Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Stave: Ali me bo Robi banal?

Stave: Ali me bo Robi banal?

oprosti Robi, ampak tu se pa s tabo ne morem strinjati.. ni šlo za neustrežljivost ženskemu spolu, temveč za podlo žaljenje.. malo si preberi :)[/quote]

Lunai…tukaj je to OBIČAJEN način komunikacije z ženskami….drugače ne znajo sploh.
In potem se blazno čudijo, da jih nobena noče…
Hec, res.

oprosti Robi, ampak tu se pa s tabo ne morem strinjati.. ni šlo za neustrežljivost ženskemu spolu, temveč za podlo žaljenje.. malo si preberi :)[/quote]

Lunai…tukaj je to OBIČAJEN način komunikacije z ženskami….drugače ne znajo sploh.
Hec, res.[/quote]
Še dobro, da niso vse take, kot si ti.

Hec, res.[/quote]

Evo, zadnji primer izpred ene minutke:

In kaj si potem ti, da se pri teh letih kregaš z maminim sinkotom ? Get a life, kuzla zabita.

Hec, res.[/quote]

ravno danes sem jih slišala.. ljubljanske klošarje.. pa oni imajo debate na nivoju, ejj.. živijo v bedi.. pa še nažgani vsi (in vino veritas..kao).. ampak znajo se lepo pogovarjat 🙂

Hec, res.[/quote]
Še dobro, da niso vse take, kot si ti.[/quote]

Hehe, se cudite, da vas noben noce al ste prepricane, da vi nocete nobenega? Pomojem je bolj prvo.

Hec, res.[/quote]

ravno danes sem jih slišala.. ljubljanske klošarje.. pa oni imajo debate na nivoju, ejj.. živijo v bedi.. pa še nažgani vsi (in vino veritas..kao).. ampak znajo se lepo pogovarjat :)[/quote]

Ma proti temle tle so carji….res.

Saj berem, pa ne sfolgam. Mogoče mi bo uspelo enkrat do večera. 🙂
Še to temo sem komaj zdaj opazil.

danes so bile tuke ženske že (citiram):
– “kuzle”
– “prasice”
– “keš pičke”
– pa še marsikaj.. se ne spomnim

danes se je 5 modelov spravilo na Skelo.. ne vem sicer, kakšna je njena osebna zgodba..
en bi ji scal na grob od njenega dragega.. mislim, sploh ne morem pisat o tem, ker je tako bolano, da me srce boli..

nič Robi, beri.. 🙂

psice si pozabla 🙂

Če pa še moram kosilo vmes delati, pa otroke merkati. 🙂

Če pa še moram kosilo vmes delati, pa otroke merkati. :)[/quote]

multipraktik 😉

Če pa še moram kosilo vmes delati, pa otroke merkati. :)[/quote]

multipraktik ;)[/quote]
Se vidi, da si ženska. Če bi bila moški, bi napisala, da sem copatar. 🙂

Saj že brišem….

Pobriši Matkića, daj pobriši ga. Jst sem zrela, on pa ni. Užalil me je, kaznuj ga Robi, wewewe,…

5 ljudi se je spravilo na Skelo, revico ubogo, dajmo jo branit, ker je ženska. Ja, dajmo jo…

Ma kaj mi faking spamate po moji temi, če niste hotli dat stav, zdaj je zaprto, kvote so nične 😀

najvišja stava 10 bitcoinov.

Lunai ne mešaj se ker pojma nimaš, pač si pristranska zaradi spola, pa saj to ti je opravičeno. Skela že odkar je prvič prišla na MON selektivno piše in si ne da nič dopovedat ker ona je zaverovana v svoj sveti prav, in to je to…. pač prca odkar se je tip fental… nisem jaz kriv za to

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sori ampak eni ste res šli čez mejo glede Skele. Nisem mogla verjet kakšne bolane ste pisali! Pa tu se ne gre zato, ker je ženska. Če tega ne razumete, potem vam ni pomoči.

