Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Starši, ki imate od novembra otroke doma

Starši, ki imate od novembra otroke doma

Javite se.

Zanima me, če se ve kako bo z ocenjevanjem, ker nikjer nič ne piše. Smo dobili na mail, da bo konec ocenjevalnega obdobja.

Moj je moral na ocenjevanje v šolo. Ob prihodu je moral narediti test za samotestiranje, potem je pa pisal test in bil vprašan.

Odgovor na objavo uporabnika
Kizz, 06.01.2022 ob 09:34

Moj je moral na ocenjevanje v šolo. Ob prihodu je moral narediti test za samotestiranje, potem je pa pisal test in bil vprašan.

tako tudi pri nas

zakaj so pa doma?

jap jap, 06.01.2022 ob 09:46

zakaj so pa doma?

Zaradi pacientov – staršev.

zatoto, 06.01.2022 ob 09:49

Zaradi pacientov – staršev.

aja to so uni ki otrokom ne pustijo testiranja v šoli? uf, bogi otroc.

Pinsolo3, 05.01.2022 ob 23:22

Javite se.

Zanima me, če se ve kako bo z ocenjevanjem, ker nikjer nič ne piše. Smo dobili na mail, da bo konec ocenjevalnega obdobja.

Sama se boš morala pobrigat, da bo ocenjen. Lepo prosiš vsakega učitelja za datum in uro ocenjevanja, pa ga takrat pelješ. Moral pa se bo testirat v šoli takrat. Če nočeš bo pa neocenjen in bo razred ponavljal.

Starsi so kovid idioti.   Kaj bi nastali iz teh otrok raje ne pomislim

Gigghi, 06.01.2022 ob 11:56

Starsi so kovid idioti.   Kaj bi nastali iz teh otrok raje ne pomislim

Kovid idioti ste vi, ker ste se pustili nategnit in ste zdaj tako jezni, da se boste razpočili.

Ker si debilno, 06.01.2022 ob 12:04

Kovid idioti ste vi, ker ste se pustili nategnit in ste zdaj tako jezni, da se boste razpočili.

Točno tako je.

Čak mal….na šolanju od doma je zato ker se ne strinjate s testiranjem, a ko gre na preverjanje znanja se testira brez problema? Eni ste res usekani do kraja.

ojej471, 06.01.2022 ob 12:39

Čak mal….na šolanju od doma je zato ker se ne strinjate s testiranjem, a ko gre na preverjanje znanja se testira brez problema? Eni ste res usekani do kraja.

Poglejva vašo pamet iz TVja.

“Sprehaja se smrtonosni virus po šolah KAO. Kako potem ni bolje, da je otrok večino časa stran od tega hud…?” KDO JE POL PR*UKNJEN?

Sosedov otrok je tudi doma. Ubogo revše, že tako se težko uči. Je ponavljala 2. razred. Glede na to ji mati ne zna veliko pomagati. Da ni zdravo testiranje, o to pa ve!

Zakaj pa ne bi ti pomagala sosedovi punčki pri učenju, če ji mamica ne more zagotoviti potrebnega znanja? To pa verjetno ne pride v poštev, glavno da grajaš ter se naslajaš” nad dekličinim ponavljanjem in materinim znanjem glede testiranja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close