Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste dobili pisemce

Ste dobili pisemce

Je tudi vam predsednik vlade poslal pisemce in vas povabil…

Če ne gre zgrda, mogoče bo pa zlepa poskušal…ampak priložnost zamujena ne vrne se nobena…

Direktno v smeti…

Denarja pa zmečejo …papirji, kuverte, poštnina…rajši bi darovali za ogrevanje.

Mi nič. Najbrž so Murgle na črni listi.

Kako? Danes še nisem preverila pošte.

Par SDS pamfletov in anket pa tudi “uradno” vladnih dopisov, pa povabilo na cepljenje pa celo revijo Demokracija pa sem že nekaj časa nazaj dobila.

Najlažje se me dobi na internetu.

Do nas ni prislo nobeno drzavno pismo.

O kakšnem pismu je govora?

Ko začne zunaj sibirski haski zavijati ponavadi  malo kasneje mimo po cesti rumen kombi leti z vklopljeno sireno. To je bilo spet pred nekaj minutami.

A je vsako pisemce lastnoročno podpisal?

Nič takega.

Nisem odprla, mi je pa ta princ teme zopet denar v luft spuščal. ker ga nisem za pošto prosila. Ali imajo  že državne službe rumene štemplje?

Odgovor na objavo uporabnika
Pismo od vlade, 17.12.2021 ob 13:17

Je tudi vam predsednik vlade poslal pisemce in vas povabil…

Če ne gre zgrda, mogoče bo pa zlepa poskušal…ampak priložnost zamujena ne vrne se nobena…

DAjte prosim vas vsi pismo nazaj poslat  Pa kaj se zaj….z nami? Kdor se je hotel cepiti se je že, tisti, ki se ne bo hotel, se ne bo pa če se na glavo postavijo.

Za bruhat.

Tožt za nadlegovanje in zlorabo osebnih podatkov.
Itak je pa že takoj pri nabiralnikih šlo v smeti.
Sm pa slišala, da je napisu naj bo to vaša osebna odločitev. In tega naj se drži: SVOBODNA.

Ena južna neprijavljena, 17.12.2021 ob 18:51

Za bruhat.

Tožt za nadlegovanje in zlorabo osebnih podatkov.
Itak je pa že takoj pri nabiralnikih šlo v smeti.
Sm pa slišala, da je napisu naj bo to vaša osebna odločitev. In tega naj se drži: SVOBODNA.

Ti me vedno presenetiš. Vsak tvoj zmazek je bolj glup od prejšnjega. Kje se konča to?

Poslano nazaj na urad vlade RS. Naj si pismo nekam vtaknejo, tako kot bone, teste in cepiva.

Anonimno 9488, 17.12.2021 ob 18:53

Ti me vedno presenetiš. Vsak tvoj zmazek je bolj glup od prejšnjega. Kje se konča to?

Sej me komot lahk preskočš. V čem je sploh problem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close