Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › ste bili danes kje v muzeju, je bilo zastonj?

ste bili danes kje v muzeju, je bilo zastonj?

Dober večer vsem!

Povejte, ste si privoščili danes kakšno kulturno dejavnost? Ste plačali vstopnino?

Mi smo bili in ne boste verjeli, vstopnina za ogled gradu je bila zaračunana po polni ceni, za odraslega 15,80 €. Noro ali se samo meni zdi?

ker grad pa? ni vsak grad tud muzej.

nismo bili, se nam ne da gužvat,  vstopnina v muzej je nekaj evrov, greš ko ni gužve.

brezplačen vstop v muzeje je samo nsa dan muzejev (guglej ☺)
Na praznik je pa normalno, da so vstopnine – na tak dan je največ obiska ☺

Z druzino smo odšli v Stari pisker.

Ja, na kulturni dan so ogledi muzejev brezplačni ( kot tudi na noč muzejev ja ), ponavadi sva si s hčero na ta dan ogledali Prirodoslovni muzej, par sezon, ko je bila v o.š. Potem pa to prerastejo ,  ( srednja šola) že ve na pamet kje je kaj- razen spodnjih razstav, ki se menjavajo. Podobno šolski muzej, železniški…vojaški v Pivki ( tam je zdaj čoln policije)….bi me pa zanimal ogled muzejev v Londonu, New yorku….

Na teh brezplačnih ogledih vedno bila gneča, vse živo- mali otroci, šolski, babice…ampak pač potrpiš zaradi veselja otroka, podobno kot živalski vrt- nekje do srednje šole potem pa sami prevzamejo kaj želijo videt in pogledat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close