Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Starostna razlika

Starostna razlika

Zanima me koliko ste imele maksimalno starostno razliko z moškim, s katerim ste bile intimne?
Sama sem včeraj doživela nepozaben sex s 25 let starejšim moškim in moram priznati, da ve kako se stvarem streže ;))

….14 let…še vedno traja

16 let! Za nama je deseta obletnica poroke….

11 LET, in moram reci da čudovito. Zvaza se vedno ostaja in načrtujeva poroko.

8 let starejši in dve leti mlajši, noben ni ekstra za pohvalit, verjetno bo treba res kakega 50-letnega avanturista zapet, da me vsaj enkrat nekdo zares pockrlja.

hmh…. 22 let… in tudi še kar traja…………

midva pa 15 let in tudi še traja. Pa lepo nama je.

Šestnajst let več in osem let manj od mene. Z enim in drugim…lepo. Lepi spomini.

Imam 20 let starejšo od sebe, pa moram reči, da je super v postli in v kuhinji. Se razumeva da je kaj!Tudi dobro izgleda za svoja leta-prava dama in me niti najmanj ne moti.Marsikatera mladenka je večja starka!

Oprosti, a mi lahko zaupaš koliko si ti star? Me osebno zanima. Hvala!

mene tud zanima;)))

15 let.. bilo je nepozabno.

Enih 6, 7 let. Je pa bilo zelo kratkotrajno poletno razmerje.

Zanima me kako bosta sexualno zadovoljna čez recimo 20 let.Se mi zdi,da bo nekdo hotel mlajšo-mlajšega.Ali pa se motim?!

starejši je 19 let – zdaj sva samo dobra prijatelja

39 let. Bilo je … najboljše. Še danes, petnajst let kasneje, se ga z veseljem spomnim.

Pugica, smem vprašati koliko si bila stara, ko sta se našla??
LP

jaz sem jih imela 21. Zaljubila sem se čez in čez. Brez skrbi, ni bil nobena ‘father figure’ zame, preprosto privlačil me je. Jasno, da si ni imelo smisla delati kakšnih utvar, da bi zveza lahko trajala, ampak tistih nekaj mesecev, ko sva se videvala, je bilo zares lepo. Kot rečeno, še danes mi je prijetno, ko se spomnim nanj.

alja – koliko let pa šteješ? oz vsi tisti, ki imate toliko starejše partnerje??

23 let, miška23. Se boš sedaj zgražala? 🙂

Moj je 24 let starej[i od mene, sam morem priynat, da sem glede … mal preve; pri;akovala… Ni tk idealno

Ne, alja, ne bom se zgražala, sem na istem potemtakem:)) in kje opažaš razliko ali je ni (ljubezen vse premaga)?

no, alja, in ostali, ali kje opažate razliko? in alja, ali je bil tvoj prej že kdaj poročen itd.?

9 let razlike-starejši. Letos bova imela 5 obletnico poroke in doma imava prekrasno 5,5 mesečno punčko!
Lp;KRISTI*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Dokler traja, je lepo, zadnjih 20 ali še več let življenja pa boste preživele kot vesele vdove.Itak moški v povprečju živi manj časa, kot ženske in če je on poleg tega še 15 let starejši…same si zračunajte.:))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close