Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste gledali MAFS Avstralija, kakšen se vam je zdel konec?

Ste gledali MAFS Avstralija, kakšen se vam je zdel konec?

Lepo je vsaj to, sa sta Rhi in Jeff našla ljubezen in ostala skupaj. Drugi so šli vsi narazen. Zmešana Jacqui je zahaklala tisto ubogo patetično copato od Clinta.?? Pa Paul in Carina tudi nista ostala skupaj. Carina mu ni mogla oprostiti. Mislite, da je ravnala prav?

Ah Carina ta je res prava cvetka, dober Francoz ga je konkretno lomil, Jackui je pa ena navadna avša, samo cmerit zna, pogrešal sem na koncu tisto ta staro in ono snobinjokateri je desc ušel prve dni.

Splošni vtis , OK , čeprav motijo dramaturški vložki, kaj se imajo za oglašati tam eni na večerji in kritizirati fracoza če so sami v istem ali še slabšem zosu.

Meni je bilo super, najboljša sezona doslej.  Gledam le Avstralijo, ostalo je bruh.

Paula so spucali a crazy eyes babetino pa ne! Izgubljam rešpekt v ‘strokovnjake’. Zakaj tej ženski nihče ne pove kar ji gre? Sej njen mož ni nobena perla, sam ona je pa nekaj najbolj groznega kar hodi po zemlji. In un papak jo je še zaročil?? Če išče mater svojega otroka jo lahko dobi z šopkom rož vsake 3 tedne. Jo ne rabi oženit! Kako ne vidi kakšna je? Saj lahko vidi že reakcijo drugih ob njej.

Kje je una Morena, Lauren in debelinko ot Katie? Niso imeli jajc pridet na večerjo in zaključno?

Meni he škoda, ker Dave in Jamie nista ostala skupaj. Baje je Jamie zdaj z Eliottom.

Ah ta Paul ga je večkrat posral in se potem opravičeval. Carina pa se ima za nekaj več. Zanimiv mi je Elliot, na začetku so ga prikazali tako grdo, v resnici pa je čisto ok. Avstralski MAFS je res super, meni je John všeč.

očitno se trudijo dobit med nekaj tisoč kandidati ,tudi take ,da vejo že v naprej kakšna bo drama …zanimivo ,precej zrežirano v naprej…mislim ,da Clint ni neumen ,malo jo bo preseksal in poslal …tudi nekaj njih je ostajalo v šovu ,da so se kazali ,tudi če s o vedeli da ne bo nič ,nekaterim je blo ok , tudi malo seksa brez obveznosti…

Logično da je veliko zrežiranega saj je važna gledanost = $$$$$$$$ oddaje.

Tudi meni je žal za Jamie in Davea ampak je bil odkrit in povedal da nima enakih čustev. Zakaj bi lagal in bil na silo v zvezi kjer nič ne čuti?

Jamie naj bi bila zdaj z Billijem.

Papak Clint naj bi bil celo zaročen z uno bipolarno kretenko. Prav išče dramo in težave v življenju!

Tudi mene pozitivno preseneča Elliot!

Carina je naredila napako da ni odšla prej. Takrat ko je tip v jezi razbil vrata ali steno ali karkoli že, bi ji morali zvonit že vsi alarmi. Se vidi da so na začetku prikrivali njegove izpade, tega se pa ni dalo več zamolčat. Tip je tako poln samega sebe, da drugih sploh ne vidi. Igra na svoj videz.Se je videlo na zaobljubah da je mislil da je Carino ovil okrog prsta. To da je na koncu za vse hotel okrivit Carino je bilo zelo podlo. Zato so ga sodniki tako napadli, ampak mislim da brez učinka.

Clint očitno pada na materialistke z psihičnimi težavami. To je bilo razvidno že iz njegovih reakcij v zakonu z Lauren, tako je tudi z Jacqui. Očitno pada na take.

Jacqui in njen mož sta v šovu zelo veliko igrala, zaigrano je bilo vse tisto kako jima gre dobro.

Se je pa točno videlo da je bil Dave v začetku zelo zagret za Jaime in mu je potem vse dol padlo. Mislim da so k temu dosti pripomogli njeni izpadi. Okrog nje je bila skoz neka drama, bila je kot podivjan bevskajoč pes. Ni mi pa jasno zakaj ni tega povedal na kavču.

Drugače se nekaj šušlja da je ona zdaj z Eliotom, Authina pa z Bilijem. Ampak vsi pravijo da so le prijatelji.

Ja, Jamie naj bi bila zdaj z Eliottom, Awhina pa z Billyjem. Za Clinta pa menim, da je obupan in obupano išče eno tako, ki mu je še sposobna roditi otroka. Jaqui je psihično neuravnovešena ženska, napako je naredil, da se je zapletel z njo. Carina še je prav odločila, da je odpikala Paula.

Si bom pa danes gotovo ogledala začetek slovenske verzije na Planet TV.

Odgovor na objavo uporabnika
Najprej je šov, 31.08.2025 ob 12:44

Logično da je veliko zrežiranega saj je važna gledanost = $$$$$$$$ oddaje.

Tudi meni je žal za Jamie in Davea ampak je bil odkrit in povedal da nima enakih čustev. Zakaj bi lagal in bil na silo v zvezi kjer nič ne čuti?

Jamie naj bi bila zdaj z Billijem.

Papak Clint naj bi bil celo zaročen z uno bipolarno kretenko. Prav išče dramo in težave v življenju!

Tudi mene pozitivno preseneča Elliot!

Z Bilijem je Awhina.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena glodavka, 31.08.2025 ob 15:06

Ja, Jamie naj bi bila zdaj z Eliottom, Awhina pa z Billyjem. Za Clinta pa menim, da je obupan in obupano išče eno tako, ki mu je še sposobna roditi otroka. Jaqui je psihično neuravnovešena ženska, napako je naredil, da se je zapletel z njo. Carina še je prav odločila, da je odpikala Paula.

Si bom pa danes gotovo ogledala začetek slovenske verzije na Planet TV.

Tudi jaz bom danes gledala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close