Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Stave: Ali me bo Robi banal?

Stave: Ali me bo Robi banal?

Po čem pa to sklepaš, da sem stopil na katero stran ?
Sem na strani tistih, ki se znajo kulturno pogovarjati, pa ne glede na spol.

In jaz nisem zate trdil, da si poln sovraštva, ampak sem le napisal, da so se tisti razživeli, ki so polni sovraštva.
Če se je kdo v tem našel, pa to ni moj problem.

Pa ni nujno, da so ravno polni sovraštva do Skele. Pravzaprav sploh ni nujno, da so polni sovraštva, jaz bi rekla, da so bolj polni jeze.

In jaz si za tebe nikoli nisem mislila, da boš izgubil kontrolo nad sabo, na nek način. Res ne vem, kako si lahko dovolil, da so nekatere besede izzvale tak, že kar nesramen, obraz tvojega značaja. Dej, no, saj pa si trdna osebnost. Menda pa ja ne boš pustil, da se bo na tak način vplivalo na tebe, ali pač? To, kar si pokazal, je za mene kot neka šibkost.
Kako pa ti gledaš na to?

Skela samo simbolizira neki tip ženske, saj bi se ob neki drugi ženski s podobnimi načeli, obnašali podobno.
In jeza je ponavadi neko kratkotrajno čustvo, ki sčasoma mine. V tem primeru pa eni in isti osebki bolj ali manj vedno pljuvajo po ženskah, kar pa kaže na neko prikrito sovraštvo.

Ne vidim problema. naj za začetek te dolgocajtne samske babe nehajo pod.jebavat vse moške uporabnike po vrsti in vzdušje bo lepše.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

S čim ali kako pa jih pod.jebavajo ?

Skela samo simbolizira neki tip ženske, saj bi se ob neki drugi ženski s podobnimi načeli, obnašali podobno.
In jeza je ponavadi neko kratkotrajno čustvo, ki sčasoma mine. V tem primeru pa eni in isti osebki bolj ali manj vedno pljuvajo po ženskah, kar pa kaže na neko prikrito sovraštvo.[/quote]

Ma kdo bolj ali manj vedno pljuva po ženskah, a ti razumeš da ma dan 24 ur, in tudi če pišem na mon 8 ur na dan, je to še daleč od 50%, kaj šele do bolj ali manj vedno 🙂

skela simbolizira tip ženske imenovan greznica… ki misli da zna in obvlada vse, ona se krega s praktično vsakim moškim, razen tistih ki se strinjajo z njo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Po čem pa to sklepaš, da sem stopil na katero stran ?
Sem na strani tistih, ki se znajo kulturno pogovarjati, pa ne glede na spol.

In jaz nisem zate trdil, da si poln sovraštva, ampak sem le napisal, da so se tisti razživeli, ki so polni sovraštva.
Če se je kdo v tem našel, pa to ni moj problem.[/quote]
Kaj se zdaj delaš nevednega, cigan ? Še pred nekaj dnevi si nam zaupal, da se že od malega počutiš bolje v ženski, kot v moški družbi. Sem te označil za pedra, pa si prec skočil v zrak. Ja sorry, ampak moški, ki se prej vklopi v žensko, kot moško družbo, ni prav nič možat. Če ne pa za vsak slučaj pojdi k zdravniku preverit kri, lahko da te je testosteron začel jebat.

In jeza je ponavadi neko kratkotrajno čustvo, ki sčasoma mine. V tem primeru pa eni in isti osebki bolj ali manj vedno pljuvajo po ženskah, kar pa kaže na neko prikrito sovraštvo.[/quote]

Ma kdo bolj ali manj vedno pljuva po ženskah, a ti razumeš da ma dan 24 ur, in tudi če pišem na mon 8 ur na dan, je to še daleč od 50%, kaj šele do bolj ali manj vedno 🙂

skela simbolizira tip ženske imenovan greznica… ki misli da zna in obvlada vse, ona se krega s praktično vsakim moškim, razen tistih ki se strinjajo z njo :)[/quote]

Medtem ko ti simboliziraš prepotentnega, vase zagledanega brez vsakih osnov, zlo primitvnega
petelinčka, ki zase misli, da lahko reče vse, žali vse, ko jih dobi pa po njuški, pa popolnoma
izgubi kontrolo.
Začela sem te ignorirat, ker me je enostavno groza, da taki osebki prosto hodijo med nami in
iskreno mi je žal, da sem danes falila….
Ima Robi prav…zate (in ostale petelinčke) predstavljam vse ženske, ki so te zavrnile…in tega ne
znaš prebolet drugače, kot s slepim nasiljem.
In ne, ni vsak pojav ženske na tem forumu “podjebavanje”… tle se pojavjo ženske, ki takoj v drugem ali
tretjem postu dobijo žaljivko pod nos….še preden sapo zajamejo…
Res “moški in ženski čvek” ja…..To je je samo še “Čvek za jebanje žensk v glavo”…ker jih
drugače ne znate in ne morete…
Mal samokontrole in mal pazit, kaj se napiše…aja, to je sam za ženske…pardon, za kokoši,
prasice, kurbe, psice, babe,….moški lahko pišete, kar se vam sprdne….

Haha Robi te bo banal ja bo prej sebe. Pa kaj ne vidiš da je totalno nesposoben opravljati svoje delo? In kako se je uprl ideji 9. točke, da bi bilo več moderatorjev. Bog ne daj! Forum bi bil potem bolje ,pderiran to pa njemu ni povšeči.

