti slučajno ni razloga, da bi zaradi tega hodil v vezo. Živim skupaj z bratom, to se bo v kratkem spremenilo, ker bo brat šel živet s svojo punco, potem bom živel sam. Kuham, perem in likam in sesam itak že zdaj. Star sem 32 let, meni paše seks mogoče enkrat na teden do 10 dni, to pa imam tudi zdaj. Ko bom star 40, vprašanje, če se mi bo sploh še dalo seksat. Nismo vsi moški potrebne živali, da ne bi mogli brez žensk.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

😀
Tega si sedaj spomnil, ko ti je propadlo zanimivo srečanje na kakšni klopci pod jablano spomladi, kjer bi lahko v miru predebatirala Tolstoja, Dostojevskega, Čehova.. ali si to vedel že takrat, pred leti, ko si nisi znal razlagat mečevanja z neko preprosto miško za katero še danes ne veš kakšne barve je sploh bila…. 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

opaaa!! tole je pa eden redkih res pametnih komentarjev zadnje čase!
pa sem samostojna ženska brez dedca, da ne bo pomote![/quote]

Pa lepo vas prosim…. Morda bi bilo treba pogledat kakšno statistiko, koliko ženske prinesejo v družinski proračun in koliko je takih proračunov, kjer ženske prinesejo več. Pa bi bili presenečeni…

In četudi moški res prinese več, se je treba potem vprašat, kdo pelje otroka na trening, k zobozdravniku, k babici, na učne ure klavirja, nakupuje obleke za otroke. In kdo opere tla, stresa preproge, zamenja posteljnino, počisti pralni stroj (ja, tudi to je treba naredit…), gre na tržnico, odstranjuje madeže s sedežne … da ne bomo ostali vedno pri pranju gat in sesanju s sesalcem.

Težko me boste prepričali, da v tej naši “egalitarni” družbi, kjer naj bi bila tako ženska kot moški v družinskem jedru “samostojna”, se ta samostojnost ne interpretira v škodo žensk, ki se jim očita, da živijo na plečih deca, zato ker pol, da ne rečem kar tričetrt dela, ki ga opravljajo (tudi za deca, v končni fazi se ta dec nekje stušira in tisti tuš je treba vsaj enkrat tedensko očistit in še nisem srečala gospodinjstva, kjer bi se to egalitarno delilo “na pol”) SE NE PLAČA.

In mimogrede, včasih je kar nekaj decovega poslovnega uspeha odvisnega od ženske, ki jo ima ob sebi – posredno ali neposredno, čeprav se seveda plačilna lista glasi na deca …

Jah, ne zato, da bi ti kuhala in pospravljala, ane. Kaj pa to je edino za kar bi po tvoje moški sploh rad živel z žensko?

Kaj bi ti spet rad? Pikal? Poglej, s katenjko sva oba ljubitelja ruske literature, zato sem šaljivo pripomnil, da bi se bilo mogoče zanimivo srečat. To je vse.

Pusti me pri miru, drugače te bom začel pikat tako, da boš jokajoč odšel s foruma. Znam pikat res ostro. Če si res azdovoljen v svojem zakonu, boš razumel, da nimajo vsi istih želja, kot ti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jah, ne zato, da bi ti kuhala in pospravljala, ane. Kaj pa to je edino za kar bi po tvoje moški sploh rad živel z žensko?[/quote]

Meni ne. Se je pa za vprašat kaj je edino tisti, ki izbira moškega bolj ali manj izključno po naštetih atributih.

😀
Tega si sedaj spomnil, ko ti je propadlo zanimivo srečanje na kakšni klopci pod jablano spomladi, kjer bi lahko v miru predebatirala Tolstoja, Dostojevskega, Čehova.. ali si to vedel že takrat, pred leti, ko si nisi znal razlagat mečevanja z neko preprosto miško za katero še danes ne veš kakšne barve je sploh bila…. 😉 :D[/quote]Hehe on_, ti imaš, kolikor vem, plemenit poklic in se raje drži tistega, za kar si bil poklican, ne pa mešaj jabolk in hrušk… sicer pa ja, dalo bi se debatirati tudi o tem, kaj pomeni prededipalec, ker tega izraza tako enih 99% ne pozna, ali ne pač..

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Jah, ne zato, da bi ti kuhala in pospravljala, ane. Kaj pa to je edino za kar bi po tvoje moški sploh rad živel z žensko?[/quote]

Meni ne. Se je pa za vprašat kaj je edino tisti, ki izbira moškega bolj ali manj izključno po naštetih atributih.[/quote]

Aha, sicer ne vem zakaj jih potem omenjaš v tej temi. Res, da je par punc omenilo fante, ki še po 30 še nimajo službe, ampak mamin sinko ni samo nekdo, ki ga preživlja mami, ker pač trenutno ne more dobit službe. Je bolj nekdo, ki vse svoje teme nosi mami. Lahko ima vse ‘atribute’ pa se bo o sebi raje pogovarjal z mamo kot z mano. To je potem zame mamin sinko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close