Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ste gledale film Panika

ste gledale film Panika

Če vas zanima v kakšnem “stanju” je vaš odnos enostavno pošljite SMS s ključnima besedama
ljubim te” na telefonsko številko vašega partnerja.

Možni odgovori:

1.) Jaz tudi tebe.
2.) Kdo je to?
3.) Kaj je zdaj? Spet si razbila avto…
4.) Ne razumem … Kaj to pomeni?
5.) Kaj si naredila? Tokrat ti ne oprostim!
6.) !!??
7.) Dej ne teži. Samo povej koliko rabiš…
8.) A jaz sanjam mogoče?
9.) Če mi ne poveš komu je bilo sporočilo namenjeno, te bom ubil!
10.) Lepo sem te prosil, da mi ne pišeš več. Sporočilo bi lahko prebrala žena.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Special edition odnos se lahko sfiži tudi v primeru, če se dva trudita. Nikjer ne piše, da če dva gradita bosta pa tudi kaj zgradila.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ja, dobro, seba, tega ne zanikam. Moja poanta, če moram spet ponoviti, kot v milnu, je, da če se NE trudita, pa sigurno propade.

Je pa vedno bolj logično, zakaj so iniciatorji ločitev ženske. Ker ženske zahtevajo pozornost, trud, izkazovanje ljubezni…moškim je ponavadi vse samoumevno, brezveze, kaj bi se trudili, če bo bo, če ne pač ne…

Potem pa so nekega dne frapirani, ko jim ženska roge natakne.

Kakšen pesimizem! 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne more imet le en “spol” težav z odnosi, saj odnos oba gradita in oba od njega prejemata. To si sedaj tako povedal, kot da ta vajin odnos gradi le ženska, tebi je pa zanj vseeno. Bi te kar poslal film pogledat. :)[/quote]
mogoče v tvojem svetu drži, kar trdiiš, v realnem svetu pač ne, še najmanj mi je jasno zakaj je treba nek odnos graditi? odnos je ali pa ga ni, ni tu kaj gradit, gradi se hiše in podobne reči..lej lahk gledate film 100x pa vam ne bo nič jasno[/quote]
Odnos je ali pa ni. Vendar, če je eden (po tvoje ženska) v njem nezadovoljna, je slab, pa če ti še tako zelo mižiš in govoriš, da ima težavo le ona. Slab je tudi zate. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa še nekaj. Gradnja ni vedno napor, lahko je tudi užitek. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne predstavljam si, kako zgleda odnos zaradi samega odnosa. Tudi, če kupiš avto, ni dovolj le to, da ga imaš, ampak moraš tudi tankati bencin, skrbeti zanj, da ti služi:)).

13.) Jaz sem tebe prej, sam se je mesiđ zataknil.

Tvoj odgovor je identičen mojemu. Upam, da se nisi prikradel v moje možgane in mi misli sedaj že bereš 🙂

Meni nekaj ni jasno. Moški pišete, da veste kaj ženske “potrebujemo”, ampak vi sami določene stvari jemljete za samoumevne, torej ne pokažete partnerki tisto, kar bi si ona tako srčno želela in bi zvezo naredilo le še uauuuu. Torej zavestno glumite buhteljne, ker je to preveč ponižujoče za vas, da bi govorili in kazali čustva? In potem govorite o natikanju rogov….ccc.

Je isto kot z avtom. Pomembno je, da ga drugi vidijo pred hišo. Ostalo ni pomembno, tud če si hišo (in otroke) zastavil zanj. 😉

Je isto kot z avtom. Pomembno je, da ga drugi vidijo pred hišo. Ostalo ni pomembno, tud če si hišo (in otroke) zastavil zanj. ;)[/quote]

Tu se pa strinjam, da je razlika med premičninami in nepremičninami. Samo otroke je treba definirat: a so premičnina al nepremičnina 🙂

Je isto kot z avtom. Pomembno je, da ga drugi vidijo pred hišo. Ostalo ni pomembno, tud če si hišo (in otroke) zastavil zanj. ;)[/quote]

Tu se pa strinjam, da je razlika med premičninami in nepremičninami. Samo otroke je treba definirat: a so premičnina al nepremičnina :)[/quote]

Do vseh imaš nek odnos, se ti ne zdi? Seveda so ti odnosi drugače definirani.

