Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste kaj posebej nakupovali

Ste kaj posebej nakupovali

Ali se doma zalozili?

Izjemoma sem tri pare superg in  prehranske dodatke kot pomoc za moje tezave( vrtoglavica, utrujenost…).

Mislila sem nabavit se nekaj od oblacil in zimske gume pa mi ni zneslo.

Mini zaloga prehran.dopolnil

( https://ibb.co/9GQS5b4)

Ne delam reklame, ma sok granatnega jabolka jemljem 3 dni in cutim malo vec energije.

Ce komu rabi energy…???

Snelca, ti pod nujno pozrebujes moskega. Se denarja ne znas zapravljat. Imam prav?

Odgovor na objavo uporabnika
Momcilo, 14.09.2021 ob 21:32

Snelca, ti pod nujno pozrebujes moskega. Se denarja ne znas zapravljat. Imam prav?

Kaj???

Danes sem za dodatke porabila 100eur, v soboto 100.

Kdor me pozna, se cudi kako da to sploh kupujem in toliko.

Ja, toliko. Ker zelim od aprila ozdravit in si sama pomagam. In tuhtam kako se resit tega stanja.

Vrtoglavico povezujem s cirkulacijo, zato nekaj za mozgane, pa sok granatnega jabolka. Pa zdaj sem razsirila se vrtoglavico v povezavi z ocmi.

Vse prazne skatle bom hranila.

In ce mi bo kak dr rekel da zase nisem nic naredila, bom mu po mizi razstavila prazne skatle in ga vprasala kaj so pa oni zame od aprila naredili. Nic.

( https://ibb.co/ZHN3w0X)

Nisem te hotel razburit. Poslusaj tole da te malo pomiri.

. https://youtu.be/Z_D6q1NEs5k

Momcilo, 14.09.2021 ob 21:45

Nisem te hotel razburit. Poslusaj tole da te malo pomiri.

. https://youtu.be/Z_D6q1NEs5k

Nic se nisem nate razjezila.

Na ukrepe pa krepko in ljudi ki so kot ovce in se ne uprejo.

Šnelca, upam, da ti bo pomagalo.

Tudi sama sem nabavila nekaj hrane, toaletnih zadev, prehranskih dopolnil.

Hvala. Upam, ker traja predolgo.

Sem se zarekla, da ne bi nikoli to kupovala. Pa sedaj delam ravno to. ???

Par mesecev bom vztrajala. Samo da se vrtoglavice in teh slabosti resim. Ce bi se izboljsala obcutek v nogah bi mi bilo bolje. Noge kot da od aprila niso moje, tezke in hkrati bolece, pretepene, misice cudne trde. In se jih mucim s hojo.?

Ce si zdrav imas vse.

Danes so bile ogromne guzve po trgovinah oz trg.centrih.

I vi šnelci da nema za burek…

Ej… Črna kumina!!! To je zdravilo za vse razen za smrt!

In kaj ste naredili s tem, da ste itak vse nakupili, če prostestirate s tem, da ne boste kupovali?

alieliuli, 14.09.2021 ob 23:11

In kaj ste naredili s tem, da ste itak vse nakupili, če prostestirate s tem, da ne boste kupovali?

Ne mislim ostat brez superg.

Nisem bila v trgovini glede superg od 1.vala, pol ves koliko sem zavlacevala.

Drugace pa ne mislim na tak nacin kupovat ne.

Razen ce bi hladilnik al klima, pralni stroj odpovedala, to mi je pomembno nabavit novo.

Pa gume za lepo in varno voznjo.

Obujem sebe in avto. ?

Jst pa dirkam za cunjami že od konca avgusta 😀 sam k ni! imam 3 otroke 2 punci in 1 fanta problem je starejša hči in fant zimske cunje :/ dobila sem sicer nekaj preko spleta nekaj sem v trgovinah ampak podloženih pajkic in malo debeljših kavbojk ni še v trgovinah nekaj malega na spletu…

Kar se shrambe tiče je na zalogi vsega za vsaj 3 tedne razen kruha, meso mogoče malo zaniha ter sveže sadje in zelenjava kar ni na vrtu…. Toaletnih pripomočkov (šamponi, geli, deodoranti, wc papir) tega je vsaj  do novega leta doma enako čistila in pralni prašek, tablete za cunje in posodo….

Če nam zaprejo še živilske trgovine česar ne bodo naredili bom pač vsake 14 dni naročila zadeve v šparu ali mercatorju preko spleta kar bo manjkalo…

1234, 15.09.2021 ob 14:39

Jst pa dirkam za cunjami že od konca avgusta 😀 sam k ni! imam 3 otroke 2 punci in 1 fanta problem je starejša hči in fant zimske cunje :/ dobila sem sicer nekaj preko spleta nekaj sem v trgovinah ampak podloženih pajkic in malo debeljših kavbojk ni še v trgovinah nekaj malega na spletu…

Kar se shrambe tiče je na zalogi vsega za vsaj 3 tedne razen kruha, meso mogoče malo zaniha ter sveže sadje in zelenjava kar ni na vrtu…. Toaletnih pripomočkov (šamponi, geli, deodoranti, wc papir) tega je vsaj  do novega leta doma enako čistila in pralni prašek, tablete za cunje in posodo….

