Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Starostna razlika

Starostna razlika

Moj ej 6 mesecev starejši od mene, naslednjo soboto se bova poročila po 11 letih skupne zveze.

14 let, skupaj sva bila 4 leta. V glavi pa enaka vprasanja, kot jih je postavil Spider. Ce sem jih ze sama pozabila, se jih je spomnil on. Da ne govorimo o generacijskem razmiku. Ce bi bila stara 20 let bi bilo kul. Pri mojih 30 in nekaj pa so se njemu pojavile ze prve starostne tezave. Ful moras imeti cloveka rad, da ga sprejmes takega, kot je. Midva se nisva…

Zdaj imam 2 leti starejsega od sebe in je… Zakaj sem ga tako dolgo cakala?:-))

vedno mlajši od mene – največ mlajši za dve leti, sedanji mlajši 10 mesecev (skupaj sva 8 let). Nikol nisem imela starejšega – me pač ne privlačijo.

…Starejsi 2 leti,ljubezen VSEH mojih zivljenj,skupaj 12.5 let,krasna mala dojencica,he is my soul mate……………

Tudi jaz imam starejšega partnerja, in to celih 20 let! zaenrkat se ujemava v vseh pogledih. Zanima pa me, ali se tudi ostale, ali kje opazite kako razliko? Ali kaj vas “navdušuje” nad toliko starejšimi partnerji??

pika23
Mene navdušujejo izjemni in večkratni orgazmi in mentalna zrelost. Pa izkušnje v življenju pa še in še…
LP

Jaz sem stara26 on pa 57,pa vse teče normalno.Skuhava kosilo,gledava tv,se pogovarjava,spat hodiva kmalu.

no lepo, da nisem edina taka..me veseli, da imate podobne izkušnje in mnenja:)

najdi si sebi primernega

tone, komu si to želel povedat?

moj je 23 let starejši in imava leto in pol starega sončka in se super razumeva, življenje je naša pravljica. Okolica pa pač to težko sprejema, tudi prijatelji, žal!LP

CHIARA: KAJ pa tvoji in njegovi domači, kako so sprejeli? ma sicer je pomembno da se imate vi 3 fino in ste srečni… koliko si pa ti mlada?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close