Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Stave: Ali me bo Robi banal?

Stave: Ali me bo Robi banal?

Pričakovan odgovor. 🙂
In seveda nerealen.

Berem. Pa vseeno nimam takšnega vtisa, da bi lahko okrivil (samo) ženske.
In mene, pa še marsikoga, nobena ne pod.jebava. Le zakaj ne ? :)[/quote]

Ker si kimavec. Sluzavec. Slinec .[/quote]
Če je človek prijazen in spoštljiv, je sluzavec, če pa je nesramen in žaljiv, je pa kaj? Pravi moški? :)) A tega so te doma naučili? Da nisi ti kaj narobe razumel?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ker pišeš njim všečne odgovore.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ti ne bereš foruma?[/quote]
Berem. Pa vseeno nimam takšnega vtisa, da bi lahko okrivil (samo) ženske.
In mene, pa še marsikoga, nobena ne pod.jebava. Le zakaj ne ? :)[/quote]

Seveda te ne, ker se v 90% strinjaš z njimi lol….. .to je tak kot da bi reko sadni da ga jaz ne podjebavam, ja valda ne boš podjebaval človeka na ”tvoji” strani, a si ti omejen kar se tiče take logike?

Copatarjev ne bodo podjebavale, vam se samo smejijo za hrbtom, take kot s(m)o pa nekateri tukaj gor pa odkrito podjebavajo…. ampak zanimivo je tudi da vas ne podjebavajo, ukvarjajo pa se z vami tudi praktično 0…. ves njihov tako dragocen čas (baje) porabijo ob prepiranju z osebki ki jih na skrivaj obožujejo in želijo 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mislim, da je pomemben tudi način podajanja svojega mnenja, ne pa samo (ne)strinjanje.
Je razlika ali deluješ sovražno ali nestrpno in žaljivo ali pa mirno le poveš kaj misliš.

Če bi si one res želele nekoga, kot si ti, Robi, bi ga že imele..

Ugajaš jim, ker se v svem strinjaš z njimi, to je vse.

To ti MISLIŠ, v resnici pa veš da ni tako, samo preberi ono temo, kjer sem brez žaljivk razlagal, še skoz sem bil udarjen z negativističnimi izrazi kot je mamin sinko itd…..

Saj ko sem mirno povedal da se je skeli zgodlo to kar MISLIM sem pa bil označen za groznega, pa sem bil čist mirn pred PCjem s pivom v roki….. hmmmmm 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj pa me ena že ima. A ni to dovolj ? Zame je. 🙂

ja, Robi, ampak a ni zanimivo, te samske babe se raje tu kregajo z moškimi svinjami, kot da bi si v reali poiskale enega takega, kot si ti…ne tebe, takega..

To ti MISLIŠ, v resnici pa veš da ni tako, samo preberi ono temo, kjer sem brez žaljivk razlagal, še skoz sem bil udarjen z negativističnimi izrazi kot je mamin sinko itd…..

Saj ko sem mirno povedal da se je skeli zgodlo to kar MISLIM sem pa bil označen za groznega, pa sem bil čist mirn pred PCjem s pivom v roki….. hmmmmm :P[/quote]
Si pa se pustil sprovocirati in spustil na njihov nivo.
Potem pa se trudil iz sebe narediti žrtev.
Ne vem, kaj je bil namen ?

Saj ko sem mirno povedal da se je skeli zgodlo to kar MISLIM sem pa bil označen za groznega, pa sem bil čist mirn pred PCjem s pivom v roki….. hmmmmm :P[/quote]
Si pa se pustil sprovocirati in spustil na njihov nivo.
Potem pa se trudil iz sebe narediti žrtev.
Ne vem, kaj je bil namen ?[/quote]

Namen je skoz enak, generirat MONu obiskanost, pa saj to dobro veš, zaradi tega enostavnega logičnega ekonomskega namena, Primož dopušča da neregistrirani osebki z istih IPjev komentirajo pod različnimi vzdevki…………….

