Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek starši napovedali bojkot

starši napovedali bojkot

Pri nas so starši napovedali bojkot in baje vsaj polovica ne bo poslala otroka s testom in soglasjem v šolo.

Kaj bo temu sledilo jim je ravnatelj lepo povedal, torej zaprtje šole in delo na daljavo. Ampak oni to hočejo. Ker nasprotujejo testiranju, hočejo, da se vsi šolajo od doma, ker bo tako pouk bolj kvaliteten.

Mi, ki smo za to da se otroci testirajo, bomo izviseli. Spet bo šolanje od doma.

Odgovor na objavo uporabnika
na naši šoli, 16.11.2021 ob 06:10

Pri nas so starši napovedali bojkot in baje vsaj polovica ne bo poslala otroka s testom in soglasjem v šolo.

Kaj bo temu sledilo jim je ravnatelj lepo povedal, torej zaprtje šole in delo na daljavo. Ampak oni to hočejo. Ker nasprotujejo testiranju, hočejo, da se vsi šolajo od doma, ker bo tako pouk bolj kvaliteten.

Mi, ki smo za to da se otroci testirajo, bomo izviseli. Spet bo šolanje od doma.

Oglasite se še vi!

Otrol ne dušijo niti maske, niti palčke v nosu, temveč jih dušijo frustracije narcisoidnih in borderline staršev, ki te otroke jemljejo za podaljšek sebe in medij, za izražanje teh frustracij.

Dokler bodo še bonbončki, bo tako, s polno ritjo preseravanje. Ko se bo pipa zaprla, ne bo več vprašanje, bo ali ne bo.

Nah ja, pol bodo itak stokali, kolk oni ne zmorejo, pa služba doma, pol morajo pa še učitelje nadomeščati pa fročke učit. ☺☺☺

Da pa ne bo dodatni porast debelosti pri sončkih, kako pa telovadne ure kaj izvajate starši z njimi? S teoreticnimi pristopi na compu doma? Sedi pet ???☺☺☺

Anticepilci so zjebal :   zdravstvo, solstvo, gospodarstvo, vse. Kako je lahko clovek tako neumen, da ne zaupa znanosti , medicini ?       Tega en normalen ne more razumeti.

Kakšnih 50%? Cca.20% jih je proti. Od tega jih bo več kot polovica obkrožila da se ne strinja. Prav je tako, da če tako razmišljajo da za svojimi odličitvami stojijo. Te podpiram.

Otročje pa se mi zdi od tistih ki se sprenevedajo in iščejo tisoč in eno luknjo kako se lahko znebijo svojih dolžnosti. Taki ljudje tudi v realnosti tako funkcionirajo. Vidijo le sebe.

Zavedajte se tudi nekaj – da taki otroci bodo res redki. Ljudje po netu pisarijo marsikaj, ko je pa treba kaj naredit, jih je pa malo zmožnih. Če ne drugega vsaj pomislijo na otroka. Kako se bo otrok počutil če bo edini ali 1 od 2, ki mu starši niso dali soglasje ali testa? Pa da bo lažje vzemimo 6 letnike, ker je o njih toliko govora. Postavite se v njihovo kožo.

Govorim o naši šoli, polovica proti, imeli smo sestanek, ne gre za blebetanje po forumu.

Mi je kar težko verjet. Potem imate res smolo.

Pri mojih otrocih je tako da je cca.četrtina oz.tretjina prebolelih, cca. 10% cepljenih. Od ostalih pa bo več kot polovica dala soglasje, par jih bo obkrožilo da se ne strinja, 2 mamici pa tako kot vaši iščeta luknje.

Glede na situacijo na vaši šoli bi jaz na tvojem mestu od šole zahtevala da se pač drži odloka. Ravnatelji so dolžni ravnati v skladu s predpisi. Ko bo, če bo ustavno sodišče odločilo da je odlok neustaven, ga pa več ne bodo spoštovali.

Na naši šoli, 16.11.2021 ob 06:45

Govorim o naši šoli, polovica proti, imeli smo sestanek, ne gre za blebetanje po forumu.

