Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Starigrad – hotel Arkada

Starigrad – hotel Arkada

Letos poleti nameravam dopustovati v hotelu Arkada na Hvaru – Stari grad. Zanima me vse glede hotela (hrana, čistoča, osebje) in kakšna je plaža pred hotelom. Ali so v bližini hotela postavljene kakšne stojnice, mogoče kakšna dobra restavracija, trgovina, kafič, ….. ali je vse to le v Starem gradu. Kaj pa nočno življenje v samem mestu ?…..

LP, Bubica 2

Zdravo,
hotela Arkada ne poznam, nisem bila v njem, a na zunaj je lep.
Stari grad, zanimivo mesto. V hotelih je tako, da imaš zraven kafvič, trgovino, prireditve. Več življenja je zagotovo v Starem gradu, obvezno moraš v mesto Hvar na Hvaru, to je vse kaj druga kot Stari grad in Jelsa.Ta dva sta bolj umirjena proti Hvaru.
Zame je Jelsa prijaznejša od Starega grada, skratka Hvar je lep otok, zase lahko rečem, da kamor koli grem se imam lepo, uživaj tudi ti.
l.p.

Hvala lepa za odgovor. Malce že razmišljam v smeri, da bi se odločila rajši za samo mesto Hvar, oz,. za hotel Bodul. Vem, da je hotel bolj skromen, saj ima dve zvezdici, vendar me mika, ker je skoraj v centru mesta. Zanima me, če kdo kaj več ve o samem hotelu…. predvsem me zanima čistoča, hrana in pa hotelska plaža….

Če si že izbrala mesto Hvar, potem pojdi v hotel Amforo.

Ej pejt na Hvar v Arkadu. Sem že bila tam in j res ful fajn. J bol starinsk sam j pa ful fajn. mureš probat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close