to da sem se pustil sprovocirat je pač mantra tega kar preberete, veš kako je blo meni smešno, jaz lahko pišem kakorkoli želim da delujem sprovociran, žalosten, jezen, vesel, to je čar takšne virtualne komunikacije, da dam veselje enim ki ga potrebujejo, da se počutijo bolje 🙂

Saj za njih velja isto, kot za moške.
Da najdeš in spoznavaš le tisto, kar nosiš v sebi. In če katera meni, da so moški svinje, bo takšne spoznavala.
Se pa s tem jaz ne obremenjujem in jim ne dajem vedeti, da imajo prav. 🙂

Saj za njih velja isto, kot za moške.
Da najdeš in spoznavaš le tisto, kar nosiš v sebi. In če katera meni, da so moški svinje, bo takšne spoznavala.
Se pa s tem jaz ne obremenjujem in jim ne dajem vedeti, da imajo prav. :)[/quote]

Veš kak je to Robi, če si tiho se strinjaš 🙂 Enako kot na volitvah, če ne greš volit se strinjaš z večino 🙂

Evo, že spet ogroženost. Ker človek ustreza ženskam, ga je treba užalit. Manjvrednosti kompleks.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je dovolj. A ti bi pa rad ugajal eni, ki se ne strinja s teboj? :))

Copatarji ustrezate ženskam samo pogojno. Če bi jim, ne bi bilo tolk ženskih varanj.

Ker si kimavec. Sluzavec. Slinec .[/quote]
Če je človek prijazen in spoštljiv, je sluzavec, če pa je nesramen in žaljiv, je pa kaj? Pravi moški? :)) A tega so te doma naučili? Da nisi ti kaj narobe razumel?[/quote]
“Pravi moški” ne bo nikomur kimal, podal bo odkrito mnenje, ne bo se delal prijaznega, poštenega, zrelega, samo, da bo s tem impresioniral vse pi*ke okoli sebe. Ja saj vas spoštujejo, vidijo vas kot zrele, odgovorne, resne, fu*at vam pa še vedno niti ena ne bi dala.

Če je človek prijazen in spoštljiv, je sluzavec, če pa je nesramen in žaljiv, je pa kaj? Pravi moški? :)) A tega so te doma naučili? Da nisi ti kaj narobe razumel?[/quote]
“Pravi moški” ne bo nikomur kimal, podal bo odkrito mnenje, ne bo se delal prijaznega, poštenega, zrelega, samo, da bo s tem impresioniral vse pi*ke okoli sebe. Ja saj vas spoštujejo, vidijo vas kot zrele, odgovorne, resne, fu*at vam pa še vedno niti ena ne bi dala.[/quote]
Nam je dovolj, če nas katera poboža. Tisto ta drugo ti rabiš. :))

Na praznični dan sem si vzel malo cajta in prebral sem dve, tri teme tega čveka.

Da sem ženska ne bi imel opravkov s tipi, kot so Matkič, Spider, E.Bog, L. in pameten in slični….četudi bi vsak dan v posteljo znesel zlato jajco.

Stvarno. Več ali manj narodna žalost.

Men se pa ne zdi, da se Robi skos strinja in da hoče ugajat. Še posebej, ko berem SČ.

Ti pa si tako narodno veselja, pa še vedno tu tičiš in cele dneve bereš tukajšnje postane zgodbe..se z njimi hraniš..tebi je v tvojem resnem lajfu zelo dolgčas..

Še en, ki bi se rad pridružil druščini nevoščljivih feminističnih pedrov. Čestitke !

To njihovo resnobno življenje jim ne da nobenega užitka. Sovražijo ga iz dna duše. Še na tem čveku ne morejo iz svoje kože, še tu si ne dovolijo česa bolj žmohtnega napisati. Še tukaj žele ugajati, ugajati, razumeti, razumeti..

Seveda ne želim.
Ne strinjam se le z žaljivkami, kar pa potem tisti, ki jim je žaljenje način komunikacije, posplošijo in menijo, da je to zaradi ugajanja.

Saj je vse pogoj(e)no.

Tako je. vse je pogojeno.

Zdaj, ko smo s tem razčistili, se lahko neha čaščenje družinskega lajfa kot edine prave poti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close