Kaj pa je to bilo, danes? Saj ne gre za upravičenost, ampak način (izbire besed). Si bil pod vplivom alkohola, prepovedanih substanc, ali pa si enostavno bil tako zelo slabe volje, jezen?

Kakorkoli, kot da to ne bi pisal ti.

Samokontrola je bila danes malo šibka, kaj…

Hahahahahaha.

Razočaral si it, ki je tako verjela vate, te imela za vzornika, ni da ni:).

Ma kaj smo šli preko meje, po njeno (kot je ona dejala za mene) smo pisali RESNICO in čist nič drugega….

Jah tak to je, pač so podjebavale dokelr niso fasale nazaj, samo pol so pa hitro prelevile iz feministk ki obsojajo v kvazi žrtvena jagnja in je blo polno javkajočih besed! Ni blo prepovedanih substanc, droge pa jaz nismo nikol ble prijatli, sploh nelegalizirane 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Podobno, kot v tistem videju, kjer moški fizično napade žensko (odigrano), in ji najmanj 10 žensk priskoči na pomoč. V tem primeru ni važno, kdo je prvi začel, ali jo je udaril, ali ni, edino kar je važno je njenu tjuljenje “na pomoč” in že ima celo vojsko za sabo. Vojska feminističnih kurbic, ki se niso sposobne branit same.

Jah tak to je, pač so podjebavale dokelr niso fasale nazaj, samo pol so pa hitro prelevile iz feministk ki obsojajo v kvazi žrtvena jagnja in je blo polno javkajočih besed! Ni blo prepovedanih substanc, droge pa jaz nismo nikol ble prijatli, sploh nelegalizirane :)[/quote]
Vsak je kar lepo sam odgovoren za svoja dejanja.

Tisti, ki so polni sovraštva, so se zato perfektno razživeli in pokazali kaj nosijo v sebi.

Jah tak to je, pač so podjebavale dokelr niso fasale nazaj, samo pol so pa hitro prelevile iz feministk ki obsojajo v kvazi žrtvena jagnja in je blo polno javkajočih besed! Ni blo prepovedanih substanc, droge pa jaz nismo nikol ble prijatli, sploh nelegalizirane :)[/quote]
Vsak je kar lepo sam odgovoren za svoja dejanja.

Tisti, ki so polni sovraštva, so se zato perfektno razživeli in pokazali kaj nosijo v sebi.[/quote]

Uuuuuuu pa si le stopil (spet) na stran žensk…… dolgo je trajalo, skor cel dan bo že večer čez urco 😀

Sicer pa sovražim težko kogarkoli tukaj gori, ker sovražiš samo ljudi ki so našli pot v tvoje srce, pa so te ”izdali”………….. skela pa je za mene to kar raje ne bom napisal, ker bo itak zbrisano…. torej težko izkazujem kakršnokoli sovraštvo do kogarkoli na forumu, pač neukim se zdi kot sovraštvo ker sklepate da je virtuala enaka reali 🙂 pred eno urco sem se smejal ob pivu, tu pa ti lahko napišem tak da boš mislo da sem najbolj razočaran nad vsem, tega pač ne zmorete internet kvazi psihologi doumet….

Ne v eno ne v drugo smer, enako je tu skela oh in sploh, v resnici pa pač jokca doma vsak večer in tipa ne dobi v njeno zanikrno vas…… internet prenese vse, v reali pa je drugače tam padejo te vaše kvazi srečne družinice, kvazi idilične službe in vse ostalo kar trosite po forumu.

Robi pa spet pokazal svojo pristranskost. Do ženskih uporabnic se obnaša kot majhen kužek, jim ugodi na vsako prošnjo, jih tolaži, ko jim gre hudo, do moških pa neusmiljen, jim briše poste, accounte, se norčuje iz njih,…

Saj čudi me da še nisem zbrisan zdaj ko je tu 🙂 Težko bom izplačal Volkeca 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close