STAROST
Najbolj reaktiven je kisik, torej čim manj dihati, kot želva, če bi rada dolgo živela in dobro izgledala. 😀
Po moje genetika igra 80% vpliv na človeka, DNK je pač naš programček, ki določa na milijarde parametrov. Če pogledamo razne starostnike, ki so tam čez 90, so se takrat rekreirali, jedli samo solate itd., ne pili alkohola? ne…[/quote]
Obema… jaz kadim in nimam pojma o tem kisiku in … počutim se odlično 😀
Najbrž je res kriva genetika, moja babica je kadila, pa prababica tudi… jah ona je še poker špilala :)))[/quote]
Ma saj ne gre za to, da se človek ne bi dobro počutil. Pri meni so to merili pri določeni poškodbi pri kateri imajo predvsem kadilci lahko hude zaplete, pljučna embolija, odpoved srca itd. in se čudili nad tem, da se navkljub poškodbi odlično počutim. Ja moj nono jih je drugače dočakal 98 in ni kadil, pa se ne bi kaj preveč na to zanašala. 🙂
@matjazko, samo od solatk jaz ne morem živet. Alkohola pa ne pijem predvsem zato, ker mi ne paše. Dobro, nazdravim že kdaj. Nisem pa proti alkoholu, prav nasprotno, menim, da je kakšen kozarec vina, zdrav.Drugo je s pretiranimi popivanji.
Tisto glede kisika si pa lahko tukaj malo prebereš za kaj gre. Nisem reaktivna. 🙂
http://www.kvarkadabra.net/article.php/Na-urgenci-pulzni-oksimeter
Obema… jaz kadim in nimam pojma o tem kisiku in … počutim se odlično 😀
Najbrž je res kriva genetika, moja babica je kadila, pa prababica tudi… jah ona je še poker špilala :)))[/quote]
Mah, Bikinko boš preživela, čeprav si starejša, kadiš, piješ, ješ masten krompirček z majonezo, seksaš samo 1x tedensko…. ! 😀 hahaha :)))[/quote]
Zakaj pa ne? Življenje je nepredvidljivo. Tako koo jaz živim, je itak večja verjetnost kot da me infarkt zadane, recimo, da strmoglavim z letalom ali pa da me avto povozi na prehodu za pešce. 🙂
Zakaj bi bil prestar za prvo službo? Danes je težko dobiti prvo službo, sploh če si študiral. Če pa ima službo, so pa to ravno najboljša leta za delanje na karieri. Delodajalci imajo najraje zagnane delavce te starosti, ki so polni idej.[/quote]
To že, samo delodajalci imajo radi tudi delavce z izkušnjami. Te je pa težko dobiti, če ti nihče ne ponudi sploh možnosti za razvoj. Frka ja.
Zakaj bi bil prestar za prvo službo? Danes je težko dobiti prvo službo, sploh če si študiral. Če pa ima službo, so pa to ravno najboljša leta za delanje na karieri. Delodajalci imajo najraje zagnane delavce te starosti, ki so polni idej.[/quote]
To že, samo delodajalci imajo radi tudi delavce z izkušnjami. Te je pa težko dobiti, če ti nihče ne ponudi sploh možnosti za razvoj. Frka ja.[/quote]
Do tega leta lahko že dosežeš kaj v svoji karieri.
Forum je zaprt za komentiranje.