Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste kdaj fukale naslonjene na drevo?

Ste kdaj fukale naslonjene na drevo?

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 23.12.2021 ob 20:09

Ah kje, sedaj paše pred kaminom na ovčki!! Ma kaki mraz, nipli preveč otrdijo pol je šele jeba

Pa ne, da možu odrekaš titifuck???

Kakšna monklja pa si??!

jaz sem bila njih izkoristila.

Kaksna beznica je ta mon.

Jaahhh ga nočem poškodovat, to so potem ostri in ogromni za popizditt..

ja kaj si mislil, da smo v fensi restavraciji?? leta 16,17 bi še šlo… 18 pa je začel nekdo sprevrženo pisarit po monu.. in od takrat mon ni več to kar je bil, vsaj meni ne več.

Bliži se sudnji dan.

Znaš tko, 23.12.2021 ob 20:21

Bliži se sudnji dan.

A tko kot 31.12. leta 1999?

Meni se v Tivoliju glava rada zatakne v drevesno duplino. In potem me lahko vsak, ki pride mimo…

Fuckmesilly, 23.12.2021 ob 19:43

Zartrose izven profila, 23.12.2021 ob 19:40

Seveda, od zadaj in spredaj pa še sede na deblu pa še ob drevesu na tleh.. vonj gozda pa itak obožujem mmm..

Kaj zdaj, si ga boš zdrkal ob teh podobah??

A ob podobah gliv in gob, ki so pognale na mestu tvojih izcejenih vaginalnih svinjarij?

Ne, hvala.

Taka sovraštva in primitivne žaljive izjave do žensk ponavadi izvirajo od matere pri moških. Ali vas je premalo ali preveč podojila.

darwindarko, 23.12.2021 ob 19:53

Takle se zdej po zim lahk objasne, če vidš da je na en stran drevesa al okrog njega poln stopinj.

Kur* je tud, če je korenina pa led k lahk oba obrišeta po tleh pol pa v snegu vidš celo bano zlizano pa si mislš ker vosu je ležu na snegu, da ga ni zebl.

Ma to se dela bolj nežno in romantično, ne pa po lubju in mravljah ??

smo. In to na štoru od bukve.

Hahahaha….ma kaka dobra zgodbica uvodoma. Glih rabla sm ta smeh, tnx ?

Na Rogli med gobarjenjem. Ko je čisto podivjal in sva bila oba že tik pred koncem, sem začutila mravljince. Dobesedno. Stala sva na mravljišču in so cele trume plezale po najinih nogah. V trenutku je bilo strasti konec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close