Stave: Ali me bo Robi banal?
ne imej skrbi, čas se lahko koristi bolj plodno in koristno, kot je sodelava in branje tega čveka.
komu ugajati? razumeti takšne tipe kot si ti, je dokaj enostavno in vsako moje pisanje bi bilo jalovo delo, v končni fazi je tudi to sedaj moja bedarija.lahko bi ti dosti napisal, tvoja tarča (streljanje) je 180 stopinj v drugo smer, pa človek vedno pride do nekih čisto življenjskih spoznanj: v kome curcu je efekt takšnega pisanja in tudi razmišljanja. jebi ga.
vem, da sva lancmana in poznava utrip preteklosti in sedanjosti tega kraja, ki nam je dal tudi neki osebni in posebni pečat. tudi o temu lahko razmišljamo. so tudi drugi portali, ki prinesejo napredek in odmik od
10 letnega streljanja v isto smer. npr.A.P. Kezele: sa unutrašnje strane ali po novem: Život nudi više,
pa naš slovenski npr.: preprosto naravno.
raje bi, da mi ne odgovoriš, ker tega ne bom prebral. niti to kar boš napisal, da ti lezem rit (kot že enkrat prej)
ena ti je že napisala: potegni si prst iz riti in to velja.
srečno novo leto:))
Če bi želel brisati vse žaljive komentarje, bi moral večino tvojih (Sadni) pobrisat. Kar smo pa že davno ugotovili, da jih ne, ker časa za to pač ni. Zamisli se.
Enako velja za tebe, vse s tistimi perverznimi smejčeki na koncu za podjebavanje
Ala:
Ti si glup *wink* *win* ;)[/quote]
Vidiš, to je pa samo tvoj občutek, s katerim jaz nimam toliko, kot mi ti namenjaš. Bolj tvoji ta stari oziroma kar ti sam (ker nisi več dete). Meni se ti sicer zdiš precej pameten. Sicer premalo izkušen, ampak to še (lahko) pride. Evo, iskreno.
Enako velja za tebe, vse s tistimi perverznimi smejčeki na koncu za podjebavanje
Ala:
Ti si glup *wink* *win* ;)[/quote]
Vidiš, to je pa samo tvoj občutek, s katerim jaz nimam toliko, kot mi ti namenjaš. Bolj tvoji ta stari oziroma kar ti sam (ker nisi več dete). Meni se ti sicer zdiš precej pameten. Sicer premalo izkušen, ampak to še (lahko) pride. Evo, iskreno.[/quote]
V primerjavi s tabo vsak izpade pameten. Evo, iskreno.
Vidiš, to je pa samo tvoj občutek, s katerim jaz nimam toliko, kot mi ti namenjaš. Bolj tvoji ta stari oziroma kar ti sam (ker nisi več dete). Meni se ti sicer zdiš precej pameten. Sicer premalo izkušen, ampak to še (lahko) pride. Evo, iskreno.[/quote]
V primerjavi s tabo vsak izpade pameten. Evo, iskreno.[/quote]
Ja Matkič recimo se vedno počuti neumnega. Nimaš prav. :))
Forum je zaprt za komentiranje.