Če nam zaprejo še živilske trgovine česar ne bodo naredili bom pač vsake 14 dni naročila zadeve v šparu ali mercatorju preko spleta kar bo manjkalo…

Se bom pa zgleda mogla testirat zaradi zobrja in ja bom izkoristila test in če pri nas ne bom dobila vsaj 2 kavbojk za fanta in vsaj 4 pajkic za tavelko hči grem do lj petek popldan 🙁 avgusta ni blo še neke zimske robe

če je za karkoli pomembno, “neobičajno” sem kupila nazadnje sedežno, hladilnik in pralni stroj?

nič pretiranega. Zalogo z kondomi sem si naredil. To je pa tudi vse.

Šnelca stara tercialka. koga briga, kaj imaš v hladilniku, pa kakšno stanovanjce imaš.

Primi se kakšnega dela in nehaj morit tukaj gor.

1234, 15.09.2021 ob 14:45

Se bom pa zgleda mogla testirat zaradi zobrja in ja bom izkoristila test in če pri nas ne bom dobila vsaj 2 kavbojk za fanta in vsaj 4 pajkic za tavelko hči grem do lj petek popldan 🙁 avgusta ni blo še neke zimske robe

Upam da za otroke dobis kar rabis od oblacil.

Otroci rastejo in morajo imet topla oblacila pozimi.

Tudi glede hrane, shrambe pridna.

Ne podpiram pa tisto kar mrzlicno kupujejo in menjavajo iphone ter neumnosti.

Kupit kar nujno rabis. Ne pa da nadgrajujes.

Naj se malo potrudijo ker za kupce niso naredili s tem nic.

Spletno narocanje iz tujine se razumem, iz trgovine ki jo imas 5km poleg pa je bedarija.

Zakaj pa na zalogo? Danes ti pa res vse pripeljejo na dom. Še preveč 🙂

Vrtoglavica, noge.. to od covida ali česa drugega?

Šnelca_783, 15.09.2021 ob 15:28

Upam da za otroke dobis kar rabis od oblacil.

Otroci rastejo in morajo imet topla oblacila pozimi.

Tudi glede hrane, shrambe pridna.

Ne podpiram pa tisto kar mrzlicno kupujejo in menjavajo iphone ter neumnosti.

Kupit kar nujno rabis. Ne pa da nadgrajujes.

Naj se malo potrudijo ker za kupce niso naredili s tem nic.

Spletno narocanje iz tujine se razumem, iz trgovine ki jo imas 5km poleg pa je bedarija.

Ko pospraviš omaro 11 letnici in ugotoviš, da ima v omari 10 tankih pajkic 1 srednje debele 1 srednje debelo trenerko ter 3 toplejše trenerke in ene kosmatene pajkice ker ji je vse ostalo premajhno je dobesedno panika 🙁 sem naročila hm konec avgusta (je blo 15% dol) ni blo na spletu enih kosmatenih pajkic velikosti 170 no v nedeljo ko sem naročala so ble 3 od tega ene out of stock. Konec avgusta bila v Lj ponekod so imeli bunde povsod pajkic ali debeljših hlač pač ne šla v Kranju v skoraj vse trgovine z cunjami (izpustila valda baby center ker nima številk pa modiano ker za punce tam res nimaš kej kupt) v Kranju ponovila vajo prejšnji četrtek in v ponedeljek en krog prišla sem domov z enim parom zimskih škornjev(k sreči zadela št. noge) za sneg sem jih naročila intersport preko spleta za vse tri.

Partnerju sem par stvari (tist kar sem mu stran zmetala ker ni blo za drugam) kupila za rd v začetku septembra. Zase pa ne bom nič bom ponosila kar imam…

Kaj za vraga ti bodo zimske gume na primorskem?

1234, 15.09.2021 ob 16:08

Ko pospraviš omaro 11 letnici in ugotoviš, da ima v omari 10 tankih pajkic 1 srednje debele 1 srednje debelo trenerko ter 3 toplejše trenerke in ene kosmatene pajkice ker ji je vse ostalo premajhno je dobesedno panika 🙁 sem naročila hm konec avgusta (je blo 15% dol) ni blo na spletu enih kosmatenih pajkic velikosti 170 no v nedeljo ko sem naročala so ble 3 od tega ene out of stock. Konec avgusta bila v Lj ponekod so imeli bunde povsod pajkic ali debeljših hlač pač ne šla v Kranju v skoraj vse trgovine z cunjami (izpustila valda baby center ker nima številk pa modiano ker za punce tam res nimaš kej kupt) v Kranju ponovila vajo prejšnji četrtek in v ponedeljek en krog prišla sem domov z enim parom zimskih škornjev(k sreči zadela št. noge) za sneg sem jih naročila intersport preko spleta za vse tri.