Ti matkič verjetno poznaš tuje forume in verjetno veš kako se tam to počne. Tukaj ima pa on totalen kaos. On pa še markota pošilja v ogenj, da ga brani groza.

Saj ona pa Senza sta isti tip ženske…. ena vodi osebno evidenco kaj sem v 2 letih napisal na MON, druga pa me ignorira pa še vedno piše o meni skozi skrite nickname al pa preko replike drugi osebi, no zdaj zgoraj me je celo replicirala za kar ji je ”iskreno” žal…………

saj to ravno, ona se je kregala skregala s praktično VSAKIM ki ni mislo zelo podobno ali pa se z njo kar strinjal…. od matjazkota do mene…… to je ravno tisto. pač ne dopušča drugačnih poti in za njo je ena sama pot prava, zdaj bi lahko bil spet nesramen ampak bom spustil tole ven.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če bi znala Skela ravnati z moškimi, saj so baje moški zlahka za vodit :), in bila vsaj malo diplomatska, manj konfliktna, imela več občutka pri govoru in pisanju, bi lahko bila med moškimi videna kot:
– ljubica
– srčica
– medvedka
– pikica
🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

psice si pozabla :)[/quote]
Ma ne smete jim zamerit, ker oni drugih žensk razen lastne mame ne poznajo…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sicer sem jaz spet pisal na splošno, je pa res, da je tu par takšnih, ki te premagajo pri svojih žaljivkah.

Vsak hodi po tisti poti, ki jo sam najbolje pozna in mu je najbližja njegovemu karakterju.
Zato niso krive ženske tu gor, če se sam izražaš žaljivo. Mogoče je samo na tem mestu to najlažje izraziti in na takšen način razčiščevati probleme pri sebi.

Ti pa tudi nehaj provocirati s svojimi lažmi.

Saj ona pa Senza sta isti tip ženske…. ena vodi osebno evidenco kaj sem v 2 letih napisal na MON, druga pa me ignorira pa še vedno piše o meni skozi skrite nickname al pa preko replike drugi osebi, no zdaj zgoraj me je celo replicirala za kar ji je ”iskreno” žal…………

saj to ravno, ona se je kregala skregala s praktično VSAKIM ki ni mislo zelo podobno ali pa se z njo kar strinjal…. od matjazkota do mene…… to je ravno tisto. pač ne dopušča drugačnih poti in za njo je ena sama pot prava, zdaj bi lahko bil spet nesramen ampak bom spustil tole ven.[/quote/
Sam se tole…Nikoli in nikdar nisem pisala pod nobenim drugim Nikom – zdele pišem s telefona zato nisem prjavlena. ..in ne vidim, zakaj bi bil nekdo lahko tako skrajno nasilen samo zato, ker ima nekdo drugačno mnenje od njegovega…res neki za se hvalit in postavljat moralno nad druge….

Prav, pa vzamem tisto nazaj…

Tko no, jst ne bi na tvojem mestu 🙂

psice si pozabla :)[/quote]
Ma ne smete jim zamerit, ker oni drugih žensk razen lastne mame ne poznajo…[/quote]

Pozabu si oment, da poleg lastne matere poznamo še tvojo mamo in tvojo ženo.

Kaj ste pa imeli?

Matkic, se zadnji od nepokvarjenih badboyev? A ni mal skoda vse zas.rat s podnom besednjakom? Just asking.

Se s tisto punco nista dobila?

Po vsem prebranem v tej in in temah katere ta je posledica ugotavljam, da se na ŽM čveku zbirajo(mo) osebki (obeh spolov), ki si drug drugega zaslužijo(mo).

Ma ne smete jim zamerit, ker oni drugih žensk razen lastne mame ne poznajo…[/quote]

Pozabu si oment, da poleg lastne matere poznamo še tvojo mamo in tvojo ženo.[/quote]
+ še kšno bivšo

Kaj sem pa zasral? Samo ogledalo sem postavo ene parim uporabnicam ki redno pišejo na MONu in provocirajo neprestano. Zadnjo kaj mi je pomembno je to, kako me vidijo osebki tukaj gor, tisti ki me vidijo v pozitivni luči me bodo vidli tako še naprej, tisti ki so se pa že odločli da sem to in to (vstavi njihove besede) pa sem bil že prej, torej razlika je 0, samo eno večjo kost za glodanje sem jim navrgel, da bodo meli o čem za debatirat na naslednjem pikniku ali srečanju.

Bi rad/a zvedo/zvedla a? Saj vem, marsikoga to muči, zato bo pa ostala skrivnost, mogoče vas bo pa ena_punca kdaj razsvetlila, kdo bi vedo… 😉

S čim ali kako pa jih pod.jebavajo ?[/quote]

Ti ne bereš foruma?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pozabu si oment, da poleg lastne matere poznamo še tvojo mamo in tvojo ženo.[/quote]
+ še kšno bivšo[/quote]

Ja saj sta res še dve. Ena ki krunca in je puklasta in ena ki škil na ven in ima obrfi ko fredy miler

S čim ali kako pa jih pod.jebavajo ?[/quote]

Ti ne bereš foruma?[/quote]
Berem. Pa vseeno nimam takšnega vtisa, da bi lahko okrivil (samo) ženske.
In mene, pa še marsikoga, nobena ne pod.jebava. Le zakaj ne ? 🙂

Ti ne bereš foruma?[/quote]
Berem. Pa vseeno nimam takšnega vtisa, da bi lahko okrivil (samo) ženske.
In mene, pa še marsikoga, nobena ne pod.jebava. Le zakaj ne ? :)[/quote]

Ker si kimavec. Sluzavec. Slinec .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close