Počakaj do srede. Zdaj so zelo glasni, na koncu bo večina pa tiho podpisala soglasje. Večina si ne more privoščiti odsotnosti od dela. Že tukaj vidiš presrance, ki bodo jutri. Mogoče bo kje kak višji razred, ki se bo dogovoril, da ostane doma. Samo tu potem testiranje nima veze, gre za bolj neko revolucionarstvo parih najstnikov. Ker je moderno biti proti. Tudi prav, potem pa naj še nosijo posledice. Sicer pa če otrok, ki ima soglasje in se želi testirati, pride v solo, mu mora šola zagotoviti prostor in hrano. Tega se zavedajo ravnatelji, zato ne bodo kar tako podlegli parim hujskačem. Bodo zelo dobro razmislili preden bodo cel razred poslali na solanje na daljavo.

V kolikor ustavno sodišče ne ustavi tega škodljivega početja bo sledila revolucija. Naj se podvizajo, dokler ne bo prepozno za dialog

Kako neumni ste priča tudi naslednji del članka

V Avstriji v eni izmed šol je edini starš proti maskam Slovenec!
Ob tem prihajajo tudi zgodbe iz Avstrije. Od danes morajo namreč šolarji v šoli nositi FFP2 maske. “Na naši šoli v St. Michaelu je samo en starš proti nošenju mask. Ali moram napisati, da gre za Slovenca, preseljenega v Avstrijo?” je dejal eden izmed staršev iz omenjene avstrijske šole.

Enako kot v Avstriji je treba tudi pri nas zakleniti norce v domove, pa s tem “fašistična oblast” nima nič, tako pač je in tako bi moralo biti.

Napiši ime šole! Vsi lajate kaj bodo eni kaj bodo drugi, ko vas vprašamo po točnem podatku pa ste tiho! Napiši ime šole!

Tudi če je to res, si šola zaprtja ne sme dovoliti in si ga ne bo privoščila. Ker morajo omogočiti šolanje v šoli. Pa če tja pride zgolj 1/3 ali če hočete 1/4 otrok. Tako da kar brez skrbi.

Tudi to napihovanje mišic se bo pri min. 80% staršev končalo takoj, ko bodo videli, da niso dosegli svojega. Ker čez komot ga ni.

Srečno in pogumno!

Take prijavit na CSD in naj dobijo kazen, ali celo odvzem otroka.

Taki ne bi nikoli smeli biti starši. Enostavno niso sposobni vzgoje otroka.

jaz sem za, da se vsi prekužimo pa potem te bolezni ne bodo mogli izkoriščat več za polnjenje svojih interesov. Ampak vraga ko folk to ne dopušča!

tega ne bodo storili, 16.11.2021 ob 07:15

Tudi če je to res, si šola zaprtja ne sme dovoliti in si ga ne bo privoščila. Ker morajo omogočiti šolanje v šoli. Pa če tja pride zgolj 1/3 ali če hočete 1/4 otrok. Tako da kar brez skrbi.

Tudi to napihovanje mišic se bo pri min. 80% staršev končalo takoj, ko bodo videli, da niso dosegli svojega. Ker čez komot ga ni.

Srečno in pogumno!

to sploh ni res. Če en kup staršev pripelje otroke brez soglasja v šole, šola jih kliče, naj pridejo po otroke, nikogar ni, kliče CSD, nikogar ni, ker se ne bodo šli tolikih obravnav, ni šans… ti ne preostane drugega kot odrediti vse na daljavo. Kaj naj z maso teh otrok, ki ne smejo v razred? Ravnatelj ima pristojnost odrediti šolanje na daljavo celemu oddelku recimo, nima pa pristojnosti celo šolo dati na daljavo. Ampak če bo večina staršev delala štalo, ravnatelj pokliče inšpekcijo, ki pa šolo zapre. Tak je postopek.

niso za starše, 16.11.2021 ob 07:17

Take prijavit na CSD in naj dobijo kazen, ali celo odvzem otroka.

Taki ne bi nikoli smeli biti starši. Enostavno niso sposobni vzgoje otroka.