Tu se pa strinjam, da je razlika med premičninami in nepremičninami. Samo otroke je treba definirat: a so premičnina al nepremičnina :)[/quote]

Do vseh imaš nek odnos, se ti ne zdi? Seveda so ti odnosi drugače definirani.[/quote]

Saj vem. Hotel sem samo sarkastično opozoriti (tako kot Marko), da nekateri mešajo hruške in jabolka.

Kakšen pesimizem! :D[/quote]

Ko Margo pošlje (ameriški) “ljubim te” (ki ga je potrebno izreči najmanj 10x dnevno možu, otrokom, mačkam…), si njen ne upa drugega odtipkati kot št. 1. :)))

[youtube]ous7WdFhIb8[/youtube]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ko dobiš katerikoli zgornji odgovor in še vedno verjameš, da te ljubi, takrat je prava stvar. :))

Pa naj ženska govori o tistem, kar zanima moškega. Ženske prav tako ne poslušate moških, če govorijo o športu oz. tistem, kar ženske ne zanima. Moške pa bi moralo vse zanimati ?

Če pa mož zapusti ženo in si omisli ljubico, pa je kriva žena ?

Ampak tvoje oz. ženske potrebe, ki so večje, ker ona hoče nekaj več, moški pa manj, ne bo rešila nobena komunikacija.
Torej je razlog v različnih potrebah in željah, ne pa komunikaciji.

Se strinjam. Če so razlike ali interesi preveč različni, ne pomaga nič graditi in se truditi, ker različnih pogledov in prepričanj ni možno spremeniti in postati drugačen človek.

Tudi to je res, ker dveh idealnih partnerjev z enakimi željami pač ni.

Nekateri veliko vložijo v avto, pa imajo še vedno občutek, da jim dobro ne služi. 🙂
Zato bolj preprost avto, rabi manj vlaganja in s tem manj truda. Isto pomeni za naše odnose. Bolj smo zahtevni, več truda rabimo vlagati, da zadovoljimo kriterije. Bolj preprosta ženska, ni tako zahtevna in ima zato do moškega manj pričakovanj, pa je vseeno lahko zadovoljna.

Ne posplošuj. Nekateri radi kažemo čustva. 🙂

Robi sicer ne spada pod temo ampak vendarle.

Všeč mi je bilo kako si včeraj dal vedeti tisti avstrijiki na SČ, da ji je Avstrijskost stopila v glavo.

Punca se očitno ne zaveda, da bo vedno samo čefurka 🙂

Ma ja, se vidi, da ima neke komplekse.
Ravno zato je bilo treba odpreti še eno temo, da je dokazala našo ničvrednost in povzdignila sebe, ker misli, da je nekaj več.
Če bi šel tja delat, bi prej ali slej bil deležen njene arogance in poniževanja.

Ma ja, se vidi, da ima neke komplekse.
Ravno zato je bilo treba odpreti še eno temo, da je dokazala našo ničvrednost in povzdignila sebe, ker misli, da je nekaj več.
Če bi šel tja delat, bi prej ali slej bil deležen njene arogance in poniževanja.[/quote]

Ja res je se strinjam. Haha sem se moral prav smejat kako je sebe povzigovala. A jbg za Avstrijce bo vedno le čefurka.

Ja nekaterim tujina hitro stopi v glavo.

Meni se zdi, da imata vidva vedno problem, ko naletita na nekoga, za kogar mislita, da “se ima za nekaj več”.

Mislim, da to izhaja iz slabe samozavesti. Nekoga, ki ima neko zdravo samopodobo, niti ne moti tako napuh drugih.