Partnerju sem par stvari (tist kar sem mu stran zmetala ker ni blo za drugam) kupila za rd v začetku septembra. Zase pa ne bom nič bom ponosila kar imam…

Se malce vrivam v debato.. če rada nosi pajkice… Lelosi in Pikaluna imata pajkice, ki so tople. In za lelosi vem, da so stalno kake akcije, da dobiš ceneje. Jih ima hči 5 kom in jih nosi ves čas, tako da so res velikokrat oprane, sušene v sušilcu in še vedno kot nove.

crna_vrtnica_neprij, 15.09.2021 ob 16:02

Zakaj pa na zalogo? Danes ti pa res vse pripeljejo na dom. Še preveč 🙂

Vrtoglavica, noge.. to od covida ali česa drugega?

Ne vem od cesa.

Aprila sem se narocila za neuro…pod hitro. Se danes nisem bila tam pregledana.

Pomagam si sama, po svoji pameti.

Ampak ta sok granatne jabolke mi kar pomaga, da energijo. Me je presenetil.( podpiram te izdelke, pa tudi so narejeni po recepturi priznanega kardiologa)

Je pa treba pazit, kot sem zasledila na spletu granatno jabolko in te ki jemljemo ACE( za pritisk), lahko pride do stranskih ucinkov, ali padca krvnega tlaka za 35%. Tako da sem pozorna.

Nisem ne prebolela, ne cepljena.

Par dni jemljem ta sok granatne jabolke, se prej za prekrvavitev mozganov( brain support, ki ima notri tudi ginko), danes sem pa zjutraj vzela kapsulo prav za zdravje oci.

Nekako sem se sama usmerila v cirkulacijo, da bi bilo manj teh vrtoglavic.

Danes na sreco je se ni. Oz komaj zaznavna. Od aprila do zdaj pa prevec za trpet.

Ce je jutri ne bo oz minimalno, bom si potrdila da je bil uspeh in da sem na pravi poti.

Kjer prodajejo me gospa ze pozna in ve da se od aprila matram s tem stanjem. Vceraj mi je rekla, da mi bo kar ven izdelke pred trgovino prinesla, pa je in samo placam, brez pct- ja.

Šnelca_783, 15.09.2021 ob 16:14

Ne vem od cesa.

Aprila sem se narocila za neuro…pod hitro. Se danes nisem bila tam pregledana.

Pomagam si sama, po svoji pameti.

Ampak ta sok granatne jabolke mi kar pomaga, da energijo. Me je presenetil.( podpiram te izdelke, pa tudi so narejeni po recepturi priznanega kardiologa)

Je pa treba pazit, kot sem zasledila na spletu granatno jabolko in te ki jemljemo ACE( za pritisk), lahko pride do stranskih ucinkov, ali padca krvnega tlaka za 35%. Tako da sem pozorna.

Nisem ne prebolela, ne cepljena.

Par dni jemljem ta sok granatne jabolke, se prej za prekrvavitev mozganov( brain support, ki ima notri tudi ginko), danes sem pa zjutraj vzela kapsulo prav za zdravje oci.

Nekako sem se sama usmerila v cirkulacijo, da bi bilo manj teh vrtoglavic.

Danes na sreco je se ni. Oz komaj zaznavna. Od aprila do zdaj pa prevec za trpet.

Ce je jutri ne bo oz minimalno, bom si potrdila da je bil uspeh in da sem na pravi poti.

Kjer prodajejo me gospa ze pozna in ve da se od aprila matram s tem stanjem. Vceraj mi je rekla, da mi bo kar ven izdelke pred trgovino prinesla, pa je in samo placam, brez pct- ja.

Lahko je tudi povezana s pomanjkanjem železa..  Aronijev sok (čim bolj naraven) zelo pomaga. Tudi pri energiji.

Uh, dobr da sm kupu otroško sobo za tamali.

Lih dobr kupl novo streho za hišo .

Lih končujejo fasado na hiši.

Dobr da sm kavomaf popravu, da se loh kava za majstre kuha…zdj ne bi mogu noudzga kupit….

Aja, v soboto mlek pa kruh za  14 dnj…( To bi neglede  na vse, ker nenaram tgovin, 2x na mesecc odbrenkam, pa rešen).

Kestli v avtu motorjih so polni.

Šibice tud mamo.

Pa zalogo čikov in oljčnega olja?.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close