In CSD bo hodila po šolah v sredo in jemala po 40 otrok s seboj, ali kako si to predstavljaš? Še če vzamejo otroka tistim, ki dokazano že leta zlorabljajo otroka, je cela Slo na nogah, kako si to dovolijo. Ne pa da jemljejo v obravnavo množico otrok, ki pač pridejo v šolo brez soglasja. Sanjate, dragi moji. CSDjem se še tistega kar delajo, ne ljubi, zdaj bodo pa obravnavali enormno število otrok, hahahaha. Edina varianta če jih pride ogromno, ki bodo otroke pustili brez soglasij, je šolanje na daljavo za vse. Dejstvo.

what, 16.11.2021 ob 07:21

to sploh ni res. Če en kup staršev pripelje otroke brez soglasja v šole, šola jih kliče, naj pridejo po otroke, nikogar ni, kliče CSD, nikogar ni, ker se ne bodo šli tolikih obravnav, ni šans… ti ne preostane drugega kot odrediti vse na daljavo. Kaj naj z maso teh otrok, ki ne smejo v razred? Ravnatelj ima pristojnost odrediti šolanje na daljavo celemu oddelku recimo, nima pa pristojnosti celo šolo dati na daljavo. Ampak če bo večina staršev delala štalo, ravnatelj pokliče inšpekcijo, ki pa šolo zapre. Tak je postopek.

Pa naj zaprejo vse šole. Takšnih šol ne potrebujemo. Še manj ravnateljev brez hrbtenice in učiteljev, ki sodelujejo v kriminalnem početju, protizakonitim ukrepom pa sledijo kot butaste ovce. A to naj uči mijega otroka? Česa ga lahko nauči? Suženjstva. Tega predmeta ni v učnem načrtu in ga tudi ne bo dokler je vsaj še 1% partizanske krvi v nas se ne bomo pustili potlačiti. Mi Slovenci!

Tipična slovenska miselnost. Če bo moj trpel doma, pa naj še tvoj! Bedni sebični idioti. Kurc jih gleda.

Neprijavljena, 16.11.2021 ob 06:32

Kakšnih 50%? Cca.20% jih je proti. Od tega jih bo več kot polovica obkrožila da se ne strinja. Prav je tako, da če tako razmišljajo da za svojimi odličitvami stojijo. Te podpiram.

Otročje pa se mi zdi od tistih ki se sprenevedajo in iščejo tisoč in eno luknjo kako se lahko znebijo svojih dolžnosti. Taki ljudje tudi v realnosti tako funkcionirajo. Vidijo le sebe.

Zavedajte se tudi nekaj – da taki otroci bodo res redki. Ljudje po netu pisarijo marsikaj, ko je pa treba kaj naredit, jih je pa malo zmožnih. Če ne drugega vsaj pomislijo na otroka. Kako se bo otrok počutil če bo edini ali 1 od 2, ki mu starši niso dali soglasje ali testa? Pa da bo lažje vzemimo 6 letnike, ker je o njih toliko govora. Postavite se v njihovo kožo.

V paralelki je 21 otrok in samo en se ne sme testirat. Otroku je že sedaj neprijetno in se počuti izobčenega. 12 let. Mamo prosi, da bi se lahko testiral in bil s sošolci pa tudi ocenjevanj je sedaj dosti na kupu, a ne dovoli.

Ni res. In inšpekcija iz razloga parih ”revolucionarnih” staršev šole ne bo zaprla. Ostali bodo pa tako ali tako svojim otrokom podpisali soglasje.. tako da…škoda besed. Pes ki laja ne grize.

eh, 16.11.2021 ob 07:41

Tipična slovenska miselnost. Če bo moj trpel doma, pa naj še tvoj! Bedni sebični idioti. Kurc jih gleda.

Tako je. Dejansko tako razmišljajo.

Skrajno otročje, pa žal jim ne potegne da s svojim obnašanjem velik bolj škodujejo otroku, kot če bi se ta v šoli testiral. Že zdaj je v SLO kup mentalnih bolnikov, teli otroci so naslednja generacija, ampak ne po lastni krivdi.

Pri vecjem niti pri mlajsem baje noben proti.. Hvala bogu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close