Preprosto razmišlaljanje preprostega človeka, ki po vsej verjetnosti nikoli ni imel daljšega razmerja…[/quote]
vedno zagovarjam Keep It Simple Stupid…sem preprost človek tako kot je življenje preprosto…najdalješ razmerje ki ga še vedno ima pa traja že cirka 40 let, kaj pa tvoje?[/quote]

Komplimenti flashgordon, vendar razumi, da so se pričakovanja od odnosov v štiridesetih letih precej spremenila. Vedno se sprašujem kako bi mojim prednikom laufalo, če bi od zveze pričakovali kaj več kot, da je partner le dober do njih.

No-ja, najprej pošlji SMS, pa bomo videli, če boš ti še naprej tako optimističen.
Ampak danes ne velja! Danes ti utegne celo verjeti … :))

Matjažko, niti misliti si ne moreš kakšna umetnost je to, da lahko nekomu po xx letih še vedno izrečeš besede ljubim te. Ampak, za začetek najprej zaupaj kakšni svojo tel številko, pa bova potem naprej debatirala.

Filmska ljubezen, kakor tudi neštetokrat prežvečena “literaturna ljubezen”, je nekaj povsem drugega kot ljubezen, ki jo nekako (za)čutiš, torej ne nujno da jo izkazuješ z nekimi ponavljajočimi pocukranimi frazami, ki so v skladu ravno s temi vsiljenimi medijskimi predstavami, kako se naj bi recimo partnerja obnašala drug do drugega, zato nekatere ženske štejejo recimo SMS moških, kolikokrat dnevno ali pa tedensko je frekvenca teh vedno enih in istih sporočil – če se zmanjša, takoj pomislijo, da je nekaj narobe v zvezi, saj njen fant odstopa “od protokola” Hollywooda. 🙂 Namesto, da 10x dnevno punci rečeš šablonsko leporečnico “ljubim te”, dnem za dnem, mesec za mesecem, leto za letom … , jo lahko objameš, narediš kosilo, jo kam pelješ, doživita “določen moment” v dnevu, ko se nasmehneta drug drugemu… Namreč da imaš nekoga rad, je X načinov, s katerimi lahko to pokažeš… 😉 Pogosto tudi bolj ko ženska ne zaupa moškemu, toliko bolj se tudi opira na besede, želi slišati nasprotje resnice (razumsko prepričati), in ne tisto, kar dejansko čuti, če je recimo nima rad. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Filmska ljubezen, kakor tudi neštetokrat prežvečena “literaturna ljubezen”, je nekaj povsem drugega kot ljubezen, ki jo nekako (za)čutiš, torej ne nujno da jo izkazuješ z nekimi ponavljajočimi pocukranimi frazami, ki so v skladu ravno s temi vsiljenimi medijskimi predstavami, kako se naj bi recimo partnerja obnašala drug do drugega, zato nekatere ženske štejejo recimo SMS moških, kolikokrat dnevno ali pa tedensko je frekvenca teh vedno enih in istih sporočil – če se zmanjša, takoj pomislijo, da je nekaj narobe v zvezi, saj njen fant odstopa “od protokola” Hollywooda. 🙂 Namesto, da 10x dnevno punci rečeš šablonsko leporečnico “ljubim te”, dnem za dnem, mesec za mesecem, leto za letom … , jo lahko objameš, narediš kosilo, jo kam pelješ, doživita “določen moment” v dnevu, ko se nasmehneta drug drugemu… Namreč da imaš nekoga rad, je X načinov, s katerimi lahko to pokažeš… ;) Pogosto tudi bolj ko ženska ne zaupa moškemu, toliko bolj se tudi opira na besede, želi slišati nasprotje resnice (razumsko prepričati), in ne tisto, kar dejansko čuti, če je recimo nima rad. ;)[/quote]

Točno to, Matjažko, vsi ti objemčki in kosilca funkcionirajo za “rad te imam”. To ni tako težko doseči, vzdržuje se pa skoraj samo po sebi. “Ljubim te” je pa (vsaj) zame čisto nekaj drugega …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close